Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte baby, taaak už som doma z histológie, bolí to jak "sviňa", mám oblepený ľavý prsník, nesmiem sa sprchovať, silno namáhať, mám dneska len oddychovať, nemá mi nikto buchnúť do neho a musím spinkať na chrbáte, čo je u mňa problém, lebo ja viem spať len na brušku 😀 😀 😀 tak budem asik celú noc hore...posielam grafík na mrknutie, bolesti mám ako keby mali dôjsť krámy, čo majú zaklopať presne o týždeň.. http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a až teraz sa pozerám, že mne posunulo ovu a je to čiarkované...to prečo?
@sandy3911 budeš to tam mať aj napísané že od koľkého sa odporúča testovať.
@nikinka1111 ale ty si uz tehotna. Tak ja neviem, mne to povedal tak, lebo ked som mala 5 to bolo malo a ked 9 tak povedal ze no dobre, ale ked 10 tak bol vytesení
@nikinka1111 ďakujem vyskúšam 🙂
@nikinka1111 v ktorom tt si teraz?
@lucecita no pekný grafík. držím palce, zostáva len čakať. a dúfam že tá histológia bude ok, nič vážne.
@nikinka1111 čakanie je moja druhá sestra 😀 😀 😀 aj ja verím, že to bude ok, aj doktor to povedal, že to vyzerá na nezhubný nádor...o 2 týždne si mám prísť po výsledky...
@sandy3911 podľa ovu asi 2tt, od poslednej mrchy 4tt
@momamo no neviem teda najidealenjšie je si to platiť mesiac a potom byť tehu ale milačik v tvojom pripade to už asi nebude aktualne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita ahoj moja tak už si domka? super a ako sa citiš? nieje ti zle? neblinkala si? takže maroduješ ? aspon si oddychneš 😎
@momamo a vy ste sa ako dlho snažili? aby som vedela ako som natom 😀 😀 😀 😀 😀
@chorucka jasne jasne všetko urobime 🙂 😀 😀 😀
@lucecita držím ti palce moja, nech už máš tie bolesti za sebou
@nikinka1111 gratulujem 🙂 dúfam, že aj ja čoskoro bude môcť takúto správu napísať 🙂
@vardzikova jo jo, už som doma, cítim sa celkom fajn, ale to mám v sebe 1 ibalgin, doktor mi povedal, aby som si ho kľudne dala, aby som nemala veľké bolesti, len sa nemám predávkovať...ale aj tak ten prsník cítim, blinkať som neblinkala, ale videla som všetkých svätých keď mi to robil, strašne to bolelo, aj keď som to mala umrtvené 😢 😢 😢 a vyhŕkli mi aj slzičky a nevedela som sa ani pohnúť....zajtra idem do práce, hádam to tam vydržím....a ty ako? teplotka bola dneska ráno aká?? 😅 😅 😅 /aj keď viem a tuším odpoveď/
@purina12345 ďakujem...vy už snažilkujete?
@lucecita tak predvčerom sme po týždni na seba skočili ale teraz pauzujeme možno do soboty aby sa spermošky naštartovali, no uvidím, zatra budem testovať mm nechce každý deň tak sa snažim to nejako naplánovať aby to vyšlo
@momamo GRATULUJEEEEEEEEM, asi posledna som, ale nevadiiiiii. a mna to vobec neprekvapilo, lebo mne sa dnes v noci snivalo, ze si si robila test a boli na nom dve modre ciarky a ja ze to bude chlapeeeeec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 toto je uplna pecka, ako sa tu tehotnie, jedna po druhej pekne 🙂 🙂 🙂 🙂
@purina12345 my sme sa nejako pravidelne nesnažili, tak uvidím ako to budeale keď som mala egg hlienik, tak áno a aj keď mi označilo ovulku v grafe, tak áno...ale aj medzi tým, tak som zvedavá...ale mám krčok nízko, v pohodke ho nahmatám...ste teda museli predvčerom "vyvádzať" 😀 😀 😀 a veru veru, nechajte potvorky dozrievať, nech sú tip top 😅 😅
@lucecita a tebe čo vlastne robili s tym prsnikom? kôli čomu si bola na hystologii? 😒 Ty si nebola v narkoze tebe to len umrtvili? čožeee ale ved to ta ako muselo bolieť, o moja si si ale vytrpela. Teraz už bude len dobre uvidiš. Zajtra si ešte nemusela isť do robotky si si mohla zobrať voľno aby si si trošku oddychla, teplotka ? 😅 😅 😅 😅 😅 ehm no tak zabudla som 😀 😀 😀 😀 😀 ja som stara baba sklerotická 😀 😀 😀
@lucecita no to tiež si myslím že keď ešte nemám ani krémový hlienik ešte máme čas
tak myslím že celkom v norme sme vyvádzali 😀 ale včera sa mi mm sťažoval na platničku 😀

@azzura včera keď mi doki robil ultrazvuk, tak sestričke diktoval sliznicu necelých 10. ale nehovoril nič že je to málo