Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte...uz konecne budem mat s vami o com kecat kedze som doteraz len citala... 🙂 ...predvcerom som dobrala poslednu tbl antikoncepcie...tak dufam ze po septembrovej dovolenke budem mat dva pasiky... 😎
@mistisa ahoj mojka....dá sa....včera sa mi zdalo,že tu je mrcha....ale len špinenie..inak nič...tak snáď dnes....a ty?
@mistisa
@mata_ba
@moni1007
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e som zvedavá, kedy ráči prísť....
ahojte.....ako si žijete? dnes už merala teplotu: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a konečne moja normálna hodnota pred ovu....aspoň niečo vie potešiť
@iwi9 ahoj moja. no tak ja som dnes stuúla, tak uz som asi po ovu. a ty sa mas ako? 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@mattuliatko30 ahoj... no zeby uz neprisla? 😀
@kikaneu tak to je dobre, niekedy na to fakt zaberá veľa vody a veľa odpočinku 😉 to je možno aj z tlaku z posledných dní, smútok za kamarátom..... my sme od včera doma, zatiaľ na 15 dní, vraj sa tam ešte vrátime do novembra a nielen raz, ale počítam s tým... stav je zlý, stále otvorená, tak musíme dávať veľký pozor... som v starostlivosti u mojej mamy, tá mi nedovolí nič robiť, ležím a užívam si obskakovanie 😉 😉 a predvčerom mi zomrela prababka, mala 94 rokov 😢 som smutná, nevidela som ju asi pol roka a nestihla som sa s ňou rozlúčiť, a ani na poslednú rozlúčku nemôžem.... ale tak venujem jej modlidbu z domu.... 😔
@moni1007 príde príde moja..už špinim..takže je to len otázka času...vaječník ma bolí ako šľak....tak ty už si po ovu...tak dúfam,že bola víťazná..hm?
@moni1007 minule si tuším mala ukážkovú ovu na 14dc a 28dňový cyklus...kiež by som to už aj ja tak mávala... ☹
@fifitko25 veľa vody nepomohlo, pomáhal iba spánok a to sa čudujem, že som dokázala spať, hoci som sa budila skôr ako zvyčajne.....zaspávam s myšlienkou na neho a budím sa s rovnakou......stále to veľmi bolí.....no keď som prišla o bábo, myslela som si, že moja bolesť je najväčšia na svete....och, Bože, ako som sa mýlila 😢
tak som rada, že ste aspoň na chvíľu zase doma a verím, že mamka sa o vás stará ukážkovo 🙂 veľmi držím palce, aby ste to dotiahli až do konca 😉
úprimnú sústrasť moja.....prababka sa dožila krásneho veku, aj ja jej môžem venovať modlitbu 😔
@mattuliatko30 no ja neviem co sa zas stalo, ze sa mi to takto posunulo. minuly cyklus presne ako vravis, len ten cyklus bol 27 dni. uz som myslela, ze sa dostavam do normalu, lebo predtym som zvykla mavat presne 28 DC... a tieto posledne cykly co meram su stale na 30 dni, len ten minule bol normalny. teraz to bude tiez asi riadne dlhy cyklus. nechapem,
ale este ma napadlo, ze minuly mesiac som poctivejsie bicyklovala, ci to nemoze mat vplyv, ze som bola viac v pohybe a tym padom aj viac prekrvena... no a poistene to moc neni. kedze mm isiel v pondelok uz do prace. aj ked sme si dali este sexik chvilu predtym nez siel 🙂
@kikaneu je to ťažké, keď odíde starší človek, ale keď vyhasne mladý život, je to až nepochopiteľné... žiaľ, cesty božie sú nevyspytateľné a kamarátovi je už dobre.... tiež si vravím, že babinka sa už má lepšie, aj tak sa posledné dni len trápila, všetko ju bolelo a pomaly nič nefungovalo ako malo.... 😔 a ďakujem za modlitbu, si zlatá 😉
@fifitko25 náš Miško sa netrápil vôbec, zlomok sekundy a bol na druhej strane 😢 viem, že mu je dobre....no bije sa u mňa rozum so srdcom.....rozum vraví, že mu je dobre hore a že teraz rozosmieva Pána a duša smúti, že už u nás nezazvoní pri dverách.....ale ono to prejde a duša sa s tým zmieri.....len to chce čas.....aj ja ďakujem tebe
@moni1007 tak uvidíš..niekedy stačí len málo a zadarí sa 🙂)) budem držať palčeky....uvidíš aký budeš mať cyklus..ja teraz neviem či to mám brať už ako mrchu a či nie...či začať piť alchemilku....lebo iba špiním.. 😒
@mattuliatko30 dakujem. no ti ja neporadim,ale vsak este pockaj, ja som posledne cykly dva dni pred mrchou spinila 🙂
@mattuliatko30 vraj mrcha sa pocita až ked sa pusti cervena, aspon mne to doki tak vzdy vysvetloval ked som sa objednavala na foliky, ja tiež spinim predmrchanou aj 2-3 dni, ale to preto že furt do seba nieco pcham

avojteeee! ako snazilkujete?
@moni1007
@mata_ba
@mistisa
@mattuliatko30