Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dakujem mata_ba pozrela som si na nete toho jankovského a má aj velmi pekne spracovanu netovu stránku
@kikaneu este aj vlciaky 😀 no osud 😀
@klaudia001 to ma 🙂 ja som spokojna velmi...
@kikaneu nie..teda ma,ale len moje leco..teda myslim teraz cisto len leco..ja totiz tu papriku nelubim uuuplne rozvarenu,ale trosku tvrdsiu..a davam tam slaninku..takze moje leco spapa 🙂 nerobievate sunkove fliacky?ja to straaasne lubim..ale len tie od maminy 🙂 to nie je z klasickej sunky (ako tie dnesne),ale z udeneho maska..mnaaam 🙂
a pytala som sa len tak...ja mam uz po ovulke a dnes stale citim jemne pichanie vo vajecnikoch ☹ a je mi jasne,ze s pripadnym tehu to este nemoze mat nic spolocne ☹
@penelope111 mne zasa kamoška povedala, že jako sa to len volá, aha Durdík, poznáš ???
@lucka771 Poznám ani neskúšaj tam ísť 🙂 Choď do TN Jankovský alebo tuším ešte Ostrovský neviem presne ako sa volá, ale chvália si obidvoch 🙂
@penelope111 , asi poznáš, ked mi neodporučaš tam ist , ja mám gyn v senici, ale som sa prestahovala sem a nechce sa mi dochadzat tak daleko, aj zubárku tu už mám, ešte obvodnu lekárku musim najst
@lucka771 Určite v NM neodporúčam ani jedného gyn. do TN to nieje také strašné stále tam idú vlaky a autobusy a tak často tam zas nechodíš 🙂 Obvodnú skús Mutovú na hájovkách alebo jej syna na Starej Turej, ale viac ti neviem poradiť čo sa týka obvodných až tak veľa ich nepoznám 🙂

@mata_ba no, to je teraz jej obľúbená poloha 🙂 a to miesto pred dverami tiež 🙂 keby nemala ohrádku, tak by bola vkuse rozvalená pred dverami 😀