Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 tak to by som bola tehu každy mesiac 😀 lebo ja ich mam taketo pekne vždy a vžda je to na prd, som veľmi zvedava,aky budem mať raz naozaj tehu graf, ak to raz výjde 🙂
@melisaaa jasne..potom si ho odložíš 🙂
@mata_ba no u teba myslím,že hej....máš fakt krásny pokles o dosť stupňov..takže uvidíš..mala by si zase zajtra pekne vyskočiť...aspoň na rovnako....tak uvidíme zajtra akú budeš mať tepltoku...už aby to bolo a potom o dva dni môžeš testnúť....po IP...to už by mohol byť duch..
@mattuliatko30 ach jaj..taka som nedockava 😀 ale zaha ma pali statocne..a dnes sa mi dost pustil vytok..myslis,ze to moze suvisiet s pripadnym IP?
@mata_ba no to netuším...a aký máš krčok?..síce to je ešte asi skoro kontrolovať....alebo skús urobiť ovu testíky...či budú silnieť...hm????ale baby vraveli,že mali až do mrchy výtok...ale taký vodový skôr..či čo
@mattuliatko30 fu,to neviem..aky ma byt v tehu?a veru,vodovejsi je..nie celkom,ale je..takze mam cakat mrchu?ked to mali do mrchy?
@mata_ba nie...ten hlien mali stále.....a dosť....do mrchy...a tehu boli...a ostal aj hlien....ja mávam skôr biely..a hustý...ale teraz žiadny....suchoty 😀 a krčok má byť tuším tvrdý...a dolu...a príchodom ms sa zvyšuje...že ho nemôžeš nahmatať...a mäkkne..a príde ms...tak to tušim je 😕
@mata_ba aké mávaš tie cykly dlhé???a LF?....teraz si 10dpo?či 9dpo?...ja by som o dva dni už testla..uvidíš zajtra..ale myslím,že vysoko vyskočíš... 😉
@mattuliatko30 no skusim aky je 🙂 a ja som hlienik mavala tiez pocas tehu..ale az neskor..dnes som 9 DPO..alebo mozno aj 8,lebo podla mna bola ovulka bud 18 vecer alebo 19DC rano...no ak vyskocim,o den testujem 🙂 a lutealku mavama tych 13-14 dni...
Ahojte ..vedeli by ste mi povedat aka teplota to ma byt ak zena je tehotna?alebo ma ovulaciu??a ten hlien ma byt taky ciri nie?ak je ovulacia...a co je to dpo?tie vase skratky vobecneovladam 😅
@mata_ba jasne že vyskočíš..uvidíš..skús ten krčok 🙂 a nemohla si mať ovu aj neskôr?? 🙂
aj ja mávam 14dňovú...aj pri týchto krátkych cykloch....tak teraz ma to metie....prečo tak skoro som už dolu 😕
@anait je to implantačný pokles...bazálnej teploty...to keď sa vajíčko uhniezďuje..tak zvykne byť...aj špinenie..v tomto čase...alebo bolesti ako pri ovu..je to individuálne..a nie každá ho má.. a môže byť tehu... 🙂
@mattuliatko30 mozno tiez IP 🙂 zajtra budeme mudrejsie 🙂 a neskor urcite nie..max.19 DC..
@milagrosss20 ahoj.ak je zena tehulka,teplota je vysoka a nemeni sa..ak je ovulacia,vtedy je teplota zase nizka resp. najnizsia a po ovulacii zacne stupat..a ano,ovulacny hlien je tahavy a priesvitny resp. jemne zakaleny...ako vajockovy bielok.. a dpo je den po ovulacii 🙂 dc je den cyklu...
@mattuliatko30 ahoj prosim ta vies mi povedat co je to dpo?a ako hovori anait vy ste velmi v tomto zbehle odkial tolko toho viete?s netu?
@mata_ba dakujem velmi pekne za vysvetlenie...a ked je hlien taky biely ako soplik?to znamena ze zena uz ma dostat mmsku nie? a aka teplota to ma byt ak je zena tehotna?
@milagrosss20 odtiaľto sa všetko dozvieš 🙂 je to deň po ovulácii..kedy bola ovu..a odvtedy sa počítajú dni po ovulácii DPO...zväčša už na 10dpo vie testík ukázať ducha...a od ovu to je LF , tú má každá baba inú...od 11dňa po 16deň, ja mám napr 14dňovú
@mata_ba som zvedavá strašne na tvoju teplotku zajtra......juuj..isto bude vysokááá...a pozajtra testni... 😉 😉 😉 budeme netrpezlivo čakať
@mattuliatko30 LF?co to je?a aka to maq byt teplota?inak moze test ukazat ze nie ste tehu a nakoniec ste?
@milagrosss20 no s teplotou je to individualne..ja,ked som bola tehu som mala 37-37,1..niektore maju viac,ine menej..to si musis odsledovat sama 🙂 hlien ako soplik,moze byt predovukaciu,ale aj po nej..tazko povedat..kazda sme ina 🙂 ja som to mavala tak 3 dni pred mrskou..
@mattuliatko30 ty si zvedava?a co potom ja 😀 krcok je ale dole a tvrdyyy 🙂
@milagrosss20 LF je fáza po ovulácii....ako som ti písala...teplota by sa mala pohybovať medzi poovulačnými teplotami...každá ich má iné...ja napr. nad 36,9 niekto zase nižšie..neviem či už meriaš....vtedy by som ti vedela povedať..aké máš ty predovulačné..a aké poovulačné...držíš sa na nich..a ak má prísť ms tak klesneš...zväčša...ak nie..si stále hore...hej...testi ti to môže ukázať...záleží..kedy sa vajko uchytilo...a ako ti rýchlo narastá HCG v tele...až ten test zachytí..keď je ho tak ako má byť
@mata_ba no ja ho už moc nedočiahnem...takže mrcha isto príde....rátam zajtra..alebo ešte potiahnem na tejto teplote a príde o dva dni. ty si ešte v polke..takže ho máš tvrdý..a dolu...mne zvykne testne pred mrškou ísť hore...
@mattuliatko30 no ja si nemeriam este tu teplotu a ani som to neskusala a ani neviem ako sa to robi 😅 ja ani neviem ked mam poriadne ovulaciu kedze mi vzdy meska menzes aj teraz mi meska 8 den..ja vzdy ked mi skonci tak spavame kazdy druhy den ale ked uz viem ze mi ma prist tak menej a aj ked mam ten vytok taky ciri v tedy je ta ovulacia u mna asi tak v tedy najviac spavam spolu....
@mattuliatko30 zeby ti ale ozaj tak rychlo prisla mrchata?a v polke nie som..skor v 2/3 🙂

@mata_ba nie nie..nebude..u teba isto nie...to bude iP ver mi