Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte babuľky, pridávam sa k vam klesajúcim http://www.fertilityfriend.com/home/melisaaa
ahojte snazilky. Mozem sa k vam pridat? Uz dllllho citam vase debatky🙂 a trosku prezivam aj vase testovania, vzostupy aj pady...🙂
teraz by som potrebovala poradit. Mavam vacsinou 26 dnove cykly. Boli uz aj 24, aj 28, ale priemer je 26. Tento cyklus som zacala uzivat Femigard od 2 DC az do 25 DC. 24 a 25 DC som mala spinenie, a kedze pred kazdymi jahodami mavam cca 3 dni spinenie, vysadila som femigadr s tym, ze zajtra dojdu jahody. Avsak dnes som 27 DC, ziadne spinenie, jahody nikde, test negativny. Ziadne priznaky nemam, ani na jahody, ani na tehu. Nebolia ma prsia, mam ich sice trosku vacsie, nic ma neboli, len v podbrusku citim ani nie bolest, ale skor ako keby horuco.... Nie je mi zle- nic proste. Som z toho uplne, ale uuuplne mimo. Myslite, ze mi Femigard predlzil cykus na 28 dnovy? A PMS sa este dostavi?
Tu je moj grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/Figurka1985
Dakujeeem a veeeeeeelmi vam drzim palceky :-*
@figurka1985 ahoooj,vitaj medzi nami 🙂 nooo,s femigardom ti poradit neviem,nemam s nim skusenosti...ale co sa tyka teplitky,vyzera dobre...pockaj este zo dva-tri dni a ak bude teplotka hore,skus opat testik 🙂 drzim palce 🙂
@figurka1985 no femigard ti možno predlži cyklus a ms už možno nepríde, pekný graf a testík ti ešte nemusel ukázať, skús testnuť ešte raz 🙂
@mata_ba dakujem az privitanie🙂
skuuusim vyckat este do zajtra uvidim rano podla teploty.. testovat uz nemam chut :/ som naladena na jahody, aj ked obycajne by som ich uz mala....
Ja som taka nedockava....:/ neviem ako vydrzim do zajtra a toboz pozajtra.. Bojim sa, ze mi Femigard tak rozhodil cyklus, ze jahody dostanem ovela neskor, a budem sa zbytocne vytesovat....
@hanya1 ty nebudeš ten prípad, neboj, určite budu // 🙂
no 18 mesiacov snaženia, 6 mesiacov merania bt, zo začiatku som to dosť prežívala, bol aj plač, aj zúfalstvo, nekonečne testovanie, ale takto to nejde, a teraz som v pohodke, viem, že mrcha príde a potom nie som až tak sklamana a už netestujem, testnem až pri meškaní a ak bude bt hore, ale verím, že raz to príde 🙂
@melisaaa bodaj by vobec neprisla.. ale nemyslim, ze to vyslo, pretoze nemam abs. ziadne priznaky... hlavnym priznakom su bolave prsia, bradavky... mne nie je vobec nic, akurat ze som unavena, a mam tvar ako pubertiacik 😒
bojim sa, ze budem zase sklamana...
@mata_ba práveže vôbec nič..na mrchu absolutne..a to vždy viem ,že príde...tie tlaky v podbrušku...kkeď sa to má pustiť... 😖 tak som zvedavá aj ja..možno budem pár dní tak dolu...a potom klesnem..ale tak nezvyknem tak byť...zväčša takto už zajtra by mala prísť...no uvidím zajtra teplotku...ale ty to máš na jedničku....juuuj...vieš ako som ti predpovedala?...tehu v septembri????hm??? 😉 😉 😉
@mattuliatko30 viem,viem..ale este september nie je 😅 ci toto ozaj nebude mrcha..aj ked sa tak necitim..
@figurka1985 no minuly cyklus si už od 10 dpo klesala a teraz si stále pekne hore, čo vieš, možno budeš tehu bezpríznakova 😀

@hanya1 mooooooooc drzim palce..ale myslim,ze tam najdes // 😉