icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
6. aug 2012

@mattuliatko30 jasne netlac ale obcas mozes zahrat na city tak nenapadne 😀

lagunasa
6. aug 2012

@mattuliatko30 ved to.

kikaneu
6. aug 2012

@mattuliatko30 hm, brala by si.....ale bez peniažkov to teda nie je bohviečo....

lagunasa
6. aug 2012

ake zdatne ste na FF v anglictine?

mattuliatko30
6. aug 2012

@moni1007 no veď neboj..stále sa len tak očkom pýtam..či si to nerozmyslel 😀 uvidíme...teraz netlačim hlavne...nemalo to účinok

mattuliatko30
6. aug 2012

@kikaneu no veď ja viem...preto chodím do práce :D tak ale takú 3ročnú dovolenku si viem živo predstaviť 😀

azzura
6. aug 2012

cau baby, ako citam tak kazda sme mali faj vikend, ked už nic aspon si uzivame leto 😉

kikaneu
6. aug 2012

@mattuliatko30 aj ja by som chodila, už sa na to teším 😉 a takú dvoj-trojročnú si viem aj ja predstaviť 😉

mattuliatko30
6. aug 2012

@azzura ahoj moja....veru veru...ani neviem ako víkend ušiel...už nech je ďalší 😀 a ako sa máš?..čo máš nové?

azzura
6. aug 2012

@mattuliatko30 ja som si tento vikend konecne uzila, neriesila som nic,iba ma od stvrtka bolel zaludok, takže ako som planovala sa prezrat a prepit, tak to sa nekonalo, ale aj tak bolo uzasne.
Ja ako? 30.8 mam dalsiu konzultaciu, kde sa dohodneme co a ako , este si musim dorobit nejake vysetrenia a doniest papiere od mojho gyndosa, ale asik ja budem problem....ale to zisti až ked mi kukne do maternice, lebo z papierov zistil že som mala odstranený myom, a ak sa mi vracia tak že tam može byt problem že som za 2 roky snazenia nebola tehu, lebo vsetko ostatne mae ok....sranda je že doktorovia co som mala predtym toto vobec neriesili, brali to ako vec co bola a odstranila a le nik neriesil jej navrat, dufam že sa to nepotrvdi

lagunasa
6. aug 2012

ozaj. teraz som si spomenula ze v piatok sme sa s kamoskou bavili o prenatalnych predtehu vytaminoch (kyselina listova ) a ona mi povadala ze to nemam brat. ze ma take informacie a aj skusenosti od jej kamosiek. vraj ked sa beru tak dieta ma ovela vacsiu predispoziciu byt obezne a vraj aj horsie veci ako napriklad ze moze byt dieta tak nejak zaostalejsie ci co....vymenovala mi tam toho viac ale radsej si to nepametam. co vy na to hovorite?

silva317
6. aug 2012

@lagunasa ja som pocula, ze ked zena berie tieto vitaminy, tak sa rodia vacsie deti, no to ze mozu mat potom ine problemy, to nie. Ja ich beriem, no je pravda, ze nase mamy ich nebrali a sme tu 🙂 Neviem...

fifitko25
6. aug 2012

@lagunasa hluposť !! kyselina listová je nevyhnutná na správne delenie buniek... ak jej je v tele málo, môže sa stať, že sa dieťatko bude zle vyvíjať, pretože v bežnej strave sa jej toľko nenachádza... tehotná žena potrebuje kyselinu listovú pre správny vývoj plodu a preto je potrebné ju dopĺňať aj formou vitamínov 😉
a nikde nie je preukázané, že vďaka tým vitamínom bábätka priberajú....

mattuliatko30
6. aug 2012

@azzura juj.....moja...tak dúfam,že už konečne zistia prečo to nejde....a už sa to konečne podarí....vidíš...takto nezodpovedne k tomu pristupujú..a ty sa môžeš aj pretrhnúť byť tehu..a proste to nepôjde....keby to človek vedel..čo to úsilia je..a potom tie sklamania...to si oni asi nevedia predstaviť..tak dúfam,že ti povedia len dobré veci....ja už od zajtra meriam..dnes som zabudla...aj pijem tú alchemilku.tak snáď sa mi ovu posunie..do normálu

azzura
6. aug 2012

@mattuliatko30 no, ta alchemilka je dobra, len nezabudni že len do ovu. Ked ti mam pravdu povedat, tak odkedy som bola 1x v Care tak som sa nejak zkludnila, ved co ti ine ostava len cakat na zazrak. Som zvedava dokedy mi tento moj pristup vydrzi 😀 😀 😀

mattuliatko30
6. aug 2012

@azzura neboj sa..tam ti isto pomôžu..aj naša známa tam teraz začala chodiť....a tiež má z toho dobrý pocit 🙂

silva317
6. aug 2012

baby, alchemilku kupim len v lekarni, ci aj v obchode?

lagunasa
6. aug 2012

@silva317 to som zase ja nepocula
@fifitko25 ved aj mne sa to zda nejake divne... a inac, u nas je aj tak dost velka predispozicia na obezitu, ale skor z hladiska poruchy stitnej zlazy. uvidime ktore geny ( ci moje alebo priatelove ) budu silnejsie a prebiju tie zle! u nas v rodine az na infarkty a mrtvice nic ine neni. a to aj tak z maminej strany - starky prekonal tusim 2 alebo 3 infarkty a stale je s nami a jazdi na motorke s jednou nohou takmer celou zeleznou namiesto kosti a stara mama mala dve mrtvice a tiez sa vsetko musela ucit odznova a teraz je tu a je v pohode, clovek by nepovedal ze sa jej nieco take stalo a je vitalna. len tatinova mama zomrela po druhej mrtvici v nemocnici. proste dufam ze geny z maminej strany budu silne a hotovo!!!!!

silva317
6. aug 2012

@lagunasa aj to vidim, jedna kamoska ich brala a mala dieta skoro 4 kg a druha len sem-tam a babo malo 3,20. Ja sa viac obavam krvi, ja som Rh- a mm Rh+. Uvidime ako sa podari. Vy sa ako dlho snazite?

lagunasa
6. aug 2012

@silva317 no aj ja som bola dost tazka ked som sa narodila a mamina nic nebrala.....
my sa snazime este len 5.cyklus. a vy?

silva317
6. aug 2012

@lagunasa mame za nami prvy cyklus snazenia, po 7 rokoch HAK. Dnes mam len 4 DC, mrcha uz pomaly odchadza, teda dufam 😀 Len nikdy som ju nemala taku slabu ako teraz. Na 19 DC minuleho cyklu mi zacalo byt podvecer zle, trvalo to 5 dni, uz som myslela, ze sa podarilo, no mrcha ma vyviedla z omylu...

petrusska
6. aug 2012

@azzura aj z môjho okolia je spokojnosť s CAR, čoskoro už budú z nich šťastné mamičky 😉 a veru nemali jednoduchú cestu, ale bojovali a už čoskoro sa im splní, to po čom tak veeeľmi túžili 🙂

azzura
6. aug 2012

@petrusska dufam, že po vyse 2 rokoch sa aj ja uz dacoho dockam 🙂

petrusska
6. aug 2012

@azzura konkrétne mojej kolegynky to tak vyšlo po 2rokoch a bola v riadnom šoku, od šťastia plakala aj s lekárom 🙂

lagunasa
6. aug 2012

@silva317 aj ja som brala hak 7 rokov a tiez teraz po jej vysadeni mavam mrchu dost kratku a slabu ale zato spinim aspon 3 dni pred nou a 2 dni po nej. spinennie mi povie ze mrcha sa blizi lebo brucho ma bolieva len v den mrchy. tak som zvedava kedy zacnem spinit teraz alebo ci budeme mat doma byka 🙂 ( take v nasej rodine este neni)

azzura
6. aug 2012

@petrusska u mna este bude dlha a trnosta cesta, ale clovek si na to vsetko po case zvykne

petrusska
6. aug 2012

@azzura to ma mrzí :( prajem veľa sily, šťastíčka, zdravíčka...pfuj pfuj aby sa zadarilo čím skôr 😉

azzura
6. aug 2012

@petrusska dakujem, si zlata, napodobne 🙂

petrusska
6. aug 2012

@azzura aj ja ďakujem, hoci som síce v snažilkách, zbieram info, ale také snažilkovanie u nás ešte neprebieha 🙂 ale určite ani neodmietame a nebránime 😀 momentálne riešim mrchu, ktorú nemám už od februára a ani po vyvolávačkach jej nie je, tak čakám na kontrolu a uvidím čo mi povie doktor...

azzura
6. aug 2012

@petrusska no, to nie je dobre ak mrchana takto hapruje. to mavas stale takto, alebo to nieco sposobilo? Este ti to lekari neriesili?