icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
7. aug 2012

@horseshoe
@penelope111 no chcem rano urobit mam testik ete jeden 🙂 skusim to odfotit potom este raz ked bude ten spodny testik vyschnuty 🙂 dnes som 38 DC uz zas hm ☹ takze neviem asi budem musiet na vyvolavacku hm. uvidime ☹ a ovulka kedy bola neviem prestala som to sledovat tak sme keksikovali kedy nam na chut prislo 🙂

penelope111
7. aug 2012

@mistisa Tak potom neviem čo to máš s tými duchmi, ale hneď ako so pozrela som videla na obidvoch testoch 😀 Ja som sa zobudila s bolesťou bedrových kĺbov a bolia ma celý deň toto isté som mala pred dvoma mesiacmi keď som mala toho ducha a potom to odišlo tak som zvedavá ako to dopadne, ale keď teraz nič sa vykašlem na chvíľu na to lebo už na nič iné ani nemyslím 🙂

mistisa
7. aug 2012

@penelope111 no ved ano hm.je to tazko .ja sa snazim vypustit aby sm si zresetovala hlavu 🙂 urobila som este jednu foto uz je suchy a neviem hm 🙂 uvidime skusim rano 🙂 ale radsej sa netesim 🙂 a coze ta to tak boli hm? dam este tuto foto kuknite babenky vsetky uz je suchy 🙂 ale neviem asi nic. 😅 ja to nechapem tych duchov je to sila ale ked by som sla na vyvolavacku sa sestricky opytam na to 🙂

misselin
7. aug 2012

@penelope111 ahoj akurat citam ze ta bolia bedrove klby aj mna uz od vcera strasne ledva sa kyvem nevies preco ? 😢

horseshoe
7. aug 2012

@mistisa radsej este pockaj moja aj zo 4dni a potom testuj - to by si mala vidiet vyrazny rozdiel v ciarkach 😉 inak na tomto dalsom obr. co si pridala uz vidiet tych duchov zretelnejsie 😉 juj, to by bolo super, keby to vyslo 😵 ale na tesenie je este skoro - ved vies... 😉 palceky vsak drziiiiiiim 😉

penelope111
7. aug 2012

@mistisa Tak ja neviem neviem ktorý test je dnešný, ale spodný sa mi zdá byť silnejší 🙂 Až mi idú zimomriavky po tele s teba 🙂 Som hrozne zvedavá čo budeš mať ráno 🙂 Neviem čo majú znamenať tie kĺby ale ani sedieť neviem. No nič uvidím za pár dní 🙂

penelope111
7. aug 2012

@misselin Neviem prečo tie klby bolia, ale pred dvoma mesiacmi ma takto začali bolieť a ked mi meškala ms 4 dni som si spravila test a mala som tam ducha a v ten deň som sa hrala s 2 ročným synovcom som ho nosila na rukách a sa mi pustila na obed ms aj s ukrutnými bolesťami 😒 Tak neviem či tam niečo bolo a to odišlo. Tak som zvedavá ako to dopadne teraz 🙂

mistisa
7. aug 2012

@horseshoe no presne tak. ako rano urobim lebo tento ani jeden neni z ranneho tak rano skusim a uvidime 🙂 a ked nic tak pockam aj tyzden 🙂 alebo najskor v sobotu testnem 🙂

mistisa
7. aug 2012

@penelope111 no dnesny je ten spodny 🙂 ja neviem uvidime rano 🙂 bodaj by nabehla palicka krajsia hm. a ked nic tak skusim v sobotu najblizsie ak nebude silnejsi zajtra 🙂 joj moja to ma mrzi si poodychuj hm? moja ze by tehu? ci? kkolky si DPO? 🙂 🙂 mozno som sa ta to pytala uz ale dnes som pisala vacsinou z roboty a to tak narychlo bo bolo vela roboty 😠 😠

misselin
7. aug 2012

@penelope111 no mna zacali boliet vcera a dnes ledva nieco spravim a potom si musim ist sadnut 😖 lebo nevladzem tak uvidim ms my ma prist vo stvrtok ak nie tak budem testovat 😒 a vy sa uz kolko snazite?

penelope111
7. aug 2012

@mistisa Držím ti silno palce 🙂 A ráno treba dať fotečku 🙂 Lebo dnes som sa ťa nevedela dočkať 🙂 Neviem presne koľko som DPO lebo sa mi ovu asi posunula o 5 dní skôr tak dnes asi 8 DPO, ale nie som si istá 😒 Tak čakám čo bude 🙂 Ale našťastie nemám doma ani test takže ma nič nepokúša 😀

penelope111
7. aug 2012

@misselin No budem ťa tu sledovať ako ti to dopadne a jasné že ti držím palce 🙂 My sme tomu nechali voľný priebeh to trvalo asi 3 roky a snažíme sa asi rok tak do kopy nejaké 4 roky 🙂

misselin
7. aug 2012

@penelope111 no jasne dam vediet ako dopadnem 😉 my sme tiez nechavali tomu volni priebeh ale uz to riesim z doktorkou tak uvidim 😨 ako dopadnem tento cyklus zatial sa snazime 3 roky

zuzanka9999
7. aug 2012

@mistisa micka a nepytala si sa lekara ze preco aj ked si minule cykly nebola tehu - ze sa ti objavuju duchovia? no ja na tvojom mieste spravim z ranneho mocu, to by bolo jasnejsie🙂 dufam ze vam to vyslo. grafik nemas?

mistisa
7. aug 2012

@zuzanka9999 no skusim rano urobit a uvidime co vide 🙂 a ked nic tak sa dokiny opytam ked pojdem na vyvolavacku 🙂 nemam ja som asi pred dvomi tyzdnami prestala merat a aj ovu testy robit.len teraz uz meska mrcha tak som skusala tehu testik 🙂 no uvidime 🙂 dakujem aj ja by som bola stastna 🙂 🙂 a mm ani nehovorim 🙂

svintekova
7. aug 2012

@mistisa mojka myslím na teba a prajem ti aby už na tom teste neboli len duchovia ale riadne kolajnice 😉

mistisa
7. aug 2012

@svintekova dakujem moja moc moc 🙂 uvidime rano 🙂 a ked nic skusim zohnat maamtest a urobim ale v sobotku 🙂 🙂 a ty ako moja? 😉 😉

svintekova
7. aug 2012

@mistisa ja dnes 12DC a začala som si robit ovu. testy. Snád sa nám už konečne poštastí 😉

mistisa
7. aug 2012

@svintekova budem moc moc drzat palceky moja 🙂 a uz si robila ovu? ako vyzera? je ciarocka? slaba aspon? 🙂 joj dzfam ze vam to uz vide 🙂 😉 😉

mata_ba
7. aug 2012

@mattuliatko30 ajoj.no ovu testik zase tusim trosku silnejsi..asi sa ovu blizi..no s mm spolu nebudeme :-/

@mistisa mojka nemam pocit,ze by silnel...ale skus rano..

mistisa
7. aug 2012

@mata_ba ani ja veru hm 😠 skusim rano ale neratam s tym ze nieco bude 😔 😔 dam vediet potom okik? 🙂

melisaaa
7. aug 2012

@mistisa no mistiska, rozhodne tam niečo je, som zvedava na zajtra, držím silno palčeky 🙂

kikaneu
7. aug 2012

@mata_ba heh, zlatý 😉

kikaneu
7. aug 2012

@mistisa no počkaj ešte alebo skús ranný moč.....zatiaľ je to slabé.....no ak by silnelo, bolo by to super 😉

mistisa
7. aug 2012

@melisaaa
@kikaneu dakujem kocenky moje 😉 skusim rano uvidime ;) bodaj by veru silnel 😉 dam vediet 😉

petrusska
7. aug 2012

@mistisa zdá sa, zdá sa, že to silnie, len vydržať a šuuup šuuup také koľajnice to budú 🙂
zajtra očakávame eče viditeľnejšie // 😉 ja by som si tiež urobila, ale asi by to bolo zbytočné...od februára bez mrchy 😝

mata_ba
7. aug 2012

@mistisa jasneee..cakaam 🙂

@kikaneu vsak? 🙂 boli sme v tescu a isli sme okolo detskych a ja ze jeeej..a on,ze neboj,za chvilu budes kupovat a dvakrat 😀

petrusska
7. aug 2012

@mata_ba zlatý ten tvoj mm 😉

mattuliatko30
7. aug 2012

@mistisa moja držím moc moc palčeky....teším sa ráno na testík....

petrusska
7. aug 2012

@svintekova pripájam sa...veľa šťastíčka na testíku // 😉