icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
9. aug 2012

@franzziska ahoj... no nam pozostavali nejake farby hneda, fialova a bordova.. a bude si musiet k nim este nieco dokupit... takzee este presne nevieme. ale spalna asi fialova a s niecim, chodbicka a kuchyna bledunko hneda a obyvacka bordova s niecim. ale este to neni iste 🙂

mattuliatko30
9. aug 2012
moni1007
9. aug 2012

@mattuliatko30 jej. to by bolo super. ale uz mam z toho poklesu zly pocit 😒 ale tak este stale dufam,ze predsa by to mohlo vyjst 🙂

moni1007
9. aug 2012

@mattuliatko30 no tazko povedat, je tam malo teplot, ale snad ovu este pocka 🙂

mattuliatko30
9. aug 2012

@moni1007 no mne sa zdá tehu graf..ak zajtra poskočíš..alebo ostaneš na tej istej...isto to je tehu.. 🙂 🙂 no dúfam,že ešte klesnem zajtra...nech neni ovu tak skoro... :( ale aj testík bol už celkom ok...ale nie úplne pozit..ale čiaročka pekná tak neviem...zajtrajšia teplota povie viac

lagunasa
9. aug 2012

@kikaneu dakujem moja, už ma len hlava troska pobolieva. aj já dufam ze zozelenie, len sa takto skoro bojím este testovat.
@mata_ba posnazim sa 🙂

inac, čítala som prave na nete ze aj plynatost a aj zvýšená telesna teplota mozu být prejavmi tehu. a to som aj vcera mala, ked som sa už cítila vecer dobre, stále som mala 37,1. potom som merala už len rano bazálku.

lagunasa
9. aug 2012

@mattuliatko30 ako tak pozeram na ten graf tak neviem či sa mám s tebou těšit ze ovu asi bola alebo nie.

moni1007
9. aug 2012

@mattuliatko30 no dufam, ze mas pravdu... 🙂 no tak ked aj testik uz bol celkom dobry, tak aby dnes alebo v najblizsich dvoch dnoch predsa ln ta ovu nebola. to ti tie lieky moc nepomohli 😒

kikaneu
9. aug 2012

@lagunasa netestuj ešte, ešte je skoro....radšej vyčkaj, nech sa zbytočne nestresuješ prípadnými duchmi 😉

lagunasa
9. aug 2012

@kikaneu věd to ani nechcem. v sobotu alebo nedelu budem, skor nie.

petrusska
9. aug 2012

@lagunasa aj ja som sa dočítala že zvýšená teplota a plynatosť môžu byť tehu prejavy 🙂

mattuliatko30
9. aug 2012

@moni1007
@lagunasa
tak uvidím..vyzerá,že tie lieky nepomohli...uvidím fakt dnes aký bude testík..ale ak by bol dnes pozit. tak ovu by mala ešte len byť nie???aj keď idem už hore??

zuzanka9999
9. aug 2012

@mattuliatko30 moja bodaj by si mala pravdu🙂

zuzanka9999
9. aug 2012

@mattuliatko30 ze by si mala ovu tak skoro??? Robila si si ovu test?

mattuliatko30
9. aug 2012

@zuzanka9999 hej robila..a včera bol už silnejší...pekne viditeľný..ale nie úplne pozit..ešte kúsok chýbalo..tak rátam dnes...ak nezoslabne...a nebol včera ja mávam bežne ovu 8-9 dc len som brala tie liekdy 2 mesiace na úpravu..ale nepomohli asi... 😒

lagunasa
9. aug 2012

@mattuliatko30 no podla mna ti tie lieky len predlzili LF a nie oneskorili ovu.

zuzanka9999
9. aug 2012

@mattuliatko30 jaaaaj ale aspon ti tie cykly rychlo prebehnu;))) tak preistotu snazilkujteee🙂

mattuliatko30
9. aug 2012

@zuzanka9999 no ale som vyšťavená z toho,že mrcha príde koľkokrát 2x v mesiaci vieš?..tiež to nieje dobré.... 😒

mattuliatko30
9. aug 2012

@lagunasa no aj ja si myslím..veď uvidím..nechám to dva , tri cykly tak...a potom uvidím čo a ako..či mám stále také krátke cykly

zuzanka9999
9. aug 2012

I
@mattuliatko30 jaaaj tak to nie je dobre :/

mattuliatko30
9. aug 2012

@zuzanka9999 hm...no nie je...tak uvidíme....LF mávam 14dní....takže si to viem od ovu odsledovať...kedy asi klesnem...uvidíme či mi to zaznačí FF tú ovu..a kedy potrebujem asi ešte 2 teploty

su_san
9. aug 2012

@zuzanka9999
@moni1007
@mistisa
@mattuliatko30
@kikaneu
@mata_ba
@azzura
ako sa mi máte kočky????????? pochváľte sa mi nejako pekne pozitívne 🙂 🙂 🙂
všetky vás pozdravujem 🙂

su_san
9. aug 2012

@anett6212 neviete čo je s ňou??? dlho predlho som ju tu nevidela... 😕 😕 😕

azzura
9. aug 2012

@su_san ahoj moja, dufam že Vas už nic netrapi. Pozitivne u mna je len to že koncom buduceho tyzdna mam konecne dovolenku

franzziska
9. aug 2012

@su_san ahoj pozdravujem 🙂 🙂

mattuliatko30
9. aug 2012

@su_san ahojky...máme sa dobre...a čo ty moja?..bože už 16tt?..ako to letí...ve´d o chvíľu tu už všetky porodíte..a nebudete sem chodiť 😖

moni1007
9. aug 2012

@su_san ahojkaj moja... ja sa mam fajn. grafik nemam po ruke ale je zaujimavy. aj ked tehu sa necitim byt... 🙂 a ty sa mas ako? anet tu uz neni, resp tu nechodi. pisali sme si najskor cez IP a teraz uz len na FB... vcera mala nastupit na novu pracu, z tej prvej ju prepustili. je po mrche a po dovolenke v Podhajskej 🙂

zuzanka9999
9. aug 2012

@mattuliatko30 hej ale myslim si ze ti to pekne vyznaci.)) mne vyznacil FF ze mrchu mam ocakavat v stredu tak uvidime ale prsia ma uz pobolievaju aj podbrusko citim

zuzanka9999
9. aug 2012

@su_san snazilkujeme o sto sest;)))) a co vy sa mate ako s fazulkou??

kikaneu
9. aug 2012

@su_san ahoj....u mňa nič nové a nič pozitívne, ja sa rozhodne nemám čím chváliť.....ale ty sa pochváľ, ako sa máš?