Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 mojka..mozno este len bude..ty mavas ovulku vo vyssej teplote..vsak uvidis..tak idealne by bolo,keby bud uz bola alebo keby az v sobotu 😀 nech mozme v piatok doplnit zasoby 😀
@mata_ba hej..ja mávam po ovu teploty až nejako 36,9, takže ešte isto nebola aj testík bol slabý....ale pila som.uvidím dnes..... tak večer som mňou moc neni reč...a ráno som zase bez kávy nervózna 😀 tak ale občas sa zadarí 😀 😀 😀
@mata_ba veru aj já radsej vecer. ale najradsej na dovolenke! 😀
@mattuliatko30 no, veru ťažko povedat ci ovu alebo neovu ...
@mattuliatko30
@mata_ba
aj já rano radsej spím. ale tak u nás je ten problém hlavne v tom čase , 4hod rano je moc skoro. ale cez víkend ... 😉
@mattuliatko30
@mata_ba ajojte kocky robila rano sa mi zdal troska silnejsi.uvidime aky bude poobede nestihala som sat foto dnes dam poobede.rano mi skoro usiel bus 😉😉 aom zvedava aky bude ked vyschne 😉
@mistisa juuuj mojaaaa.....škoda ,že nemáš testík odfotený.....zase musíme čakať netrpezlivo do poobedia 😉 😉 tak super..len nech silnie..možno sa ti to nezdá..lebo robíš každý deň....keby si dva dni mala odstup..isto bude vidieť rozdiel...juj ..teším sa...držím palčeky
@mattuliatko30 no veru, radsej som dvakrat zmerala 😕 bola som prekvapena... a ty podla mna este potoahnes 🙂
@moni1007 no ale krásny grafík máš.....vyzerá úplne tehu..tak dúfam,že nesklameš...a na konci nám ukážeš tú zelenú čiarku..a II na testíku 🙂 no rátam aj ja že potiahnem....skúsim aj dnes ovu testík..mohla by byť na víkend ovu... 😉
@mattuliatko30 no tak to dufam aj ja, ze sa zazelena, ale bojim sa. vsak vies, kazdy grafik bol pekny, aj ked tento sa mi zda trolinku iny, nemyslis? no drzim palce, aby si mala ovu uz normalne a hlavne mrchu normalne, aby si nemrchovala kazdy treti tyzden 🙂
@moni1007 hej hej..je taký iný..presne takto mala jedna...išla hore a hore...a je teraz tehu....a tiež som tušila pri nej..že je nejaký iný ten graf...už pár dní po ovu.....a fakt bol...tehu 😉 😉 tak dúfam,že bude aj tento tvoj....moc moc ti to prajem.
uvidíme...ako sa so mňou mrcha veru zahrááá
@mattuliatko30 tak dufam,ze sa tvoja predpoved, ci tusenia naplnia... 🙂 dakujem....
@melisaaa
@moni1007
@mattuliatko30
babulky, prave som sa vrátila z vecka a dost má tam cakal šok. vždy po ovu mám skor sucho ako nejaký hlien ale posledne dni mám aj troska hlienu a prave pred chvilku som si na toaletaku našla tooolko kremoveho hlienu, ze má to až překvapilo. taky trosicka natahovaci, zakaleny do bleda. no som v šoku. som zvedava ako sa bude dalej vyvyjat. a hlavně od rána má nějak pobolieva podbrusko, ako pred ms. som z toho jelen.
@moni1007 vyzerá to super, toto ti musí výjsť, ja som dnes merala a som pred ovu http://www.fertilityfriend.com/home/melisaaa
@mata_ba
@mattuliatko30 ahojte kočky, vidím, že budeme ovulkovať približne spolu 🙂

@mata_ba tak ja tiež radšej ráno ako večer...večer som vždy k.o. 😅