icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
8. dec 2011

@azzura včera keď mi doki robil ultrazvuk, tak sestričke diktoval sliznicu necelých 10. ale nehovoril nič že je to málo

chorucka
8. dec 2011

@azzura sak minule ste pisali o alchemilke tak som utekala do lekarne 🙂 tkze smrkam po troske zajtra na ultrazvuku sa dozviem viac ale dik za rady

lucecita
8. dec 2011

ahojte baby, taaak už som doma z histológie, bolí to jak "sviňa", mám oblepený ľavý prsník, nesmiem sa sprchovať, silno namáhať, mám dneska len oddychovať, nemá mi nikto buchnúť do neho a musím spinkať na chrbáte, čo je u mňa problém, lebo ja viem spať len na brušku 😀 😀 😀 tak budem asik celú noc hore...posielam grafík na mrknutie, bolesti mám ako keby mali dôjsť krámy, čo majú zaklopať presne o týždeň.. http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a až teraz sa pozerám, že mne posunulo ovu a je to čiarkované...to prečo?

nikinka1111
8. dec 2011

@sandy3911 budeš to tam mať aj napísané že od koľkého sa odporúča testovať.

azzura
8. dec 2011

@nikinka1111 ale ty si uz tehotna. Tak ja neviem, mne to povedal tak, lebo ked som mala 5 to bolo malo a ked 9 tak povedal ze no dobre, ale ked 10 tak bol vytesení

delideli
8. dec 2011

@lucecita : grafik - pekne pekne,tak nech sa len dalej pekne vyvija..pekne odpocivaj a nech ti je skoro lepsie..

sandy3911
8. dec 2011

@nikinka1111 ďakujem vyskúšam 🙂

azzura
8. dec 2011

@chorucka tak sa spytaj na tu sliznicu, som zvedava co povie tvoj doky. Alchemilku pi len do ovulky

sandy3911
8. dec 2011

@nikinka1111 v ktorom tt si teraz?

nikinka1111
8. dec 2011

@lucecita no pekný grafík. držím palce, zostáva len čakať. a dúfam že tá histológia bude ok, nič vážne.

lucecita
8. dec 2011

@delideli ďakujem moja, budem len oddychovať...a ty kedy testneš, máš pekný grafík, ja by som to nevydržala a testovala by som oveľa skôr 😀 😀 😀

lucecita
8. dec 2011

@nikinka1111 čakanie je moja druhá sestra 😀 😀 😀 aj ja verím, že to bude ok, aj doktor to povedal, že to vyzerá na nezhubný nádor...o 2 týždne si mám prísť po výsledky...

nikinka1111
8. dec 2011

@sandy3911 podľa ovu asi 2tt, od poslednej mrchy 4tt

vardzikova
8. dec 2011

@momamo no neviem teda najidealenjšie je si to platiť mesiac a potom byť tehu ale milačik v tvojom pripade to už asi nebude aktualne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
8. dec 2011

@azzura ok zajtra Baby ja neviem co robim skenujem do pocitaca a potom to hladam uplne inde a zas vas citam a kopyrujem a farba mi dosla a muz mi prezvonil ze na obed Pomoc pomozte mi ja si skocim na obed a vy mi to tu naskenujte upracte aj farbu v tlacíarny vymente dakujemmm 😅

vardzikova
8. dec 2011

@lucecita ahoj moja tak už si domka? super a ako sa citiš? nieje ti zle? neblinkala si? takže maroduješ ? aspon si oddychneš 😎

vardzikova
8. dec 2011

@momamo a vy ste sa ako dlho snažili? aby som vedela ako som natom 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
8. dec 2011

@chorucka jasne jasne všetko urobime 🙂 😀 😀 😀

azzura
8. dec 2011

@chorucka 🙂 ja napodobne chaosim, lebo musim stihnut 20 veci naraz a sefka sopti 🙂

purina12345
8. dec 2011

@lucecita držím ti palce moja, nech už máš tie bolesti za sebou

azzura
8. dec 2011

@lucecita oddychuj nech si co najskor fit 😉

sandy3911
8. dec 2011

@nikinka1111 gratulujem 🙂 dúfam, že aj ja čoskoro bude môcť takúto správu napísať 🙂

delideli
8. dec 2011

@lucecita : ja sa nejak neviem rozhybat,navyse od rana mam divne pocity v podrusku,bojim sa,ci sa nehlasi MS..mozno ak sa zajtra zobudim v dobrej nalade,bez MS a s dobrou teplotou,tak testnem,alebo az v sobotu.. 🙂

lucecita
8. dec 2011

@vardzikova jo jo, už som doma, cítim sa celkom fajn, ale to mám v sebe 1 ibalgin, doktor mi povedal, aby som si ho kľudne dala, aby som nemala veľké bolesti, len sa nemám predávkovať...ale aj tak ten prsník cítim, blinkať som neblinkala, ale videla som všetkých svätých keď mi to robil, strašne to bolelo, aj keď som to mala umrtvené 😢 😢 😢 a vyhŕkli mi aj slzičky a nevedela som sa ani pohnúť....zajtra idem do práce, hádam to tam vydržím....a ty ako? teplotka bola dneska ráno aká?? 😅 😅 😅 /aj keď viem a tuším odpoveď/

lucecita
8. dec 2011

@purina12345 ďakujem...vy už snažilkujete?

purina12345
8. dec 2011

@lucecita tak predvčerom sme po týždni na seba skočili ale teraz pauzujeme možno do soboty aby sa spermošky naštartovali, no uvidím, zatra budem testovať mm nechce každý deň tak sa snažim to nejako naplánovať aby to vyšlo

palculienka2011
8. dec 2011

@momamo GRATULUJEEEEEEEEM, asi posledna som, ale nevadiiiiii. a mna to vobec neprekvapilo, lebo mne sa dnes v noci snivalo, ze si si robila test a boli na nom dve modre ciarky a ja ze to bude chlapeeeeec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 toto je uplna pecka, ako sa tu tehotnie, jedna po druhej pekne 🙂 🙂 🙂 🙂

lucecita
8. dec 2011

@purina12345 my sme sa nejako pravidelne nesnažili, tak uvidím ako to budeale keď som mala egg hlienik, tak áno a aj keď mi označilo ovulku v grafe, tak áno...ale aj medzi tým, tak som zvedavá...ale mám krčok nízko, v pohodke ho nahmatám...ste teda museli predvčerom "vyvádzať" 😀 😀 😀 a veru veru, nechajte potvorky dozrievať, nech sú tip top 😅 😅

vardzikova
8. dec 2011

@lucecita a tebe čo vlastne robili s tym prsnikom? kôli čomu si bola na hystologii? 😒 Ty si nebola v narkoze tebe to len umrtvili? čožeee ale ved to ta ako muselo bolieť, o moja si si ale vytrpela. Teraz už bude len dobre uvidiš. Zajtra si ešte nemusela isť do robotky si si mohla zobrať voľno aby si si trošku oddychla, teplotka ? 😅 😅 😅 😅 😅 ehm no tak zabudla som 😀 😀 😀 😀 😀 ja som stara baba sklerotická 😀 😀 😀

purina12345
8. dec 2011

@lucecita no to tiež si myslím že keď ešte nemám ani krémový hlienik ešte máme čas
tak myslím že celkom v norme sme vyvádzali 😀 ale včera sa mi mm sťažoval na platničku 😀