Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 no ved uvidime pockam tak do sobotky 😉 odfoteny ho mam micik len som ho nestihala dat na mK 😉 poobede ho dam robim do 14:30 tak potom okik? A ty ako mojka?
@mistisa Ty nás tu takto naťahuješ 🙂 Ja som si včera ešte test kúpila mi to nedalo a ráno som ho spravila a je ako sniežik bielučký 🙂
@mistisa no tak som zvedavá....daj ešte kým som v práci..som do 15,30 ...budem čakať...ja čakám na ovu...ale ešte nemusí prísť..stačí tak cez víkend..alebo po ňom...nech to natiahnem...tento cyklus som bez liekov..tak snáď sa mi podarí mať aspoň 26dňový cyklus..som zvedavá
@lagunasa no moja, ja som bola v pohode. ale uz som tiez asi namotana, dobre mi bodne, ze idem ku mame, tak sa opat ukludnim. pojdem pozriet synovceka, zajtra by mali prist domov, tak cez vikend tam skocim 🙂 a preto ani nechcem testovat, ked si poviem,ze testnem, to znamena, ze tam cakam tie // 🙂
@melisaaa
@moni1007
@mattuliatko30
a este som zabudla napisat, ze som sa nějak viac vyhadzala ako obvikle. ale to moze být len náhoda.
@mattuliatko30 no ty si pekny kvietok 😀
@kikaneu no to netusim..ale ak aj ma,mal by zamakat,lebo to vyzera tak,ze nic tento cyklus,kedze idem dnes na oravienku..
@lagunasa tak na dovolenke mi je uuuplne jedno kedy 😀 ale baby ( @moni1007 ) ,ked tu spominate ten hlienik a boelsti..to ozaj vyzera na uhniezdovanie 😉 potom ma pekne poopluvate tehu hormonmi 😉
@mistisa mojaaaaaa...ale ked silnie,to je supeeeer!!!
@melisaaa hej,hej,vyzera to tak..drzim paste,nech je plodna ovulka 😉 a kiezby si mala pravdu...
@lagunasa akurat som aj ja rozmyslala ci to napisat... mam problem s pletou, ale vacsinou sa takto vyhodim pred ovulkou a teraz mam az take bolave hrcky... priserne ma to boli a boli ma aj nos, ako by som tam mala nejaky vred, herpes alebo co a nic tam nemam ani na dotyk ani neni nic vidiet... sranda, nie? no ale uz sa nejdem pozortovat, lebo u mna sa kazdxy mesiac nieco objavi 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 no ze vecer nie a rano az po kave 😀
@moni1007 jaj..no ale my mame z teba dobry pocit,takze je 😀 😉

@moni1007 a prečo nemožeš merať aj u maminy, ja by som určite merala pri takomto grafe 😀 😀 😀