Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999
@mata_ba
@lagunasa
tak už to ide , čo myslíte?? 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@mattuliatko30 jej. to by bolo super. ale uz mam z toho poklesu zly pocit 😒 ale tak este stale dufam,ze predsa by to mohlo vyjst 🙂
@moni1007 no mne sa zdá tehu graf..ak zajtra poskočíš..alebo ostaneš na tej istej...isto to je tehu.. 🙂 🙂 no dúfam,že ešte klesnem zajtra...nech neni ovu tak skoro... :( ale aj testík bol už celkom ok...ale nie úplne pozit..ale čiaročka pekná tak neviem...zajtrajšia teplota povie viac
@kikaneu dakujem moja, už ma len hlava troska pobolieva. aj já dufam ze zozelenie, len sa takto skoro bojím este testovat.
@mata_ba posnazim sa 🙂
inac, čítala som prave na nete ze aj plynatost a aj zvýšená telesna teplota mozu být prejavmi tehu. a to som aj vcera mala, ked som sa už cítila vecer dobre, stále som mala 37,1. potom som merala už len rano bazálku.
@mattuliatko30 ako tak pozeram na ten graf tak neviem či sa mám s tebou těšit ze ovu asi bola alebo nie.
@mattuliatko30 no dufam, ze mas pravdu... 🙂 no tak ked aj testik uz bol celkom dobry, tak aby dnes alebo v najblizsich dvoch dnoch predsa ln ta ovu nebola. to ti tie lieky moc nepomohli 😒
@zuzanka9999 hej robila..a včera bol už silnejší...pekne viditeľný..ale nie úplne pozit..ešte kúsok chýbalo..tak rátam dnes...ak nezoslabne...a nebol včera ja mávam bežne ovu 8-9 dc len som brala tie liekdy 2 mesiace na úpravu..ale nepomohli asi... 😒
@mattuliatko30 jaaaaj ale aspon ti tie cykly rychlo prebehnu;))) tak preistotu snazilkujteee🙂
@zuzanka9999 no ale som vyšťavená z toho,že mrcha príde koľkokrát 2x v mesiaci vieš?..tiež to nieje dobré.... 😒
@lagunasa no aj ja si myslím..veď uvidím..nechám to dva , tri cykly tak...a potom uvidím čo a ako..či mám stále také krátke cykly
@zuzanka9999 hm...no nie je...tak uvidíme....LF mávam 14dní....takže si to viem od ovu odsledovať...kedy asi klesnem...uvidíme či mi to zaznačí FF tú ovu..a kedy potrebujem asi ešte 2 teploty
@zuzanka9999
@moni1007
@mistisa
@mattuliatko30
@kikaneu
@mata_ba
@azzura
ako sa mi máte kočky????????? pochváľte sa mi nejako pekne pozitívne 🙂 🙂 🙂
všetky vás pozdravujem 🙂
@su_san ahojky...máme sa dobre...a čo ty moja?..bože už 16tt?..ako to letí...ve´d o chvíľu tu už všetky porodíte..a nebudete sem chodiť 😖
@su_san ahojkaj moja... ja sa mam fajn. grafik nemam po ruke ale je zaujimavy. aj ked tehu sa necitim byt... 🙂 a ty sa mas ako? anet tu uz neni, resp tu nechodi. pisali sme si najskor cez IP a teraz uz len na FB... vcera mala nastupit na novu pracu, z tej prvej ju prepustili. je po mrche a po dovolenke v Podhajskej 🙂
@mattuliatko30 hej ale myslim si ze ti to pekne vyznaci.)) mne vyznacil FF ze mrchu mam ocakavat v stredu tak uvidime ale prsia ma uz pobolievaju aj podbrusko citim

@franzziska ahoj... no nam pozostavali nejake farby hneda, fialova a bordova.. a bude si musiet k nim este nieco dokupit... takzee este presne nevieme. ale spalna asi fialova a s niecim, chodbicka a kuchyna bledunko hneda a obyvacka bordova s niecim. ale este to neni iste 🙂