icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
9. aug 2012

@zuzanka9999 no uvidíme kedy ju vyznačí

zuzanka9999
9. aug 2012

@mattuliatko30 hej tak snazilkujte radsej🙂

lagunasa
9. aug 2012

@su_san ahoj. celkomv pohode. a v silnom tehu podozreni. www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc vcera som sa cítila ako na chripku ale dnes už som ok. aj zvýšenú teplotu som mala ( myslím normalnu telesnu). uvidime ako pojdem dalej.

silviaavi2009
9. aug 2012

ahojte kocky, pridava sa dalsia prvosnazlivka do klubu 🙂

su_san
9. aug 2012

@azzura to je dobrá pozitívna správa a ozaj konzultácia k IVF čo???????????? už mala mať, nie????????? ja inak ok, zariaďujem nejaké tie drobnosti na našu mini svadbu, už mám viac-menej všetko, len topánky musím ešte kúpiť 😀 😀 😀

su_san
9. aug 2012

@franzziska aj ja ťa zdravím, narýchlo som si pri mojej tehu demencii nespomenula na všetky z vás 😀 😀 😀 ...ako si žiješ??? neprerábali ste niečo aj vy??? a čo dovolenka, ideš niekam váľať šunky?????

su_san
9. aug 2012

@mattuliatko30 no celkom to letí, mám a ok, už sa nemôžem dočkať kedy idem k dokimu, je to 14.augusta, tak sa už konečne teším, že uvidím malého...a chodiť sem budem s času na čas isto, veď sme všetky boli snažilky (alebo ešte aj sme) alebo budeme...ja ešte ak všetko bude ok, isto budem snažilka aj o dáke 2 ročky 😀 😀 😀
a čo tvoj cyklus, je to lepšie???pamätám, že si mala nejaké lieky na predlženie...zabrali??? kedy ideš znova k dokimu???

moni1007
9. aug 2012

@silviaavi2009 ahoj. vitaj a prajem ti prijemne snazilkovanie a skore tehulkovanie 🙂

su_san
9. aug 2012

@moni1007 tak ju pozdrav, že nech sa drží v novej práci a popritom pekne snažilkuje 😉 ...som na ňu už minule dumala, že som ju tu dlho nevidela...na FB ju nemám, tak s ňou písať asi nebudem...a ty máš pekný grafík, som videla...ktorý si DC?? testuješ??? a každé tehu a ženu sú iné, preto nemusíš mať žiadne príznaky...a videla som ťa s malinkým synovcom...veľmi ti pristal, snáď sa poriadne na teba nalepilo 😀

su_san
9. aug 2012

@zuzanka9999 tak aj ty čakáš mrchu??? nečakaj a dúfaj v pravý opak 😎
ako ide písanie práce???a čo v práci, máš toho veľa???
ja inak dobre, Alexík poslúcha, teda verím v to, už s teším k dokimu v utorok, je to už skoro mesiac od poslednej návštevy, tak človek je zvedavý a ja duplom, veď ani s pohlavím som nevydržala a dala si zistiť z krvičky 😅

moni1007
9. aug 2012

@su_san dakujem. malicky je riozkosny. no to dufam aj ja.... 😀 aj nasi mi uz povedali, ze tolko deti okolo mna, ze uz by sa mohlo nalepit. 🙂 sa nevedia dockat prveho vnucatka 🙂 no uz mam kupeny testik, snad vydrzim do utorka netestovat 😀 som 9 DPO 🙂
a ty sa mas ako? 🙂

su_san
9. aug 2012

@kikaneu ahoj mojka, tak prázdninuješ, že???????? som čítala minule smutnú správu o tvojom kamarátovi, dodatočne vyjadrujem úprimnú sústrasť 😢 ...je to smutné, keď mladí takto nezmyselne odídu...verím, že sa u teba všetko na dobre obráti a budúci rok ti prinesie len dobré správy a budeš sa mať dobre, aj ja sa na neho už teším, hlavne na január 😀 😀 😀

su_san
9. aug 2012

@lagunasa ja som mala tiež zvýšenú teplotu a som si myslela, že som chorá a mala som aj ten hlien a mám ho doteraz, taký hustý biely a bolelo ma aj podbruško aj únava bola...ja som aj špiniť začala, tak som si myslela, že je tu červená, ale nakoniec nedošla, ale musela som brať lieky na to špinenie...veľmi ti držím palčeky, treba veriť do poslednej chvílky 😉

su_san
9. aug 2012

@moni1007 isto počkaj ešte s testovaním, je to ešte veľmi skoro, utorok by i bola cca.14DPO a to je už vhodný čas...budem na teba myslieť s Alexíkom 😉 a ja idem k dokimu v utorok, už sa teším, samozrejme aj kus boja je, veď ako pred poradňou vždy, zle mi už nie je, ale som na PN do konca mesiaca, na sept .a oktob. asi ešte pôjdem do práce, potom zoberiem dovču, mám 35 dní cca. a potom materská...verím, že všetko pôjde dobre...a teraz 25.augusta máme svadbu 😀 😀 😀 , ale len takú mini, tak ale aj to treba zariadiť 😉

moni1007
9. aug 2012

@su_san no ja mam 13 dni LF, tak v utorok by m,al byt 1 den meskania... musim vytrvat 😀 😀 dakujem vam obom a hlavne vam prajem aby bolo vsetko v najlepsom poriadku 🙂 joj, svadbicka, tak nech ti idu pripravy od ruky a nech vsetko dobre dopadne a skoncite ako manzelia, nieze si to jeden z vas rozmysli 😀 😀 😀

franzziska
9. aug 2012

@su_san nie dovolenka nie..ale hej kupelna uz je hotova nova..a mam sa fajn 🙂 a co ty, uz ti vidno brusko? 🙂

su_san
9. aug 2012

@franzziska už kus vidno, ale stále sa dá aj zamaskovať, akože nie žeby som to potrebovala maskovať, ale minule bola u mňa kamoška čo to ešte nevedela a nevšimla si, bo som mala košeľu...ale keď dám dačo obtiahnuté, vyzerám ako keby som zhltla grep v celku 😀 😀 😀

mattuliatko30
9. aug 2012

@su_san neviem moja..uvidím ,,,tento som bez liekov..ale veď si videla graf asi...vyzerá,že ovu sa blíži..a to som 8dc :( takže moc to asi nepredlžim a LF mávam 14dňovú..takže max ak budem mať 25dňový cyklus..to budem rada..uvidím..
Neviem..teraz skúsim bez liekov..a potom znovu ku dr..
Tak uvidíš malého..super....to máš o chvíľu..dúfam,že budeš mať aj peknú fotečku..isto si pýtaj..teším sa..keď ukážeš

petrusska
9. aug 2012

@su_san gratulujem k svadbe...všetko najlepšiee na spoločnej ceste a veľa zábavy, užite si spoločne ten krásny dník "D", ktorý bude patriť len vám nevestičke a ženíchovi 🙂

mattuliatko30
9. aug 2012

@su_san veď daj nejakú aktuálnu fotečku brušinka 🙂 🙂 kukneme radi

kikaneu
9. aug 2012

@su_san no, prázdninujem, snažím sa oddychovať a naberať sily do pracovného nasadenia......ďakujem, stále mi to pripadá ako zlý sen a mám pocit, že Mišo sa vráti, že len niekam odišiel..... ☹ ale nevráti sa, už len my pôjdeme za ním a aj za našim malinkým Miškom.....teším sa na to, že ich znovu uvidím, potom, ako si tu splním misiu......to ti verím, že sa tešíš...len nech ide všetko ako má 😉 držte sa

su_san
9. aug 2012

@moni1007 tak snáď si to nikto nerozmyslí, aj keď ak ma drahý naserie, tak mu hovorím, že sa nevydám, ale tak šaty už mám, tak by to bola škody, nie??? máme to len také mini, takže veľké prípravy a šialenstvá nie sú nutné, ale aj to málo treba vybaviť a zariadiť 😉 , tak to mám na starosti ja, lebo som PN, tak to porušujem aj vychádzky, ale tak tie dve hodiny doobedu a dve poobede, to by som poobede od 16.hod už nič nevybavila, tak idem väčšinou o 10.hod a dnes som došla pred pol2 a to som mala len do 12.hod...doma rýchlo beh do schránky, či mi nenechala kontrola nejaký pozdrav a tam nič našťastie, takže uffffff...lebo ak ma doma nenájdu, tak mi musia nechať nejaký papier v schránke, lebo inak by nedokázali, že tu boli 😝 😝 😝
a ty pekne vydrž, verím, že je to ťažké, ale raz to vyjde, ver mi...a na spermio mužíka neposielaš???

su_san
9. aug 2012

@petrusska ďakujem pekne, bude to rýchle, ale také naše ako sme chceli, tak sa tešíme 🙂

franzziska
9. aug 2012

@su_san jejo ty chystas svadbu? kedy?

moni1007
9. aug 2012

@su_san no jasne to by bola skoda, ale mozes troska ponapinat muzika, ked neposlucha... dufam,ze tu das potom nejake fotecky 🙂 budem cakat. urcite budes krasna nevesta 🙂 no moja svagrina bola tiez pocas celeho tehulkovania PN ale ona nemala nejak obmedzene vychadzky. mozno keby si sa s dr dohodla, tak by ti dala lepsi cas alebo by ich uplne zrusila 🙂 no vsak keby ti nechali listok, by si rychlo zbehla ku dr nech ti napise ze si bola u nej... no ja by som chcela ist na marodku v septembri, konci mi DNP, aj ked len minimalne, ale co uz. rada by som to vyuzila. 🙂 no toto je nas 12 pokus, takze sme dohodnuti, ze ak to nevyslo, tak pojdem k dr, vsak vravel, ze po roku mam prist a mm pojde na spg 🙂

su_san
9. aug 2012

@mattuliatko30 micka, bruško fotím každé 2 týždne, tak kukni do môjho albumu, je tam 14+3tt, takže je to fotka "stará" týždeň aj jeden deň...fotku chcem pýtať, to je jasné, tie 3 € obetujem 😀 😀 😀 a aspoň ukážem malého ockovi aj babkám 🙂
a čo sa týka tvojho cyklu, tak snáď aspoň na tých 25 to potiahneš, to je vraj minimum u žien, aby neboli anemické-chudokrvné, tak ak často krvácaš, môžeš byť viac unavená, bledá a pod....železo neberieš???a možno aj alchemilka alebo iný ženský čajík by ti spravili dobre..., hmmmm??? 😎

su_san
9. aug 2012

@kikaneu daj sa do pohody kika, nech vykročíš do nového školského roka na novom pracovisku plná sily...a časom aj malinké k vám zavíta a verím, že bude už v poriadku a rok 2013 bude aj pre teba jeden z najkrajších...posielam objatie 😉

su_san
9. aug 2012

@moni1007 na neobmedzené vychádzky som sa pýtala a povedal, že sa nedá, že poisťovňa potom robí problémy, ale je to blud, lebo aj priamo na stránke soc.poiťovne som čítala že pri tehu a psych,diagnózach je to možné...a ja som navyše štátny zamestnanec, takže mňa by aj tak prišla kontrolovať nie teta z poisťovne, ale nejaký kolegovia...hmmm, no ozbrojené zložky to majú kus inak...tak ja verím, že doki vám už nebude potrební, ale ak áno, tak nech vás kuk, tvoje vajká i drahého potvorky a bude mimi 🙂 🙂 🙂 🙂

moni1007
9. aug 2012

@su_san no ja ked som bola na ten HP som mala okrem tej stitnej ostatne veci dobre.. Len jeden hormon stitnej je vyssi, a to beriem tie lieky. vajka tiez vyzerali dobre, bola som kratko pred ovu, len po ovu som nebola ,kedze to nechcel este riesit, tak neviem ci k tej ovu aj naozaj doslo, ale podla teploty ano, cca tak ako mi povedal 🙂 tak neviem preco sa nedari, ved aj tie lieky na stitku uz dlho beriem. no som zvedava ako muzik pochodi 🙂

zuzanka9999
9. aug 2012

@su_san prace je dost praca do skolly ide velmi pomalicky. No uvidime prsia pobolievaju a podbrusko citim trochu od pondelka take tlaky ale vcera tedt negativny este robim zajtra test tak dufam ze sazasa nesklamem. Super takze chlapcek to bude sa tesiiiiiiim to je super. A ako sa inak citis mamina?