Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby baby citam si vas sem tam ...drzim palce nech sa vam to podariiii co najskor..🙂
@mata_ba jasne..treba trošku vypnúť...a myslieť aj na niečo iné..a uvidíš...zrazu príde deň mrchy a nič 🙂a potom stále nič...a urobíš testík..a šup budú krásne dve 😉
@mistisa to som mala aj minule....ja čakám zajtra mrchu..a potom dúfam,že už ovu bude krásne načas
@mattuliatko30 juuuuuj...idealne by bolo mat tie // 27.8. raaano 🙂 a pekne viditelne...mrchu cakam okolo 25.,takze..to by uz mohli byt vidiet 🙂 ak sa mi cyklus zase nepototo..
@fifitko25 ahoj 🙂 dopadlo vsetko dobre, srdiecko bilo kraaasne 🙂. Len je este malicke, podla utz to vyzera na presne 8tt ( ale nedalo sa dobre odmerat, lebo bolo velmi vzadu), polda poslednej MS 10+1. Ale nebrali do uvahy, ze som mavala 36 dnove cykly. takze ja to veriem aj tak na priemer ako som to brala doteraz, cize dnes presne 9tt. Blizsie mi to urcia 21.8. ked ideme na dalsi utz.
@moni1007 @mistisa aj vam to samozrejme bolo, aj vsetkym ostatnym babulkam... 🙂
@mata_ba jaaaj tak drzim palce 🙂 a poriadne sa zabavte .ja som bola dnes na utz, srdiecko nam krasne bilo, len sa nam baby velmi neukazalo, podla merani som 8tt, podla ms 10tt+1, ale kedze ja viem, ze mavam dlhe cykly, tak asi 9tt. blizsie budeme vediet 21.8. ked ideme na dalsi utz 😀 ale sme veeeeelmi stastni 🙂
@anait ahoj, otehotnela som s clostilom na tretí pokus, mne nerastli foliky a clostil im pomohol 😉 nemala som vedľajšie príznaky, možno trosku viac nafuknute bruško... Niektoré baby pribrali, niektoré mali tlaky v podbrusku, predsa len su to hormóny... Inak ti môže po ňom narásť aj viac folikov, čiže Hrozí viacpocetné tehu 🙂 u mna to Však bolo tak že každý mesiac len jeden dominantny folik 🙂 a tiež mi pichali pregnyl na spustenie ovulacie, ked uz bol folík zrelý 😉 Držím palce 😉
dobre rano babulky . ja som uz od pol tretej hore, neviem spat, boli ma hlava a hlad ma uz vyhnal von z postele ☹. hroza, uz druhy den, co neviem spat a nespim ani cez den 😠 😠 😠 . ach jaj... prajem vam pekny den, ozvem sa poobede, ak mate nejaky tip ako am uspat, ozvite sa 😀 😀
@mata_ba tak ja včera predsa 1dc..chytila som také bolesti poobede..že som to do večera len prespala...ešte že deti sú na prázdninách...dnes pijem tú alechemilku...tak uvidíme..čo a ako
@henrietad aj ja mám pri práci stále bociany aj dnes ráno tu boli 3 🙂 keby mi tak priniesli šťastie 🙂
@azzura
@mata_ba
@mistisa
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak mrcha predsa prišla včera poobede..s veľkými bolesťami... 😒
@azzura no prišla už včera poobede....len zrazu veľké bolesti....tak som prespala...až do večera...dnes si to ešte pretrpím..a dúfam,že zajtra už bude veget....tak ale aspoň to nevyjde na víkend...ideme oslavovať..dcérka bude mať už 10 rokov..a hneď to spojíme aj s jej meninami..aj mojimi..tak kopec ľudí zase...neviem čo chystať...tak som v strese 😀

@mattuliatko30 no iba vtedy ak by nedosla mrcha dlhsie na vyvolavacku ak nebude test pozitivny 🙂 co nebude takze pojdem na vyvolavacku 🙂 no co ty vies micik teplotku mas fajn nie? 🙂
@mata_ba ved ano ja si robim a oni su mi ukradnute.len sa zle robi hentak ked sa podkopavaju jedna druhu nevies co kto na teba povie a pod. no co uz 😅 ja som optimista mna nenastvu 🙂 no ani neviem akosi som prestala merat 🙂 😅 😅 😅 akosi to prislo samo 🙂 ze ked koncim zo snazilkovanim tak som prestala merat 🙂 a ty ako micka?