icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
7. aug 2012

@petrusska je je..keby to tak bola pravda 🙂

mata_ba
7. aug 2012

@svintekova Mojka drzim ti paste,nech je ovulka uspesna..

svintekova
7. aug 2012

@mistisa dakujem moja, robila som si vcera a bol tam slaby duch a dnrs si spravim ked prudem domov- este som u kamosky 😉.

svintekova
7. aug 2012

@mata_ba moja aj ja tebe drzim palce- tak nech sme uspesne tento mesiac 😉

svintekova
7. aug 2012

@petrusska dakujem 😉

mata_ba
7. aug 2012

@svintekova veru..bolo by uzasne,keby to vyslo,ze? 😉 pfuj pfuj..

Baby,tak tu su moje prve ovu testiky..a zial-ovu asi vyjde,ked nebudem s mm ☹

lagunasa
8. aug 2012

@mattuliatko30 @mistisa @kikaneu @melisaaa @zuzanka9999
dobre ranko kocky!
pre tych co by ich to zaujimalo tak ja som dnes takto poskocila hore http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
celkom pozitivne, nie?

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 @lagunasa dobre ranko..nooo baby...vase grafiky vyzeraju zatial super 🙂 drzim paste!

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba dakujem. a ty ako?pozeram, ze sa blizi ovu.. a preco nebudes s mm? ides na tu Oravu pomoct tej kamoske? 🙂

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 asi blizi..no teplotkovo som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..hej hej..dnes idem na oravu a drahy dojde najskor v piatok vecer..

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba no veru to vyzera, ze sa uz blizi. vsak ked poistite dnes este a potom v piatok. tak tom bude stacit urcite.... 🙂 aspon sa trosku odreagujes a zbavis... 🙂

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 dnesok odpada ☹ drahy zle spal a rano sa mu nechcelo...v robote urcite nie..tak uz len ten piatok..

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba jaj, ale vsak nevadi. vsak mas nejaku zasobu 😀

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 no neviem ci pomoze 😀 ale ak aj zajtra stupnem teplotovo,tak ovu uz asi bola..

lagunasa
8. aug 2012

@mata_ba dakujem. tiez ti to skáče hore dole.
veru my sme sa len ráz pokusali o sexik rano pred pracou (podotykam ze v nasom případě to muselo byt už o 4hod ) ale už nikdy viac. je to až moc skoro a člověk vtedy este fakt spí.

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba moja, vsak uvidis. len sa nad tym moc nezamyslaj a uzi si tu oravu... ved moze sa poidarit aj dalsi cyklus 🙂

mata_ba
8. aug 2012

@lagunasa no moj drahy s tym nema rano problem.dokonca to ma rano rad 🙂 len dnes nic..ako naschval..no nevadi..a my vstavame o 6,takze to uz nie je take hrozne..

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 vsak ano..len som dufala,ze na vyrocie budu // 🙂 co uz..

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba jaj. no to by bolo pekne. ja som tak dufala, na vianoce, na moje meniny, na mm narodeniny.... no co uz. nie vzdy ide vestko tak ako chceme. skoda 😔

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba ale aj tak samozrejme drzim palce 🙂

lagunasa
8. aug 2012

@mata_ba tak to máte super. my sme už asi stari na to 🙂

lagunasa
8. aug 2012

inac ja za posledně dva tyzden stretavam tolko tehuliek, ze je to až divné. 3 roky nastupujem na jednej a ten istej elektrickovej zastavke a ziadna tehotna sa tam neukázala.a teraz ... pred dvoma tyzdnami v piatok, potom následne dalsia v pondelok, potom dalsia zase v piatok a vcera vynimocne v utorok sa tam ukázala už jedna z nich znova ale nie na zastavke ale troska vedla cakala na auto. normálne už som sa chcela pristavit a aspon si siahnut na brusko.

mattuliatko30
8. aug 2012

@moni1007
@lagunasa teda baby , pekne ste vyskočili 😉

mattuliatko30
8. aug 2012

@mata_ba
@lagunasa
@moni1007
ja dnes takto..takže možnoešte klesnem..necítim sa na ovu

mattuliatko30
8. aug 2012

@mistisa moja tak ako?????? robila si testík??...sme nedočkavééé

lagunasa
8. aug 2012

@mattuliatko30 moja a kde máš grafik?

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 dakujem..ale sak co ma byt-bude 😉 aj ja ti moc drzim paste!

@lagunasa aaale co by ste boli stari 😉 ja napriklad uprednostnujem vecer 🙂

@mattuliatko30 moja zabudla si na grafik 😉 ja takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@mistisa mojka no akooo???

mattuliatko30
8. aug 2012

@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ach jo...ešte spím 😀 😀 myslíš,že už ovu bola?..tak podľa teplotky ideš hore..ale testík ešte pozit.nebol..možno ešte klesneš....a bude až v piatok 😉