icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu podobne 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu idem sa napapat..uz nam doniesli obedik..za par minut som tu 😉

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba dobrú chuť 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu dakujeem 🙂 uz papam kelovu polievocku..

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba hm, a čo máš ako druhé?

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu druhe som mala knedlicku s maskom a chrenovou omackou 🙂

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba fajné 🙂 ja dnes dojem to mäsko s ryžou od včera, aj manželovi som do práce nabalila 🙂 a na večeru si vypýtal špagety 🙂 tak budú s fazuľovou omáčkou (dúfam, že sa podarí) 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu mnam..ja som spagetova..pocuj,vsak ty este aj varis podla mojej chuti 😀

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba skôr podľa manželovej 😉

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu tak aj s nim budem kamoska 😀

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba vy sa dohodnete a ja navarím 😀

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu no co viac si priat 😀 ale ja ti pomozem 😉 spravim kavu 😀

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu kam si zmizla?nejak ma chyta depka a neviem preco.. 😒

mattuliatko30
16. aug 2012

@mata_ba čože , prečo depka, hm?..si v práci?.ja hej..do pol 4tej..potom domov..deti sú u švagriny..tak čosi upracem..a budem lenošiť...

mata_ba
16. aug 2012

@mattuliatko30 hej,hej..nas caka asi dlhyyy den v praci..ale tak nevadi 🙂 len si pekne oddychni 😉

depi
16. aug 2012

tak ja uz som zasobena vitaminmi 🙂 o tyzden libanky tak dufam ....

lagunasa
16. aug 2012

@kikaneu jeden, slnecnicaaaa. já milujem slnecnice!

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba moooja, prepáč, došla kamoška s malou, ani som nestihla napísať, že musím ísť....a hneď ako odišli prišla mamka z roboty, tak sme obedovali, potom káva a vkuse som vonku, kosila som trávnik, vyberali sme cibuľu, jedli zmrzku.....teraz som prišla dnu.....
a aká depka? rýchlo ju vyžeň.....k smutnej mamke nepríde bábo 😉 tak, nahoď úsmev a ver, že to vyjde....ak nie teraz, tak nabudúce 😉 ešte sme mladé, stíhame všetko 😉

kikaneu
16. aug 2012

@lagunasa aj ja 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu v pohodicke 🙂 aspon si sa zabavila 🙂 a neviem..nejak mi zase zacalo byt smutno 😒 zacinam mat nadej a bojim sa,ze budem sklamana..

petrusska
16. aug 2012

@mata_ba ako napísala aj kikaneu...nahoď úsmev, no aspoň taký aký máš na fotke 😉
žiadne sklamania, bábätko si vyberá ten najvhodnejší čas a presne vie, kedy má prísť a určite to bude čoskoro, preto to neodkladaj a zahoď depky! 😵

mata_ba
16. aug 2012

@petrusska mate pravdu..rozkaz 😉

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba tak vidíš 🙂 snaž sa, snaha zvykne byť odmenená 🙂

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu snazim..28.7.bude bude rok,co sme zacali..s trojmesacnou tehu pauzou..hm..
Inaaaac,taska uz je kuuupenaaa 😀 mali len jeden kus a aj to mal niekto odlozene..no kedze nechodil,dali nam ju 😉

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba pekná 🙂
a k tomu nie veľmi pozitívnemu výročiu.....netráp sa, my 19.8. rok a 10 mesiacov.......takže ťaháme na dva 😒

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu takze je najvyssi cas 😉

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba no hej 😉

mata_ba
16. aug 2012

@kikaneu no ale musim verejne pochvalit mojho manzelika..ja uz v posteli a on mi doniesol uvarenu kukuricku..zlatko moje 😉

kikaneu
16. aug 2012

@mata_ba wau 🙂 my sa tu napchávame melónom a hroznom....tiež by sme sa už mali ale pobrať smerom k trojboju.....že zuby, sprcha a pomodliť

kikaneu
17. aug 2012

dobré ráno kočky 🙂 ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 už nechápem, a to som si fakt myslela, že telo je už ok a spamätané, ale očividne nie je 😠
@mata_ba