icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

januska106
1. aug 2012

@red_kika nie nie to som sa pomylila... este kym sa tu zorientujem 🙂

januska106
1. aug 2012

@mata_ba neboj sa Mati..aj by budeme mat 🙂 hlavu hore, len pozitivne mysliet...psychika robi strasne vela..dáme to 🙂

januska106
1. aug 2012

@mistisa Tak nove asi to, ze sa stale snažíme 🙂 a cakame na ovulky 😀

mattuliatko30
1. aug 2012

@moni1007 no uvidím...začnem teda zajtra to piť...som fakt zvedavá, či ovu posunie 🙂

@azzura jááj..tak mrcha príde asi až zajtra...neviem ani či som už pod čiarou http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e kedže mi ovu nezaznačilo 😒

mattuliatko30
1. aug 2012

@azzura myslíš,že bola u mňa ovu až na ten 12dc?..alebo ten skôr?? http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e neviem teraz...

azzura
1. aug 2012

@mattuliatko30 nemusiš byť pod čiarov, proste prudky, resp, pozvolny pokles snazi prichod mrchy. Ja som už raz dostala aj tak že mi stupla na 37 a predsa som dostala....aj tak si organizmus robi co chce

azzura
1. aug 2012

@mattuliatko30 tažko povedať ked si si furt nemerala, ale može to byt ten 12DC

mattuliatko30
1. aug 2012

@azzura no veď sa mi to zdá..že to mám akési čudné 😀

azzura
1. aug 2012

@mattuliatko30 🙂 hmm

mattuliatko30
1. aug 2012

@azzura tak uvidím čo to urobí po tejto mrche bez liekov...ak nie pôjdem ku dr.znovu....len ten môj mal porážku....tak asi už nebude robiť...ževraj tam má syna...uff..mladého do 30 takže sa mi tam moc nechce..... 😉

azzura
1. aug 2012

@mattuliatko30 vsak skus zistit aky je jeho syn, vsak si aj tak budes musiet najst noveho dr.

mattuliatko30
1. aug 2012

@azzura tak vravia,že je super...aj dcéru má, tak neviem kto z nich tam zostane...len už som bola na neho zvyknutá...taký milý starší človek....veľmi simpatický, ja len že také mláďa...uff...budem rada,keď bude čo najrýchlejšie z ordinácie von 😀 😀 tak ale aj jeho chvália

azzura
1. aug 2012

@mattuliatko30 nerieš vek ale odbornost a prístup

mattuliatko30
1. aug 2012

@azzura veď áno.....len si budem musieť nato zvyknúť... 🙂

azzura
1. aug 2012

@mattuliatko30 a možno novy doki ti pomože 😉

mata_ba
1. aug 2012

@iwi9 ahoooj,mna to snazilkovanie este len caka...dnes som 8 DC,v nedelu ideme do Vyhni,dalsi vikend na svadbu..veselo bude 🙂 a vy ako??

@kikaneu ahojcek.no uz je to vsetko ok..dnes uz pridu..upratane je,takze pohodicka 🙂 z teplotky tvojej sa tesim..ja idem na to zajtra..

@mattuliatko30 ahojky.ja som to teraz mala tak isto a prisla o druhej pobede 😀

@fifitko25 uprimnu sustrast ☹

mata_ba
1. aug 2012

@januska106 jasne,ze budeme..o tom vobec nepochybujem 😉

fifitko25
1. aug 2012

@mata_ba ďakujem Maťka ....

kikaneu
1. aug 2012

@mata_ba no, vidíš aká si šikovná 😉 ďakujem moja.....si zlatá 😉

mata_ba
1. aug 2012

@kikaneu aaale nemas za co 😉

@fifitko25 aj ja venujem jednu modlitbu 😉

fifitko25
1. aug 2012

@mata_ba už sú teraz spolu s dedkom, ktorý mi odišiel vo februári... to bola jeho mamina....

mata_ba
1. aug 2012

@fifitko25 tak uz im je spolu veselsie 😉

mattuliatko30
1. aug 2012

@mata_ba no uvidíme....možno bude len taká žiadna....po tých liekoch...aj minule bola akási divná..a ty ako dnes?

mata_ba
1. aug 2012

@mattuliatko30 ja som dnes 8DC..meriam od zajtra..sme este u toho sefa a nemala som tu teplomer...ale uz ideme dnes spinkat domov..tak idem merat 🙂

mistisa
1. aug 2012

@mattuliatko30 n o micka mozno ani nepride 🙂 bodaj by ze? ja? no na prd bola som dnes prvy den v praci ale poviem ti ze to ako sa ten kolektiv pokazil do placu.10 ludi nas tam je a to si robia tak naprieky vobec nemam chut tam ist zajtra.na inom oddeleni ma privitali lepsie ako nase vlastne baby.katastrofa ti poviem. ked sa mi naskytne nieco lepsie nevaham ani sekundu idem. a inak tak da sa no 🙂 som rada ze som doma.jedine co je suepr je to ze nas dnes pustili o 12:00 lebo nebolo moc roboty 🙂

mattuliatko30
1. aug 2012

@mata_ba tak super..dúfam,že ten grafík bude už víťazný....

@mistisa ale príde mojka..mne hej...ale tebe dúfam,že už nie...kedy ideš ku dr?

mata_ba
1. aug 2012

@mattuliatko30 dakujem 🙂 bolo by to fajn 🙂

mata_ba
1. aug 2012

@mistisa ajoj moja.hm,nie babske kolektivy asi nie su bohvieco,ze?kasli na to 😉 a ako si s teplotkou?

mattuliatko30
1. aug 2012

@mata_ba treba neprestať veriť.....ani ja neprestávam,že raz mm prehovorím....aj keď je to ťažké..tak ale ešte som mladá...a možno aj on časom zistí...že nám je už smutno 🙂

mata_ba
1. aug 2012

@mattuliatko30 jasne,ze ho ukecas 😉 a ja neprestavam verit..len sa nechcem na to upinat 🙂