icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

melisaaa
8. aug 2012

@moni1007 a prečo nemožeš merať aj u maminy, ja by som určite merala pri takomto grafe 😀 😀 😀

moni1007
8. aug 2012

@melisaaa no spavam vacsinou s mamou v posteli, kedze ani oco neni doma a je trapne si pchat teplomer medzi nohy, ked lezi vedla mna... 😀 😀 😀 moja, tym,ze budem merat teplotu uz aj tak nic nezmenim... to je aj tak len pre zaujimavost a zo zvedavosti 😀 😀 😀

melisaaa
8. aug 2012

@moni1007 😀 😀 😀 som sa zasmiala, jasne, aj tak je to tam, to už nezmeníš, veľmi ti držím palce, oddýchni si a budeš testovať, či počkáš kým nepríde

melisaaa
8. aug 2012

@moni1007 tvoj grafík bude krásny ukážkový tehu trojfázový 😵

lagunasa
8. aug 2012

@melisaaa
@moni1007 tiez mám tak vlhko
no pozerala som si na nete ze to moze byt příznak tehu. no uvidim.

moni1007
8. aug 2012

@melisaaa zatial sa nechystam testovat, chcela by som pockat a podla mrchy sa zariadit 🙂 joj, bodaj by si mala pravdu a ja by som bola tehu.... 🙂 a este s upesnym koncom 🙂

moni1007
8. aug 2012

@lagunasa veru, uvidis... ale myslim,ze si ista, take skackave grafy su tehu grafmi 🙂

melisaaa
8. aug 2012

@moni1007 budeš moja a @bordulka je kde

melisaaa
8. aug 2012

@lagunasa kedy testuješ

moni1007
8. aug 2012

@melisaaa mala ist s rodicmi do prievidze, tak uz asi sla 🙂

melisaaa
8. aug 2012

@moni1007 som videla jej grafík, vyzerá, že je po ovu 🙂

mistisa
8. aug 2012

@mattuliatko30 no ved uvidime pockam tak do sobotky 😉 odfoteny ho mam micik len som ho nestihala dat na mK 😉 poobede ho dam robim do 14:30 tak potom okik? A ty ako mojka?

moni1007
8. aug 2012

@melisaaa hej, hej uz je po ovulke, aj ff jej ju oznacil 🙂

penelope111
8. aug 2012

@mistisa Ty nás tu takto naťahuješ 🙂 Ja som si včera ešte test kúpila mi to nedalo a ráno som ho spravila a je ako sniežik bielučký 🙂

mattuliatko30
8. aug 2012

@lagunasa moja aj ja mávam po ovu..kopec hlienu takého ako máš ty... 😉

lagunasa
8. aug 2012

@moni1007 bodaj by. už sa začínám namotavat... ☹ ale nechcem sa.
@melisaaa no mám plán až v nedelu ale neviem ci vydrzim. hlavně podla teplot uvidim. ms by malá prist buď v nedelu alebo pondelok.

mattuliatko30
8. aug 2012

@mistisa no tak som zvedavá....daj ešte kým som v práci..som do 15,30 ...budem čakať...ja čakám na ovu...ale ešte nemusí prísť..stačí tak cez víkend..alebo po ňom...nech to natiahnem...tento cyklus som bez liekov..tak snáď sa mi podarí mať aspoň 26dňový cyklus..som zvedavá

moni1007
8. aug 2012

@lagunasa no moja, ja som bola v pohode. ale uz som tiez asi namotana, dobre mi bodne, ze idem ku mame, tak sa opat ukludnim. pojdem pozriet synovceka, zajtra by mali prist domov, tak cez vikend tam skocim 🙂 a preto ani nechcem testovat, ked si poviem,ze testnem, to znamena, ze tam cakam tie // 🙂

lagunasa
8. aug 2012

@melisaaa
@moni1007
@mattuliatko30
a este som zabudla napisat, ze som sa nějak viac vyhadzala ako obvikle. ale to moze být len náhoda.

mata_ba
8. aug 2012

@mattuliatko30 no ty si pekny kvietok 😀

@kikaneu no to netusim..ale ak aj ma,mal by zamakat,lebo to vyzera tak,ze nic tento cyklus,kedze idem dnes na oravienku..

@lagunasa tak na dovolenke mi je uuuplne jedno kedy 😀 ale baby ( @moni1007 ) ,ked tu spominate ten hlienik a boelsti..to ozaj vyzera na uhniezdovanie 😉 potom ma pekne poopluvate tehu hormonmi 😉

@mistisa mojaaaaaa...ale ked silnie,to je supeeeer!!!

@melisaaa hej,hej,vyzera to tak..drzim paste,nech je plodna ovulka 😉 a kiezby si mala pravdu...

moni1007
8. aug 2012

@lagunasa akurat som aj ja rozmyslala ci to napisat... mam problem s pletou, ale vacsinou sa takto vyhodim pred ovulkou a teraz mam az take bolave hrcky... priserne ma to boli a boli ma aj nos, ako by som tam mala nejaky vred, herpes alebo co a nic tam nemam ani na dotyk ani neni nic vidiet... sranda, nie? no ale uz sa nejdem pozortovat, lebo u mna sa kazdxy mesiac nieco objavi 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
8. aug 2012

@mata_ba prečo moja?....hm?kvietok v akom zmysle? 🙂 😅

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba ja som to uz par cyklov mala, tak neviem ci u mna je to zrovna priznak tehu 😀

lagunasa
8. aug 2012

@moni1007 tO máš dobre. já zrovna robim tak nudnu robotu, ze my myšlienky chodia kadetade.

mata_ba
8. aug 2012

@mattuliatko30 no ze vecer nie a rano az po kave 😀

@moni1007 jaj..no ale my mame z teba dobry pocit,takze je 😀 😉

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba no tak dobre.... tak sa optimisticky naladim a snad to vyjde... a ked to vyjde, tak vas vyopluvam aj za usami 😀 😀 😀 dufam,ze sa neurazite, ze budete take doplute 😀 😀 😀

mata_ba
8. aug 2012

@moni1007 ja sa v tych tehu virusoch kludne aj okupem 😀

moni1007
8. aug 2012

@mata_ba tak ti kazdy kychanec odlozim 😀 zvlast pre teba 🙂

petrusska
8. aug 2012

@lagunasa @mata_ba @mistisa aj ostatné babenky tak ste ma tu "nakazili" že si ten test urobím aj ja, raz som si už robila niekedy pred letom a ešte mi ostali 2 prúžky tak čo s nimi, nebudem ich predsa sušiť v krabičke 😀

moni1007
8. aug 2012

@lagunasa to si viem predstavit 😀 ja dufam,ze budem mat stale nejaky program, cez vikend ideme aj krstnej gratulovat... a buduci tyzden ideme s kamoskou malovat jej byt.. ale kebyze som tehu. to by som nemala mat taky nabity program, co? trebalo by aj oddych 😀 😀 😀 😀