icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu dobre ranko 🙂 moja,uz sa dviha,uz pojde len hore 😉 ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba , ale ovulka asi bola na 19 DC,nie 18..ked som totiz zadala nizsiu teplotu,oznacilo mi to 19 DC a je to aj realne..lenze,kedze som bola po svadbe a neviem aka by bola teplota,nechavam to takto 🙂

mattuliatko30
17. aug 2012

@mata_ba joj..pekne stúpaš moja ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

mata_ba
17. aug 2012

@mattuliatko30 no,ani nie..drzim sa linie 😀 uvidime,co bude dalej...snad uz nepojdem nizsie ☹

mattuliatko30
17. aug 2012

@mata_ba neboj.nepôjdeš...už len hore a hore..vystihli ste s drahým ovu???kedže mal prísť v ten piatok, či ako???

mata_ba
17. aug 2012

@mattuliatko30 prepovedas? 😉 no ved, v grafe mam zaznaceny aj sexik..a podla mna ovu bola o den neskor...takze snaaad sa nejaky borec nasiel 😉

penelope111
17. aug 2012

Tak baby dnes 27 DC a mrcha dorazila už v noci bez obvyklých príznakov 😠

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba pekne moja, pekne, len sa drž...... že stúpam, robíš si srandu? 🤐

mata_ba
17. aug 2012

@penelope111 to ma mrziii..nabuduce 🙂

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu oproti vcerajsku si stupla 🙂 a uz budes len stupat..

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba no hej 🙂 som zvedavá, či ti vyjde predpoveď 🙂

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu aj chces,aj nechces,ze? 🙂 teda nemyslim teraz priamo stupanie teploty.. 😉

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba uhádla si, ty moje dvojča 😉

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu aaale..ked ja chcem,aby sme ty,delideli,ja a dalsie od nas boli na tom ako vcera lenkaaa000 😉 tak veeelmi by som nam to priala..

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba raz sa to vyplní, neboj 😉 a vďaka 😉 aj ja by som chcela a hlavne by som dopriala tebe a deli 😉

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu jasne,ze splni 🙂 dakujem moja :-*

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba len musíme čakať 🙂

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu veru veru

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba moja, taký dnes deň......už ma nohy bolia a to ešte nie je koniec......manžel už išiel robiť prvý náter.....ja som ešte ostala upratať kuchyňu po večeri, tak som sa tu zastavila 😉 ale idem za ním a potom ešte s havkou von 😉

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu ale ake to tam potom bude pekneee 🙂 cez vikend pooddychujes 😉

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba ešte zajtra makačka....oddych až v nedeľu, ale už sa tešííím 🙂

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu ale zas ked makas,rychlo to prejde 🙂

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba to hej, pozitívum 🙂 idem pokračovať 🙂 pa moja, pekný večer 😉

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu aj tebe a opatrne 😉

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba ja už idem robiť len spoločnosť a ak tak niečo priniesť alebo odniesť 🙂

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu dobre..to mas dovolene 😀

svintekova
17. aug 2012

Ahojte poradte mi prosím. ked som si dnes ráno urobila ovu test ( bola som druhý raz na wc bez toho žeby som pila a mala ranajky) som mala krásny ovu testík pozitývny na 80% a teraz som si robila 3 hod som nepila a ovu testík je slaby. Ked si robím testy podvečer sú slabé a ked ráno si silné-ja už neviem kedy si robit ovu test aby som vedela kedy mám ovulku ☹

mattuliatko30
17. aug 2012

@svintekova mojs tak to netuším..hovoria ,že sa majú robiť poobede..nie ráno..tak neviem ....

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba no nakoniec som makala ako fretka.....tá farba hnusná nechcela ísť dole z podlahy...normálne ma bolia prsty a zápästia z toho umývania......fuj.....nikdy viac....zajtra rozložím po celej podlahe kartóny.....

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova ahoj....ja netuším ako to s tými ovu testami je....ja som ich síce skúsila len 5, ale ani jeden nebol pozitívny.....odvtedy nemám, nekupujem....kašlem na to 😉 iba meriam, dopredu mi netreba ovulu vedieť.....stačí mi podľa teploty vedieť, že bola 😉

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu ja mám ešte vela ovu testov,ale som z nich zmetená -očakávala som viac. Vieš, u tehu testov vieš že ich máš robit ráno a nemenia sa ako počasie 😠