icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
6. aug 2012

@lagunasa
@azzura
@moni1007
Baby tak dnes to tu je riadna odmlka....kde ste všetky? asi sú všetci na kúpaliskách.... 😀 len ja sedím v práci..och.. ☹ 😠

azzura
6. aug 2012

@mattuliatko30 aj ja sedim v praci a varim sa vo vlastnej stave

petrusska
6. aug 2012

@azzura som brala HA a vysadila po vysadení mi mrcha už nedorazila, pozeral ma lekár, len som to začala trošku neskôr riešiť ale povedal mi, že nemám ani cysty nič tam nie je, tak som dostala injekcie ateraz čakám na tú kontrolu a tam mi povie ďalší postup. Mala somúraz ale ešte v 12- rokoch vtedy mrcha haprovala ale potom sa to upravilo a začalo to teraz...

azzura
6. aug 2012

@petrusska tak to može byt aj tym že uz neveries HAK, niekomu to trva dlhsie nez sa nastartuje cyklus

mattuliatko30
6. aug 2012

@azzura tak ja tu mám chládok..ešteže tak....ale už rátam minúty kedy domov..ešte vyše hodiny..uff...ty si do kedy dnes?

azzura
6. aug 2012

@mattuliatko30 do 15, ale moj mozoj je uz ako maslo, nejde mi vobec premylsat, nastastie ked je takto horko tak ani stranky nechodia

lagunasa
6. aug 2012

@mattuliatko30 aj ja sedim v praci. dnes ma sefka dovolenku tak som si sem priniesla notebook a pripojila mobil a pozeram si grafi bt na ff. ja som bola na kupku v sobotu. po dlhej dobe som sa namocila do toho spolocneho bazena.... dufam ze uz mykozu nechytim!!!! potom som na deke zaspala tak chrbat mam total spaleny 😀

lagunasa
6. aug 2012

@azzura tak ja som dnes v praci az do 16:45. som si povedala ze ked tu neni sefka tak sa tu da hned lepsie dychat tak si nadrobim. nastastie mame klimu a aj chladok tak sa to da.

azzura
6. aug 2012

@lagunasa baby ja vam tu klimu fakt závidim 😝

petrusska
6. aug 2012

aj som v kancli s klímou 😀

lagunasa
6. aug 2012

@azzura no nemas co. ja osobne by som ju radsej vypla. mne pokial neni ze 35 tak teplo nevadi, normalne mam na krku satku lebo ta blba klima mi fuka priamo na krk zozadu a chiropraktik mi povedal ze praveze tam kde mi fuka na krcne stavce ze tam mam zapal a preto ma tam pichava. tak som si povedala ze dam satku ( aj on mi to poradil ) aby bol krk v teple. a zabralo to. takze tu mame 25 stupnov a mne je normalne chladno. je som teplomilny clovek. kludne si prid tu klimu zobrat 😉))

azzura
6. aug 2012

@lagunasa tak ani mne by sa nepacilo kebyže to fuha priamo na mna. To sa vam nedaregulovat? Vies, ale vyse 40 stupnov tiez nie je bohvie co, okno nemožem mat otvorene, lebo ja som na strane kde cely den pece slnko, fukac moc nepomaha, lebo neznasam ked mi fuka priamo do tvare. Uplne by stacilo kebyže je len do 30 stupnov, toto su extremne teploty...

lagunasa
6. aug 2012

tak jasne ze 40 je uz fakt moc!!! no nasa klima je nad dverami a ja som hned oproti dveram. takze moc na regulovanie to neni. akurat teplota sa da regulovat ale tak zase nemozem im dat moc teplu teplotu lebo by ju hned zase davali moc dole. takze tych 25-26 sa da uniest. a dala som nech tie lamely "swinguju" tak aspon to nefuka stale na jedno miesto.
a to mame stastie ze sefka neni v praci. ona je ako prastena, pusti klimu a otvori okno dokoran 🤐 a niekedy mame este aj dvere otvorene. takze nielen ze mi tu fuka kluma tak este je aj neucinna a este mame aj prievan ..... takze toto je este to mensie zlo a ked dam satku tak sa to da zvladnut. len ked pojdem domov tak ma asi svacne od toho horka 😒

gelinka75
6. aug 2012

@azzura ma sa ochladit tak nam bude troska lepsie, od zajtra si zas vydychneme 🙂

silva317
6. aug 2012

@lagunasa tak sme na tom podobne, len my uz byka mame, mm je byk 😎 Aj ja som mala spinenie 3 dni pred, zacalo 30 DC. Ktory den cyklu si?

zuzullik1001
6. aug 2012

@lagunasa ahoj aj ja som presne jak ti 5 DPO..🙂

mistisa
6. aug 2012

@mata_ba
@petrusska ajojkajte.no klasika ja zasa duch ale isto z toho nic nebude takze neriesim 😉 tak za hodku tu budem cez notebook tak vam dam foto okik?
@mattuliatko30 ajoj zlatko.no ja tak fajn sice unaveno ale da sa 😉😉 boli sme na oslave tak som taka dobita chachacha 😀 dnes som rozhodnuta len lezat chichi 😉

mata_ba
6. aug 2012

@mattuliatko30 Ahojky..ja mam vikend az do zajtra 🙂 sme v tych vyhniach..akurat sme dosli od bazena...a taaak 🙂

drobcek11
6. aug 2012

ahojte zienky ako sa mate? uz dlho som tu nebola tak ze len tak nakuknem co a ako 🙂 ziadna nova tehulka? ja som cca 3 dni po ovu tak uvidime na buduci tyzden ideme na dovcu juuuuj tesim sa more piesok a vsetko co k tomu patri kto vie mozno sa z dovci vratime traja kiez by tak bolo 🙂

mistisa
6. aug 2012

@drobcek11 ajoj mojka 🙂 ja som tu teraz nebola poriadno uz 4 dni 😅 😅 takze tiez by ma zaujmalo ci nejaka tehulka nova. mne zas meska som 37 DC a stale nic 😒 hm neviem robila som testik a klasika opat duch hm ale neriesim ho vobec. ved dam foto aj @mata_ba @petrusska a @mattuliatko30 chceli vidiet tak aha 🙂 🙂 aj ked by som povedala ze nic tam neni takze tento mesiac opat nic ☹ takze konec snazilkovania uz definitivny 😉

drobcek11
6. aug 2012

@mistisa ajoj no ja neviem neviem nespoliehaj sa na duchov lebo sa len zbytocne sklames ja som mala minuly cyklus na fotke co som pridala nebolo velmi dobre vidno ale dusik bol ruzovucky no nic z neho nakoniec ak aj babika bola tak sa neudrzala, ja vieeem je to tazke ja som treti dn po ovu a uz ma pokusa aj ked vieeeeem ze je to hlupost testovat teraz heh no poznam ake sme my zeny a hlavne poznam samu seba 🙂 tento cyklus som mala ovu celkom neskoro az na 18 den minule bola na 12 ale tak neni tam az taky velky rozdiel joj len keby sa nam zadarilo, vcera sme boli pozriet kolegynu ktorej sa narodilo v pondelok minuly dievcatko a moj drahy ma az dojal ked sme sli kocikovat tak iba on tlacil kocik a juj no velmi by som chcela aby sa nam zadarilo no uvidime dufam ze na dovci nedojdu kramy lebo to bude dvojite sklamanie 😀

mistisa
6. aug 2012

@drobcek11 no ja to vobec neriesim ja uz som mala tolko duchov a nikdy nic takze neriesim ani tohto. ani ti poviem ze nemam vobec nejaky pocit alebo co sa tesit lebo viem ze nic z toho..ja sa chystam tento tyzden na navsetvy lebo 24.7 sa narodila kamaratke dcerka potom 27.7 sa narodil dalsiej kamoske syncek a teraz 4.8 sa narodila dalsiej kamaratke dcerka 🙂 takze uz iba ja chybam ☹ to asi tak skoro nebude ae tak co uz 😠 😠 😠 😠 . no dufam ze nie moja budem moc moc drzat palceky aby neprisla 🙂 aby pekne dve palice nabehli 🙂

drobcek11
6. aug 2012

@mistisa no a pytala si sa dokiho na to ze pre co ti tie tehu testy ukazuju ducha? ja nechapem cim to asi bude, a neboj len treba na to nemysliet nerobit to za kazdu cenu mam kolegynu ktora nemohla otehotniet 8 rokov a nakoniec si prestala merat teplotu vsetko proste zavesila na klinec a dva mesiace po tom ako tak urobila cakali babenko 🙂 tak nikdy nevies 🙂 tento tyzden je pre mna straaasne dlhy uz chcem lezat na plazi a nemysliet na pracu na nic 🙂

mistisa
6. aug 2012

@drobcek11 nepytala som sa nejak. hm nevadi. hja som to tiez tak urobila akurat co uzivam je femogard ale uz 2 tyzdne som nemerala ovu testy som prestala robit tak uvidime 🙂 aj sem pomenej chodim len za babami nakuknut a popisat chvilku ale vobec neriesim snazilkovanie uz 🙂 a mozno sa prave zadari.a kam idete? my tento rok nikam robili nam okna 🙂 tam mame dovolenku 🙂

drobcek11
6. aug 2012

@mistisa my sme uz neboli styri roky nikde a teraz sme si povedali ze to musime zmenit ideme na kanarske ostrovy uz sa neviem dockat dufam ze bude krasne pocasie 🙂 a tak nas stala tato dovca dost takze dalsi rok dva ani mi asi nikde nepojdeme 😀 nebojkaj nemysli tak na to ja viem je to tazko ale treba sa trosku odreagovat ja sa snazim si vkuse najst nieco co ma zabavi aby som nemyslela na babo aj ked nepomaha 😀 stale ho chcem viacej a viacej 😀 tak drzkam palceky kto vie mozno tento dusik sa zmeni na kolajnicky ale radsej pockaj kedze mavas take dlhe cykly 🙂 ja som na koniku nebola cca 3 tyzdne obcas pridem nakuknem ci sa objavila nejaka nova tehulka 🙂

mistisa
6. aug 2012

@drobcek11 no super tak drzkam palceky aby va dovolenka krasne visla . poriadne si oddychnite 🙂 no ja tiez tak raz za cas 🙂 uvidime ked to bude mat byt to bude 🙂 🙂 nechame sa prekvapit. i ked je pravda ze by som od stastia asi z koze vyskocila keby sa tento duch zmeni na ciarku asi by som sa zblaznila 🙂 ale neverim tomu 😅 ☹ 😉 no uvidime 🙂 micka poriadno sa zregenerujte na dovce. my sme boli pred dvoma rokmi s mm v chorvatsku a minuly rok na hoteli permon v tatrach to nam zaplatili kamarati 5 dnovy pobyt zo vsetkym ako svadobny dar.a tento rok nejdeme nikam mame okna a prerabame obyvku tak tak 🙂

drobcek11
6. aug 2012

@mistisa dakujeeem krasne no hadam si oddychneme a uzijeme si slnko more atd 🙂 bola by som rada keby mrcha nepride aspon by som si uzila naplno more. dufam ze nedoraziiii 😀 a tebe zelam to iste nebojkaj podari sa len treba vypnut a nemysliet na to 🙂 idem ja lebo ma za chvilu asi skoli unava 🙂 tak sa maj krasne ak by som sa pred dovcou neozvala urcite po sa ozvem ci uz s dobrou alebo nijakou spravou 😀

lagunasa
6. aug 2012

@zuzullik1001 tak budeme spolu cakat na // !!!
@drobcek11 jej, kanare!!!!! my sme boli na ostrove Gran Canaria minuly rok. bolo super!!!! na aky ostrov idete vy?

fliacik
6. aug 2012

@mistisa To nie je dušík, to už je čiarka, prečo ten pesimizmus? Minulý mesiac si mala ducha 6DPO, teraz si už po termíne MS...podľa mňa je to tam 🙂 Držím palčeky!