icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura a ty ako moja?::...teraz meriaš ešte , či ani nie???

mata_ba
2. aug 2012

@mattuliatko30 ahojky...juuuj moja..ak este mas bolesti,mne vzdy pomoze majorankovy cajik....aj @mistisa pomohol 🙂
uz aj ja oddnes meriam www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mattuliatko30
2. aug 2012

@mata_ba no hej..ešte mám...tak ale nejako vydržím.....a dúfam,že zatjra bude už fajne....cez víkend oslava..tak nech som ok....

mata_ba
2. aug 2012

@mattuliatko30 to uz urcite budes 😉 a aj ty uz ides slavit meninky?mesiac dopredu? 😀

azzura
2. aug 2012

@mattuliatko30 do vikendu budes ok a nestresuj z oslavy, ved ty si sikula a nieco vymyslis 😉 . Nemeriam, nerobim nic. Dnes ideme na 1.konz. k IVF

mattuliatko30
2. aug 2012

@mata_ba hej hej...malá má koncom augusta aj meniny..a ja hneď zač.septembra..tak naši sú ďaleko..tak keď už tu budú na malej narodky..tak to spojíme..a máme víkend potom voľný 😉

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura a kedy idete..tak som zvedavá čo vám povedia...čo sa tam konzultuje?...aj nejaké vyšetrenia ti budú robiť?či ako to tam funguje?

azzura
2. aug 2012

@mattuliatko30 na 12.30 som objednana, mm pride po mna do prace cca 11:00. Netusim ako to funguje, idem 1x oficialne do CAR, potom poviem.

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura tak som zvedavá čo ti povedia..dúfam,že len dobré veci..a už sa to konečne potom podarí...budem na vás myslieť

azzura
2. aug 2012

@mattuliatko30 dik, ale dokym prideme k smotnemu zákroku tak to bude par mesacna cesta, ale som v podstate rada že tam ideme, možno nam uz konecne niekto zisti prícinu nezdarov a nejaky problem v nas

kikaneu
2. aug 2012

ahojte babuľky 😉 ako sa dnes máte? u nás krásne svieti slniečko a ja idem pokračovať v upratovaní....včera som sa na to už vykašľala, že veď aj dnes je deň 😉

mata_ba
2. aug 2012

@mattuliatko30 ahaaa,no super 🙂 nas dnes pozval sef v piatok ku nim...v sobotu k svagrinke,v nedelu do tych Vyhni..jedna oslava za druhou 🙂 konecne nieco priiijemne 🙂

@kikaneu ahoooj 🙂 aj tu svieti slniecko 🙂 ja uz dnes v praaaaci 🙂 a prve cyklusove meranie je za mnou 😉 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...ale taka som sa zobudila unavena..o 2 v noci som 20 min.sedela na WC,co som mala take krce,az mi do placu bolo...uplne ako ked mi zacinal potrat...do krizov mi to slo a tak...ale nastastie,preslo to 🙂

kikaneu
2. aug 2012

@mata_ba aj ja som sa o druhej v noci zobudila a nemohla som potom zaspať.....strašne dlho 😢 som rada, že ti to prešlo aj že budete mať taký pekný nabitý víkend 😉

mata_ba
2. aug 2012

@kikaneu zase rovnake????ja odpadnem 😀 tak si chod lazkat,oddychni si...aj zajtra je den 😀

kikaneu
2. aug 2012

@mata_ba nejdem, teraz trošku čučím do telky a pôjdem dokončiť to upratovanie.....zvládnem to, musím

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura tak ale je to začiatok cesty....aj susedka tým prešla.....a má krásneho synčeka...ale už by nato nešla.... :( ty si budeš dávať koľko vajíčok, ak sa ti pekne oplodnia?tu jedna čaká u nás trojičky 🙂 ujali sa jej všetky tri

azzura
2. aug 2012

@mattuliatko30 fuuu, nnad takym este nerozmyslam, to je este daleko. To zavisi kolko vysedim a kolko sa oplodni, takžko teraz povedat 🙂. Ja sa nejak zmierujem s predstavou že by boli 2jicky ale 3jicky??? No ale ked to bude, tak nebude co riesit, proste sa budeme comukolvek tesil, len nech je aspon comu

anait
2. aug 2012

@fifitko25 prosím ťa ešte - tie vitamíny boli od doktora, či nejaké voľnopredajné? a ty si tiež nejaké brala? ďakujem ti za odpovede 🙂 som z toho celá trochu v strese...

mata_ba
2. aug 2012

@kikaneu ale jasne,ze zvladnes 😉 drzim paste!

kikaneu
2. aug 2012

@mata_ba ďakujem 😉

fifitko25
2. aug 2012

@anait doki mi odporučil nejaké kvapky, ale priznám sa, čo som o nich čítala, tak boli akurát drahé a účinok slabý 😠 😠 ja som si potom sama naštudovala na nete, čo je dobré na spermie, aj som sa tu na fórach pýtala a nakoniec som kúpila: vitamín E, B-komplex, zinok, koenzym Q10, macu peruánsku, vitamín C.... som mu to pekne rozdelila, niečo dostal ráno a niečo večer 😀 😀

mata_ba
2. aug 2012

@kikaneu nie je za co 😉

mattuliatko30
2. aug 2012

@azzura jasne.....len aby to všetko dobre dopadlo...a uvidíš...vyjde to.....a budeš sa aj ty už tešiť..konečne 🙂

anait
2. aug 2012

@fifitko25 fí, tak si mu hodne toho nadelila 🙂 no ja som volala doktorovi, tak v pondelok máme doniesť spermie, tak uvidím...ale teda mám tušáka, že to moc dobré nebude 😉

fifitko25
2. aug 2012

@anait no dosť 😀 ale asi to pomohlo 😉

anait
2. aug 2012

@fifitko25 a prečo ste sa rozhodli napokon pre Mateja? Pamätám, že si tam mala Linda/Alex ... si to pamätám, lebo pekné mená ... 🙂

fifitko25
2. aug 2012

@anait Alex neprešiel rodinnou radou 😀 druhá alternatíva bol Matej, ten prešiel 😉

anait
2. aug 2012

@fifitko25 😀 chápem ... ja sa už pripravujem na dvojičky 😀

mistisa
2. aug 2012

@mattuliatko30 no pekne micik vedela si to dobre veru hm.takze znova snazilkovat co? Ja som 32 DC a mrcha opat nikde ☹ nechapem☹ uvidime no. A este mas take bolesti??

mata_ba
2. aug 2012

@mistisa moja..a ani sa mrchovo necitis?alebo nejak inak? 😉