icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu 😀 ty si trdielko 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@petrusska 🙂 poznam doverne..bud rada 😉

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba 😀 no, čo....vonku taká zima, nechce sa mi..... 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu chaaapem..

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba to ma teší 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu navarene? 😉 ja uz sedim vo vlaciku-opat smer pn 🙂 ale nie je mi najlepsie ☹

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba áno, aj sme sa už napapali, manžel vychvaľoval a mne tiež chutilo 🙂 čo ti je? zle od žalúdka? ešte skoro na tehu nevoľnosti 😉

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu ha-ha 😝 ale je mi zle od zaludka..skor mam pocit,ze na mna lezie daky bacil ☹ hrdlo jemne citim a dnes ma vlastne cele telo pobolieva..ako pri chripke..musim si dat cajik..

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba daj si, daj....a na noc aj paralen by som si šupla, pre istotu 😉

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu Asi aj supnem..ak mame 😅

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba dúfam, že hej 🙂 my ho vždy musíme mať.....liek prvej pomoci 😀

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu tak mame vselico..musim pozriet..ja si zase davam vzdy valetol..teda na bolest..

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu aj som sa zabudla pochvalit..na orave som videla bociana 🙂 stal na roli..a v polsku dvoch-umelych na trhu 😀

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba ja paralen alebo novalgin 😉

kikaneu
14. aug 2012

@mata_ba hééééj ? 🙂 super....mne tie bociany od jari ešte pokoj nedali....vždy keď vytiahnem päty z dediny tak nejakého vidím.....a keď sme šli v sobotu ku svokrovcom, tak 11 bolo na poli, v nedeľu nám jeden letel popri aute 🙂 už si z nich nič nerobím 🙂

mata_ba
14. aug 2012

@kikaneu no ja som okrem tohto bociana nevidelaaaa...naposledy,ked som bola tehu..

misselin
14. aug 2012

@penelope111 no ja som myslela tiez ale nic s toho uvidim co my povie Dr mam ist v utorok 😒 moja aspon tebe nech sa zadari 😵 velmi ti drzim palce 😉 daj vediet ako dopadnes

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba tak tam isto bude nejaký súvis 😉

kikaneu
15. aug 2012

inak dobré ráno kočky....kde ste všetky? 🙂 moja ovu potvrdená: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 no aj tak si myslím, že bola na 17DC 😀

hanya1
15. aug 2012

@kikaneu no dobre ranko konecne potvrdena 🙂

kikaneu
15. aug 2012

@hanya1 no veru 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu no neviem...vtedy som bola tehu..teraz som mala este len pred ovulkou...a inak ahoj 😀 dnes uz nie sme rovnake.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba čau 🙂 no, čo ty vieš 😀 no, tvoj graf je krajší.....ja neviem, čo je s tou mojou teplotou......štve ma 😠 pôjdem v pondelok na gyndu zaniesť papiere z infekčného, tak vytlačím graf......

hanya1
15. aug 2012

@mata_ba @kikaneu baby inak ja dnes takto "http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da/" co na to hovorite? 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu tak mozno si dava zalezat teplotka 😝 ale som rada,ze konecne stupla..

@hanya1 nooo...pekne..ale preco nemerias v tu istu hodinu?mala by si to presnejsie 🙂

hanya1
15. aug 2012

@mata_ba ja viem ale ked ja nevstavam nikdy presne ☹

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba žeby? tak po mne nebude.....ja nie som pedant....to manžel 😀 pekne, pekne...verím ti, aj ja by som bola rada 😉

kikaneu
15. aug 2012

@hanya1 veru, Maťka má pravdu.....prečo nie? vieš aké je fajn mať nastavený biorytmus? 🙂 človek sa hneď lepšie cíti 🙂

hanya1
15. aug 2012

@kikaneu @mata_ba no dobre no pokusim sa 🙂 ale vcera a dneska som vstala na minutu presne o 9 😎 to je dobry zaciatok 😉

kikaneu
15. aug 2012

@hanya1 to hej 🙂 niekomu sa fajne spí 🙂