Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@milagrosss20 ak ti bude meskat este take tri dni,skus znovu test alebo zbehni k lekarovi...
@mata_ba no ja praveze nechem ist k lekarovi...vzdy ked som tam prisla mi daval tu vyvolavacka a ja ju nechcem ☹ bleee nech pride ked ma prist,....a ten krcok ako sa zistuje?to podla toho sa vie ci je zena aj tehu nie?
@milagrosss20 vie,ale zase az v den mrsky...alebo teda den-dva pred nou...zistuje sa to vlastne strcenim prsta do posvy a krcok je taky hrbolcek..alebo nie hrbolcek,ale ako spicka penisu..ak krcok v pohode dociahnes a je tvrdy,si tehu...alebo este od mrchy po ovu je tvrdy..v obdobi ovulacie sa zvysuje (je teda tazko dosiahnutelny) a je makky...po ovulacii ide opat nizsie a teda ho dociahnes...no a ak bab tehotna nie je,pred mrskou ide krcok zase hore a makne...aspon myslim 😀
@mata_ba fiha co sa ja nedozviem :D :D chiii no nic budem ja len cakat na tu mrchu 😠
@mata_ba skusim ale az ke mi budes meskat 14 dni...hoc mi ukazalo ze nie som ☹ a ako dlho sa snazis?
@milagrosss20 nuz..ako sa to vezme..najprv 7 mesiacov..otehotnela som a v 12tt potratila..a odvtedy ubehli dve mrsky a ja dufam,ze tretia uz nepride 🙂
@mata_ba juuuuj to mi je luto to ze si prisla o male,,, :( no ja uz ocakavam 4tu ms takze uz niekedy som na nervy s toho ze nic a nedari sa...ale dufam ze pride ten cas ked budem tehu....
@mata_ba uvidíme...ale neverím..čo už...ty dúfam,že konečne skončíš s krásnymi //....
@milagrosss20 pocuj a ked chodis na vyvolavacky..povedala si doktorovi,ze sa snazite o babo?lebo ak mas nieco s cyklom,tak to moze trvaaat...alebo beries nejake vitaminky?pijed dake cajiky alebo nieco?
@mattuliatko30 s ciarkami snad hej...ale viac dufam,ze budeme mat tentokrat srdiecko a babo bude krasne a zdrave 🙂
@mata_ba jasne moja..neboj sa., tentokrát to už vyjde..a bábenko bude krásne zdravučké rásť..akurát som skúšala krčok..a zase je dolu a tvrdí...nechápem..takže isto dnes mrcha ešte nepríde....uvidím zajtra..aký bude a teplotka
@mattuliatko30 no krcok sa vraj pocas dna meni...preto sa odporuca napriklad pri vecernej sprche..kazdy den..
@mata_ba no viem..tak skúsim večer....som zvedavá veru...ešte nechcem mrchu. tak skoro 😠 a ty ráno hneď napíš...jasne?..budem v práci netrpezlivo čakať..čo napíšeš...ale verím ,že krásnu vysokú teplotku budeš zase mať
@mata_ba no moj doktor vie ze sa snazime uz som bola aj na endokronologii s tym a odtial beriem lieky l-thyroxin a stadamet na to aby som mala lepsiu ovulaciu...tie lieky beriem uz 2 mesiac a zatial este nic...
@mattuliatko30 no uvidime..zacinam sa na teplotku spoliehat,ale mozno ma prekvapi a nebude nic..aj ked zaha hovori ine 😉 ale uz teraz chcem 6 hodin rano 😀
@milagrosss20 hm..tak neviem..len teda drzim paste 🙂
Ahojte, som tu 1x ... nakoľko nemám skúsenosti, tak sa k vám pripájam... a hned by som mala otazku🙂 moja situ: mám 29, MS som dostala 29.7., mám +-pravidelný cyklus, tak som v tom ze ovulacia vychadzala na 9-11.8, tak sme to v noci z 10.-11. a 11.aug. 1.x a potom 2. a 3.x "robili bez" 🙂) mala som veľkú chuť a sex, takže si myslím že som strelila aj ovuláciu...a teraz čakám... som unavená, nič sa mi nechce a dnes ma bolí aj v podbrušku - tak inak. prestali mi chutiť aj cigi. zdá sa mi že viac chodím na WC. Dalšiu MS by som mala dostať 26.8.
Chcem Vás poprosiť o radu : kedy mi TT ukáže? aký odporúčate? Môže motyka vystreliť, že hned na 1x by sa podarilo? Aká je tomu šanca, ked ako tu tak čítam, každá máte problémy?
A ešte k tej ovulácii, vraj je len 24 hodín vhodných na oplodnenie... ako viem bez ovul.testu, ze je správny čas? je nejaký časráno, večer, kedy sa odporuča sexovať? Naozaj nemá význam viac krát denne? citalasom ze spermie s doplnaju o 48 hodinách v potrebnom množstve a kvalie?
Hups, rozpisala som sa ale som tabula rasa v tomto... Dakujem za reakcie.
@mata_ba neboj..teplotku budeš mať výbornú...a záha je dobrý znak...mala si niektorý z príznakov aj minulé tehu???zhodujú sa ti ?či ako?
ahojte kocky prosim hlasujte velmi mi tym pomozete dakujemhttp://diteroku.maminka.cz/zobraz-foto/35544#ut...
@miamoja2012 aj ja fajcim a tiez mi nechutilo a nebola som tehu..cigam by som nepridavala nejaku dolezitost...
@miamoja2012 áno, môže sa podariť hneď na 1.krát aj nám sa tak podarilo 🙂
@mattuliatko30 hmmm...no...nevolno mi je zatial trosku menej...citim sem-tam podbrusko..zahu som minule necitila vobec...krize ma pobolievaju menej,ale este stale mam tyzden,takze...ked lepsie to budem vediet porovnat az potom..a nakoniec..stale nie je iste,ci som v tom...
@miamoja2012 ahoj..no ak vies,kedy si mala predbezne ovulku,tak testik skus najskor na 12 den po ovulke..aj ked odporuca sa az v den mrsky...co sa tyka spravneho casu na sex,ten je vzdy 😉 a my sme sexikovali pocas ovulky 3 dni za sebou...ak to nebude dlhsie vychadzat,skusajte obden a podobne..ale najlepsie je sexovat, ked mate chut 😉 a drzim paste,aby ste uz viackrat skusat nemuseli 😉
@mata_ba juj...moja...si tehu....verím v to....ver mi... 😉 😉 isto ti malinký anjelik zoslal za seba náhradu...a budete sa môcť znovu teškať

@milagrosss20 no a skusala si tehotensky test?