icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu vsak sranda musi byt..

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba musí, musí 🙂 pozerám, že sa ti chce spať.....aj mne sa chce....no miesto toho nabalím osie hniezda a idem ku kamoške na kávu 🙂 myslela som, že príde ona, ale asi deti spia

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu dobre robis..ja asi zbehnem do dracika..draheho krsniatko ide do skoly a sme mu slubili tasku 🙂 tak ju idem kuknut..zevraj tam maju pekne..

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba tak dúfam, že to nebude len "ževraj" ale že naozaj budú pekné 🙂 idem ja, pekný zvyšok dňa ti prajem 🙂 paaaa a vďaka za vytiahnutie z depky 😉

mata_ba
15. aug 2012

@kikaneu aj tebe krasny dnik...a rado sa stalo 😉 zabav sa..papaa

franzziska
15. aug 2012

@mata_ba a @kikaneu aaaaaaaaa mna by tak bavilo nakupovanie peracnikov, tasiek, zositov 😀 😀 😀

kikaneu
15. aug 2012

@mata_ba už som nazad a zas pri sporáku 😀 osie hniezda mali úspech 🙂 tak som rada 🙂 teraz varím pre drahého večeru
@franzziska teba už také veci pre veľké deti? mňa skôr iné, menšie záležitosti a kočík, postieľka......ak by to šlo bez problémov, tak už by som vyberala, porovnávala 😒 no, nič to, budem čakať

mata_ba
15. aug 2012

@franzziska tak nas caka zatial len taska 🙂

@kikaneu vobec nepochybujem o uspechu 😉 ja idem upratat veci v izbe a potom do kostola..

mimus265
15. aug 2012

@mata_ba myslis ak by som isla buduci tyzden k lekarovi na kontrolu ze tam by to zistil a bolo by to na 100%?

mata_ba
15. aug 2012

@mimus265 prepac..trosku som sa stratila..ci zisti co?

iwi9
15. aug 2012

ahojte snazilky a tehulky... ako to tu ide? nebola som tu asi sto rokov, takze o vas nemam prehlad.. kto ste ako?

mattuliatko30
16. aug 2012

@mata_ba
ajoj..ako ?..dnes bude konečne teptúčko http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja takto...neoznačilo mi to ovu.neviem prečo

mata_ba
16. aug 2012

@mattuliatko30 ahojky..ja takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a moja tebe asi neoznacilo,lebo si si sama...mozno keby si si zrusila to tvoje oznacenie...

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba aj ja som bola potom ešte v kostole a večer ešte u ďalšej kamošky 🙂 parádny deň 🙂 inak dobré ráno 🙂 a tá moja teplota sa mi brutálne nepáči: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 .....zato ty si pekne hore 😉

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu dobre rano 🙂 co to? co to?ehm..co ked sa nieco deje (chapes 😉 )?

melisaaa
16. aug 2012

@mata_ba ahoj, pekne stúpaš, len tak dalej 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@melisaaa dakujem 🙂 ale nejak ma dnes premaha pocit,ze nic nebude...

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba 😀 ty si teda....chápem na čo narážaš, ale skôr si myslím, že to bude nejaký problém......asi sa popýtam gynekologičky či ma nepošle ešte na endokrinológiu......lebo toto sa mi nepozdáva......celkovo sú nízko tie poovu teploty.....a to nemeriam skoro, veď o 5:45.......už som merala aj skôr, keď som chodila do roboty a boli vyššie 😠

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba kašli na pocity, nerozmýšľaj nad tým.....rieš niečo iné 🙂 aké mali tie tašky v dráčiku?

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu a minule si mala normalne?hm...ved uvidis..mozno zajtra vyleti...

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu keby sa to dalo 😅 aaa tasiek mali len par..ale dosiel im novy tovar,tak sa mam zastavit dnes podvecer 🙂

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba minule som mala pár dní aj 36,8.....a veľa som toho nenamerala, mali sme tu vtedy Annu 😉 a veď uvidím

melisaaa
16. aug 2012

@mata_ba vieš, že aj ja mám taky pocit, že nič nebude a sme málo snažilkovali, takže čakam mrchu na 1000 % 😝
ale kašli na pocity, ako radí kika 🙂

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba však ja viem 🙂 takže dnes znovu? 🙂dúfam, že niečo vyberieš, lebo je to už za dverami, tá škola 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu kukam na ten tvoj grafik..a ty si povedala,ze ovulka asi na 17 DC...a to by si dnes bola 6 DPO 😉 aaa.. tak 😀

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu tam mlady pan ma poziadavku Cars 😀 hadam daco najdeme..

@melisaaa ved hej...bude dajako 😉

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 😀 nemám slov 🙂 inak, dnes som mala nočnú moru.....volal mi riaditeľ, že nemám chodiť, že ostáva učiteľ......že som nezodpovedná a neprišla som na prvý deň v práci........chápeš toto? to nejaké varovanie, aby som nezaspala, nemeškala a tak 😀
jaj, Cars 🙂 tak to nebude problém, si myslím 🙂 naša Anna chcela princezny od Disneyho, ale sme ju všetci presvedčili, že to bude mať každé dievča v triede, tak má nakoniec s koníkom 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu no aby si mu este ty nevolala,ze "sorry,pan riaditel,ale nemozem splnit poziadavku - ze nebudem tehu " 😀 😀 😀

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba daj pokoj 😀 a ak by, tak si to nechám pre seba, kým neprejde celé to kritické obdobie 😉

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu moja idem, na druhy komp...za par minutiek som tu..