icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
1. aug 2012

@mattuliatko30 no iba vtedy ak by nedosla mrcha dlhsie na vyvolavacku ak nebude test pozitivny 🙂 co nebude takze pojdem na vyvolavacku 🙂 no co ty vies micik teplotku mas fajn nie? 🙂
@mata_ba ved ano ja si robim a oni su mi ukradnute.len sa zle robi hentak ked sa podkopavaju jedna druhu nevies co kto na teba povie a pod. no co uz 😅 ja som optimista mna nenastvu 🙂 no ani neviem akosi som prestala merat 🙂 😅 😅 😅 akosi to prislo samo 🙂 ze ked koncim zo snazilkovanim tak som prestala merat 🙂 a ty ako micka?

mata_ba
1. aug 2012

@mistisa ja zajtra zase zacinam merat 😀 dnes uz odchadzame od sefa,tak uz budeme vo svojej postielke 🙂 a momentalne varim spagetky 🙂

mistisa
1. aug 2012

@mata_ba no tak ti koncia prazdniny co? ides od zajtra do prace ? 🙂 mnaaaam dala by som si veru.ja papam cesnacku akurat 🙂

mata_ba
1. aug 2012

@mistisa mnaaam 😀 no asi uz ano..ale aj dobre...uz teraz som dost zlenivela 🙂

zuzullik1001
1. aug 2012

baby baby citam si vas sem tam ...drzim palce nech sa vam to podariiii co najskor..🙂

mattuliatko30
1. aug 2012

@mata_ba jasne..treba trošku vypnúť...a myslieť aj na niečo iné..a uvidíš...zrazu príde deň mrchy a nič 🙂a potom stále nič...a urobíš testík..a šup budú krásne dve 😉

mattuliatko30
1. aug 2012

@mistisa to som mala aj minule....ja čakám zajtra mrchu..a potom dúfam,že už ovu bude krásne načas

mata_ba
1. aug 2012

@mattuliatko30 juuuuuj...idealne by bolo mat tie // 27.8. raaano 🙂 a pekne viditelne...mrchu cakam okolo 25.,takze..to by uz mohli byt vidiet 🙂 ak sa mi cyklus zase nepototo..

iwi9
1. aug 2012

@fifitko25 ahoj 🙂 dopadlo vsetko dobre, srdiecko bilo kraaasne 🙂. Len je este malicke, podla utz to vyzera na presne 8tt ( ale nedalo sa dobre odmerat, lebo bolo velmi vzadu), polda poslednej MS 10+1. Ale nebrali do uvahy, ze som mavala 36 dnove cykly. takze ja to veriem aj tak na priemer ako som to brala doteraz, cize dnes presne 9tt. Blizsie mi to urcia 21.8. ked ideme na dalsi utz.
@moni1007 @mistisa aj vam to samozrejme bolo, aj vsetkym ostatnym babulkam... 🙂

fifitko25
1. aug 2012

@iwi9 super správy moja, teším sa s tebou 😵

iwi9
1. aug 2012

@mata_ba jaaaj tak drzim palce 🙂 a poriadne sa zabavte .ja som bola dnes na utz, srdiecko nam krasne bilo, len sa nam baby velmi neukazalo, podla merani som 8tt, podla ms 10tt+1, ale kedze ja viem, ze mavam dlhe cykly, tak asi 9tt. blizsie budeme vediet 21.8. ked ideme na dalsi utz 😀 ale sme veeeeelmi stastni 🙂

iwi9
1. aug 2012

@fifitko25 och to mi je luto ☹ uprimnu sustrast ☹

fifitko25
1. aug 2012

@iwi9 Dakujem....

iwi9
1. aug 2012

@moni1007 takze po ovu? no dufam, ze uspesnej 😉

mata_ba
1. aug 2012

@iwi9 dakujem 🙂 a gratulujem k srdiecku 🙂 my sme ho nemali ☹ len tak dalej 😉 a z ich vypoctov si nic nerob..dolezite je,ze ty vies co a ako 😉

anait
1. aug 2012

@fifitko25 ahoj, prosím ťa pamätám si, že ty si brala clostilbegyt...ja ho mám začať brať o pár dní, môžem sa spýtať? Zaujíma ma, či si mala nejaké vedľajšie účinky, či sa z toho priberá a či si otehotnela vďaka nemu ... a teda aký si mala problém? ďakujem 😉

iwi9
1. aug 2012

@mata_ba dakujem moja.... ved som sa aj strasne bala, ale verila som 🙂

mata_ba
1. aug 2012

@iwi9 hlavne,ze je vsetko v poriadku..a aj bude 😉

iwi9
1. aug 2012

@mata_ba veru, svata pravda, ja tomu proste verim, inak to byt nemoze... 🙂 fu prave odfukujem, doslova som sa nazrala bryndzovych halusiek... 😅 ale mi je dobreee ( aj ked trosku tazko, fakt som to prehnala... 😀 )

fifitko25
1. aug 2012

@anait ahoj, otehotnela som s clostilom na tretí pokus, mne nerastli foliky a clostil im pomohol 😉 nemala som vedľajšie príznaky, možno trosku viac nafuknute bruško... Niektoré baby pribrali, niektoré mali tlaky v podbrusku, predsa len su to hormóny... Inak ti môže po ňom narásť aj viac folikov, čiže Hrozí viacpocetné tehu 🙂 u mna to Však bolo tak že každý mesiac len jeden dominantny folik 🙂 a tiež mi pichali pregnyl na spustenie ovulacie, ked uz bol folík zrelý 😉 Držím palce 😉

anait
1. aug 2012

@fifitko25 ďakujem...problém mám rovnaký...vajíčko bolo len jedno a malo 11mm ... prosím ťa robili predtým aj spermiogram, či nie? lebo mne sa to zdá divné, že prečo sa to nerieši hneď komplexne..

henrietad
Autor odpoveď zmazal
fifitko25
1. aug 2012

@anait boli sme v januári aj na spg vyšetrení, dopadlo dost slabo tak manžel bral vitamíny...

anait
1. aug 2012

@fifitko25 no aj som si mylela, že by to tak malo byť... zavolám mu zajtra ...

iwi9
2. aug 2012

dobre rano babulky . ja som uz od pol tretej hore, neviem spat, boli ma hlava a hlad ma uz vyhnal von z postele ☹. hroza, uz druhy den, co neviem spat a nespim ani cez den 😠 😠 😠 . ach jaj... prajem vam pekny den, ozvem sa poobede, ak mate nejaky tip ako am uspat, ozvite sa 😀 😀

mattuliatko30
2. aug 2012

@mata_ba tak ja včera predsa 1dc..chytila som také bolesti poobede..že som to do večera len prespala...ešte že deti sú na prázdninách...dnes pijem tú alechemilku...tak uvidíme..čo a ako

mattuliatko30
2. aug 2012

@henrietad aj ja mám pri práci stále bociany aj dnes ráno tu boli 3 🙂 keby mi tak priniesli šťastie 🙂

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura
@mata_ba
@mistisa
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak mrcha predsa prišla včera poobede..s veľkými bolesťami... 😒

azzura
2. aug 2012

@mattuliatko30 ahoj, si to dobre citila že dnes pride 😖

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura no prišla už včera poobede....len zrazu veľké bolesti....tak som prespala...až do večera...dnes si to ešte pretrpím..a dúfam,že zajtra už bude veget....tak ale aspoň to nevyjde na víkend...ideme oslavovať..dcérka bude mať už 10 rokov..a hneď to spojíme aj s jej meninami..aj mojimi..tak kopec ľudí zase...neviem čo chystať...tak som v strese 😀