icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

minka2206
14. aug 2012

Žienky prosím Vás Maca sa môže jesť len do ovulky či aj po? Ďakujem 😉

petrusska
14. aug 2012

@mattuliatko30 mne pomohol urinal s brusnicami, žiadne antibiotiká začala som to užívať hneď od začiatku a fakt zabralo aj doktorka ho kamoške odporučila snažila sa o bábo tak aby sa necpala antibiotikami a mala to na začiatku a tiež zabralo 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@minka2206 ja som papala do ovulky..drahy cely cas 😉

minka2206
14. aug 2012

@mata_ba ďakujem 🙂

mattuliatko30
14. aug 2012

@petrusska ďakujem 🙂 vyskúšam...mám nejaký doma..len neviem či je s brusnicami...urinal akut..najsilnejší

misselin
14. aug 2012

@penelope111 ahoj moja nebola som tu cely vikend 😒 ani som nemusela testovat uz som 6dc 😒 tak dalsi mesiac neuspesni 🙄 a ty ako ?

misselin
14. aug 2012

@mistisa ahoj moja to my je luto 😖 verila som ze ti to tento mesiac vyjde 😒 ale tak dajte si pauzu ono sa to podari ked budes najmenej cakat 😉

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba pohoda....ja som potom bola v meste, teraz som prišla a zistila som, že som zabudla kúpiť chlieb a pečivo....asi niečo upečiem 🙂 a znamienko mám v pohode, netreba vyberať 🙂 juch, samé dobré správy 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu duuufam,ze pri dobrych spravach zostaneme 😉

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba môžu sa preniesť na teba 😉

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu to by mohli...aj na mna 😀

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba stačí na teba, ja som si na tento mesiac už asi vyčerpala dobré správy 😉 😀

penelope111
14. aug 2012

@misselin Juj tak to mi je ľúto ☹ som si myslela, že už vecičky nakupuješ 🙂 Ja čakám na ms testy negatívne a bolesť vaječníkov ako vždy pred ms. Takže u mňa asi tiež nič.

isabellaa
14. aug 2012

@mattuliatko30 kup si mega swiss brusinky a vela caju a mega vit. C 😉

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu nechame sa prekvapit 😉 neviem preco,ale pocitovo som 50/50..ale sen bol fajn 😀

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba že aspoň niečo 🙂 mne sa samé somariny snívajú poslednú dobu 😀

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu no aj mne..ale o ciarkach a brusku je to dnes prvykrat 🙂 aj tebe tehu veci??

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba nie, toto sa mi nikdy ešte nesnívalo....mne sa sníva, že mám ísť cudzím ľuďom variť, upratovať, že maľujeme izby, že som u gynekológa (mám ženu) tak neviem....aj dnes sa mi nejaká somarina snívala, ale už si nepamätám

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu vidis?este aj v sne si ochotna pracovita sikulka 😉

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba veru 🙂 idem do obchodu a potom variť, lebo čas letíííííí 🙂 a už som aj hladná 😉 ale budem tu stále, vezmem notebook do kuchyne 🙂

petrusska
14. aug 2012

@mata_ba aj mne sa snívalo, že som tehu a po pár dňoch či koľko to bolo sa to potvrdilo, no eče teda lekár musí potvrdiť 🙂 tak snívajte aj ostatné baby a také reálne sny a príde to...pfuj pfuj 😉

mata_ba
14. aug 2012

@petrusska juuj...kiezby sa to aj mne potvrdiloo 😀

@kikaneu a co dobre?ja som si bola kupit ananasovy dzus a rohlik 😀

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba špenátová polievka a zeleninové rizoto to bude dnes 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu mnaaaam 😀

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba však? 🙂 už sa na to teším 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu my budeme mat zasmazenu polievocku a francuzske zemiaky..

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba tiež dobré 🙂 a ja som prišla z obchodu, vybaľujem nákup a keď som otvorila chladničku tak ma osvietilo, že som dnes mala robiť rezance s tvarohom 😀

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu 😀 tak si rizoto zajtra?

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba už bude dnes to rizoto 🙂 nejdem ani za svet zase do obchodu a nemám doma rezance 😀

petrusska
14. aug 2012

@mata_ba ja francuzáky robila včera, podarili sa, len škoda, že sa vo mne neudržali hhee 😀