icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba no, to je teraz jej obľúbená poloha 🙂 a to miesto pred dverami tiež 🙂 keby nemala ohrádku, tak by bola vkuse rozvalená pred dverami 😀

mata_ba
15. aug 2012

@mimus265 idealne je v den meskajucej mrchy 😀 ale okolo 10-12 dna po ovulacii by uz mohol byt na teste aspon duch (slaba druha ciarka) 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu doverne poznam..a teraz si zvykla ma ani nepustit..ju musim prekracovat 😀

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba 😀 aj tie naše potvorky sú si podobné 😀

klaudia001
15. aug 2012

dakujem mata_ba pozrela som si na nete toho jankovského a má aj velmi pekne spracovanu netovu stránku

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu este aj vlciaky 😀 no osud 😀

@klaudia001 to ma 🙂 ja som spokojna velmi...

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba 😀 veru 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu tusim mas uz lepsiu naladu 😉 som rada...aaaa cestovinky kupene? 😀

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba aj ja 😉 nie, robím osie hniezda, tak budú škoricové a tvarohové 🙂 a variť budem morčacie prsia na kocky s lečom a k tomu ryža 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu mnam..mnam a mna 😀 no ja by som s lecom moc u draheho neuspela 😅 ja budem mat dnes sunkafleky 😀 a drahy neviem co si objednal..

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu moja..inak..zdravotne si uz uuplne ok?

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba nie? nemá rád ? 🙂 my zas hej 🙂 šunkafleky......to sme s drahým minulý rok zisťovali, že čo to vlastne je 🙂
myslím, že hej, cítim sa dobre..... 😉 prečo?

penelope111
15. aug 2012

@misselin Ďakujem 🙂 Jasné že dám vedieť 🙂

penelope111
15. aug 2012

@lucka771 V NM nieje ani jeden dobrý určite choď do TN 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu nie..teda ma,ale len moje leco..teda myslim teraz cisto len leco..ja totiz tu papriku nelubim uuuplne rozvarenu,ale trosku tvrdsiu..a davam tam slaninku..takze moje leco spapa 🙂 nerobievate sunkove fliacky?ja to straaasne lubim..ale len tie od maminy 🙂 to nie je z klasickej sunky (ako tie dnesne),ale z udeneho maska..mnaaam 🙂
a pytala som sa len tak...ja mam uz po ovulke a dnes stale citim jemne pichanie vo vajecnikoch ☹ a je mi jasne,ze s pripadnym tehu to este nemoze mat nic spolocne ☹

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba aha 🙂 ja lečo nerobím, zásobuje ma svokra 🙂 no, nie u nás na východe to neletí 😀 my sa tu inými dobrotami kŕmime 🙂 hm, nepríjemné moja, ja som asi fakt v pohode, nikde ma nepichá, nič ma nebolí, len mám lenivú teplotu.....nikdy nevieš 😉

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu no ked som sa v januari na to pytala,tak mi povedal,ze to mozu sposobovat hormony...lebo akoze cely cyklus pichanie vo vajecnikoch nie je bohvieco... 😖 aj ked...dufam... 😅

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba tento cyklus už vydrž, a ak by si to mala znovu, tak skús zase skočiť k dokimu 😉

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu rada by som k nemu skocila v takom 9-10tt 😀

lucka771
15. aug 2012

@penelope111 mne zasa kamoška povedala, že jako sa to len volá, aha Durdík, poznáš ???

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba to sme dve 🙂 ale ja tam idem v pondelok 😀 takže nič 😀

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu nooo...to by bola aka supa,keby ti povedal,ze pani,ale vy ste tehotna..ze menstruacia sice prebehla,ale babo je tam 😀

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu teda viem,ze kvoli teplotke nehrozi,ale...stava sa 🙂

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba joj ty 😀 však v pondelok idem len odniesť papiere 🙂 vyšetrovať by ma nemala 🙂

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu dobree..vsak ja len fantazirujem 😀

penelope111
15. aug 2012

@lucka771 Poznám ani neskúšaj tam ísť 🙂 Choď do TN Jankovský alebo tuším ešte Ostrovský neviem presne ako sa volá, ale chvália si obidvoch 🙂

lucka771
15. aug 2012

@penelope111 , asi poznáš, ked mi neodporučaš tam ist , ja mám gyn v senici, ale som sa prestahovala sem a nechce sa mi dochadzat tak daleko, aj zubárku tu už mám, ešte obvodnu lekárku musim najst

penelope111
15. aug 2012

@lucka771 Určite v NM neodporúčam ani jedného gyn. do TN to nieje také strašné stále tam idú vlaky a autobusy a tak často tam zas nechodíš 🙂 Obvodnú skús Mutovú na hájovkách alebo jej syna na Starej Turej, ale viac ti neviem poradiť čo sa týka obvodných až tak veľa ich nepoznám 🙂

lucka771
15. aug 2012

@penelope111 , tak dakujem si milá 😉

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba môžeš, môžeš, ja ti nebránim 🙂