icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova veď práve....mňa to teda nebavilo, preto som ďalšie nekupovala 😔

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu určte ani ja nekúpim viac 😠

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova podľa mňa zbytočne vyhodené peniažky

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu juuuuj...chudatko..veru radsej daco dajte na dlazku..

@svintekova ja som robila teraz prvykrat a najskor o pol 6 vecer..neviem ako to je..

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba dáme 🙂 a ty čo tu ešte? som myslela, že už spíš 😉

svintekova
17. aug 2012

@mata_ba Mati ved aj ja som si robila testy celý týžden okolo 18 hod. ale boli také slabé, tak som skúsila dnes ráno a bol silný a potom som skúsila neskor večer a bol opat slabý

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu objednala som si ich z ebaya za 12 eu 50 ovu a 10 tehu testov, je to dobrá cena si myslím

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova no to hej......ale aj tak, keby aspoň jeden vyšiel pozitívny.....

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu ved uz idem 🙂 len ma mm este masiroval..a reku idem sem este kuk..ale idem haji..je mi zle ☹ to bude viroza ☹

@svintekova hmmm...a neskusis sa spytat lauritky?

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu no ja dúfam v to,že hádam aspon jeden vyjde pozitívny. Budem pokračovat dalej v testovaní ale už len raz denne okolo 18 hod a uvidím

kikaneu
17. aug 2012

@mata_ba hmmm, tebe fajne....ja môjho vysielam do sprchy už 15 minút....mi tu chrápe.......ale aj ja už idem...je mi ľúto, že ti je zle ešte stále....dúfam, že do rána to prejde 😉 dobrú noc moja 😉

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova no hej, však, keď už ich máš, tak ich použi....a koľký si DC?

svintekova
17. aug 2012

@mata_ba myslíš,že vie viac o testoch?

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu dnes 22 DC, len ja mám po MA dlhé cykly

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova ja som iba na tú prvú mrchu čakala dlho....potom bol cyklus 28 dní a dnes som už 24DC, ale len 5DPO....takže tento bude dlhší....asi

mata_ba
17. aug 2012

@kikaneu dakujem..dobru nocku..

@svintekova urcite..predava ich a dlho sa im venuje..skus..dobru nocku

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu no ja nemám také štastie, ja som na prvú čakala 39 dni o potom 44, potom 45 a nakoniec opat 39 dní. Som zvedavá na tento cyklus

kikaneu
17. aug 2012

@svintekova ja na prvú 38...skoro ako ty 😉 veľmi ti prajem, aby sa ti to už znormalizovalo.....držím prsty....tiež sa už lúčim a idem spať....dobrú noc 😉

svintekova
17. aug 2012

@kikaneu dobrú noc a dakujem 😉

kikaneu
18. aug 2012

ahojte kočky 🙂
@mata_ba mala si pravdu 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a ty ako? dúfam, že je ti lepšie

mata_ba
18. aug 2012

@kikaneu dobre ranko..no vidis 🙂 ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..a neviem,ci lepsie..este som sa nedvihla z postele.. 😅

kikaneu
18. aug 2012

@mata_ba pekný výskok 😉 však pravda, len si polež, aspoň cez víkend, no nie? 🙂

mata_ba
18. aug 2012

@kikaneu tak tak..ale idem uz vstat..ideme s mm do topolcian..ale len na otoc..caka ma upratovanie a varenie halusiek 🙂

kikaneu
18. aug 2012

@mata_ba my ideme do tej maminej kuchyne a potom grilovačka na dvore 🙂 tiež sa teším 😉

mata_ba
18. aug 2012

@kikaneu jeeej..super 🙂 taka grilovacka je parada..tak krasny dnik zelam..a nezabudnite na kartony na dlazku 😉

kikaneu
18. aug 2012

@mata_ba 😀 už sú tam 🙂 ďakujem....aj tebe moja, hlavne opatrne 😉 papa

mata_ba
18. aug 2012

@kikaneu ajoj.no ako sa dari? 🙂 mna len nadrapuje od ranajok..hlava sa mi toci..aspon ze si mozem chvilku babalkat..inak,neviem co som v noci vyvadzala,ale rano som nasla nausnicky spolu zopnute na posteli..akoze mimoooza...keby ma jedna tlacila,asi ju dam dole..ale dve a spolu zacvaknute? :- D

mimus265
18. aug 2012

Baby to čakanie, či príde alebo nie, stále mám nutkanie si spraviť test ale je ešte skoro, ale asi sa nam to podarilo stale chodim močiť, nafuklo sa mi brucho ba dokonca mi nechuti ani jest je mi na vracanie ale este som nevracala, neviem sem tam ma boli hava ale to skor z vycerpania... rozmyslam ze si kupim test a uvidime,... 🙂

tulky
18. aug 2012

@mata_ba krasny graf, v pondelok urob testik

kikaneu
18. aug 2012

@mata_ba no, darí 🙂 už hotovo 🙂 ešte upracem riady u seba v kuchyni po grilovačke a hotovo 🙂 už sa len vykúpať krásne a tešiť na zajtrajší oddych 🙂
moja, to až tak zle? 😒 a v noci také stváraš? no, pekne 🙂 možno sa ti niečo snívalo 😉