icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
13. aug 2012

@moni1007 ale coby...ved ale dnes je to s pracou tazke...

moni1007
13. aug 2012

@mata_ba len to treba vysvetlit aj niektorym speci ludom co si to nevsimli ☹ hlavne, ze uz som mala ist robit aj predavacku. proste je mi jedno, co by som robila, len aby som nejake peniaze zarobila, ale podla niektorych sa mi nechce robit 😠 ale uz som si zvykla na taketo sproste reci. cez skolu som chodila po kadejakych brigadach, za par korun som sa narobila. len nie kazdy o tom vie.. co uz 😝

mata_ba
13. aug 2012

@moni1007 ale moni..ty mozes mat vsetkych u prdelky..

moni1007
13. aug 2012

@mata_ba teraz uz mam, ale niekedy vedia take sproste reci, dost zneprijemnit zivot 😒

mata_ba
13. aug 2012

@moni1007 hm,to je fakt..

kikaneu
13. aug 2012

ahojte 🙂 tak ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a to som dnes merala o hodinu skôr ako bežne, takže som zvedavá na zajtrajšiu v obvyklom čase 😉

hanya1
13. aug 2012

@kikaneu a kedy si mala ovulku?

kikaneu
13. aug 2012

@hanya1 to by som aj ja rada vedela 😀 podľa pocitov na 17DC podľa teploty asi 19DC....uvidíme podľa ďalších dní 😉

hanya1
13. aug 2012

@kikaneu 😀 ja si tiez myslim ze toho 17 si mala ovulku 😉

kikaneu
13. aug 2012

@hanya1 v podstate je to jedno....hlavne, že už bola 😉

hanya1
13. aug 2012

@kikaneu tiez pravda podstatne je ze uz bola o to nam tu ide 😉

mistisa
13. aug 2012

@mata_ba
@mattuliatko30 ahojkajte babenky, dnes som testovala a bieloba biela.takze opat nic ☹☹ vy ako?

mata_ba
13. aug 2012

@mistisa mojaaa ☹ a tak som duuufala...nevadi..date pauzu a pocas nej sa zadari 😉

mistisa
13. aug 2012

@mata_ba aj ja som dufala mojka no co uz ☹ ked sa nezadari pojdeme na IVF 😉 prehodila som sa do unionu.vraj preplacaju cele iVF iba lieky si platim ja a aj to nie cele 😉 tak yo vide 😉

mata_ba
13. aug 2012

@mistisa to uz uuurcite vyjde 😉 a aj si si to overovala??

zujka2
13. aug 2012

@micak ahoj, čo si pamätám slová môjho doktora je to zavčasu. mne to robili 11 deň cyklu

petrusska
13. aug 2012

@mistisa aj ja som verila..mrzí ma to..no na druhej strane nič nie je stratené a treba veriť aj ďalej a určite sa zadarí, ak to vyšlo aj mne a naozaj som sa na to nesústredila, len sme plánovali, že niekedy na jeseň by sme sa "posnažili" a vyšlo to teraz a ak to dobre dopadne, tak ja som príklad, že zázraky existujú, niekto ten zázrak nepotrebuje, niekto áno...cieľ je splnený sen 😵

mata_ba
14. aug 2012

Ahojteee..ako??taj ja dnes takto 😉 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba čaaaau 🙂 zas sme tak akosi narovnako: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu ahoooj 🙂 no teda..my sme asi telepaticke dvojcata 😀 akurat,ze ty si ovu mala zrejme o den skor 😉

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba 😀 už to tak vyzerá 🙂 aj mne sa páči ovu na 17DC, ale ff mi ju označí na 19DC.....skúšala som dať na zajtra teplotu......no dva dni hore-dole....hlavne, že bola 😉

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu tak tak 🙂 aj ked mne nejak pomalsie stupa teplota,ale hlavne,ze stupa 🙂 a ja som mozno ovu mala na 19 dc..ale tiez uz je to fuk 🙂 poistene mame,tak uz len cakam.. 🙂

mattuliatko30
14. aug 2012

@mata_ba
@mistisa
@moni1007
ahojte babulky.. ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ovu mi neoznačilo, tak som si to dala sama...
zase ma chytá zápal moč.ciest...ako minule..som z toho nešťastná ☹ uvidím do zajtra...ak mi to neprejde pôjdem ku dr. na lieky...

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba aj mne nejak tak pomaly....nezvyk.....no ale čo už....ako vravíš, hlavne, že stúpa....a máte to tam fakt pekne poistené 😉

mata_ba
14. aug 2012

@mattuliatko30 juuj moja..tak rychlo urolog.cajik a brusnicovy vytazok..dufam,ze to hned prejde..

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu a to ani nebolo kvoli ovulke 🙂 proste sa drahy rozsantil 🙂

mattuliatko30
14. aug 2012

@mata_ba no uvidím..nemám brusnice.... ☹ ale skúsim to niekde zohnať...čajík som už vypila..

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba a tak je to najlepšie 🙂

jufi
14. aug 2012

ahojte. chcela by som vas poprosit ci nemate nejake skusenosti s klinikou SPLN v KE.kazdy nazor sa pocita.dakujem.

mata_ba
14. aug 2012

@mattuliatko30 maju to v kazdej lekarni..

@kikaneu to teda je 😉 prepac,ze mi to trva..no makam s ocinom..