icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

petrusska
20. aug 2012

@mata_ba prosím zajtra na mňa mysli, idem k doktorovi, aj ja sa teškám ale bojím zároveň, snáď to bude ok 😵

mata_ba
20. aug 2012

@mattuliatko30 jaaaaj..kiezby si mala pravdu 🙂 to by bol treti najkrajsi okamih 🙂 a poviem ti..ak aj som...k dokimu pojdem az najskor v 7tt...a keby mi povedal,ze srdiecko bije..asi sa mu tam rozplacem 😅

mata_ba
20. aug 2012

@petrusska urcite bude 🙂 daj potom hned vediet 🙂

mattuliatko30
20. aug 2012

@mata_ba jasne moja..pokiaľ nemáš problémy..je zbytočne tam chodiť..iba ťa to vystresuje...takto si len občas urob testík, či je to stále tak...a tiež by som šla až neskôr..je to zbytočné...juuuj..nech ti to len vyjde....držím moooc palčeky 😉

mata_ba
20. aug 2012

@mattuliatko30 dakujem moja..ale tebe predpovede vychadzaju,tak snad zajtra pridam teplotku aspon 36,85 😉

mattuliatko30
20. aug 2012

@mata_ba tak to dúfam aj ja 🙂

mata_ba
20. aug 2012

@mattuliatko30 jaj..dnes ten cas ide tak pomaly 😀

miamoja2012
20. aug 2012

ahojte, zistujem ci mam pravidelny cyklus... 27-27-30-31-28-30-28 dňové som mala tento rok. To možno brať za pravidelný však ? dakujem za info

mattuliatko30
20. aug 2012

@mata_ba no veru ide to pomaly,už nech je ráno,sa na teba tešim čo napíšeš

mata_ba
20. aug 2012

@mattuliatko30 dufam,ze bude dovod na tesenie sa..

kikaneu
20. aug 2012

@mata_ba ráno som sa cítila, keď som zbadala teplotu, už to ale prešlo.....napíšem ti IP, mala som brutál deň.....
@hanya1 a veru, že sme riadne rovnaké vo viacerých veciach, nielen v grafoch 🙂
@mattuliatko30 a vravím, že dnes bol klesavý deň kočky 😀

kikaneu
20. aug 2012

@melisaaa no, viem.....ale nejak už svojmu telu neverím......robí si, čo chce 😠

mistisa
20. aug 2012

@penelope111
@kikaneu
@mata_ba
@mattuliatko30
@petrusska ahojkajte kocenky a vsetky ostatne . ako sa mi tu mate? ja som nejaka hotova s tej robotyy a ked dojdem domov som rada ze lahnem do postele. dnes ma v noci strasne boleli zuby uz mi opuchli aj usta tak ak to neprejde zajtra musim zubarke ☹ mam pocit ze sa mi zlomil zub mudrosti ☹ a hladam pracu lebo v hentej v zivote nikdy neostanem tehu ☹ a vy co nove? mame nejaku tehulku novu? 😉 😉 😉 😉 🙂

kikaneu
20. aug 2012

@mistisa ahoj 😉 ja sa mám celkom fajn...aj som už pozerala, že kde si, že ťa tu nevidno.....práca vyčerpáva....ja mám pred sebou posledný voľný týždeň...a potom tu už tiež budem pomenej

mistisa
20. aug 2012

@kikaneu no je to veru vycerpavajuce nieco porobim ked dojdem idem do duchen teraz tiez len som nakukla 🙂

kikaneu
20. aug 2012

@mistisa tak dobrú noc moja 😉

mistisa
20. aug 2012

@kikaneu dakujeeem aj tebe 🙂 🙂

petrusska
20. aug 2012

@mistisa ajooj 🙂 som práve Ti chcela dnes napísať, že haloo kde Ťa len máme 🙂
k nám do firmy hľadajú nejakú kočenku 🙂 vieš anglicky?? By som sa Ti popýtala 🙂 to je inak pravda, veľa ľudí Ti to potvrdí, že aj práca má vplyv na možnosť otehotnenia, celkového zdravotného i duševného stavu...

mattuliatko30
21. aug 2012

@mata_ba tak ako moja?som nedočkava.ja nič,rovnako ako včera.mrcha na spadnutie,chceme sa ist dnes kupat,tak snad dojde až podvečer..takže ja to mam tento cyklus za 21.@mistisa ajoj,teda dlho si tu nebola,ja čakam mrchu dnes.

mata_ba
21. aug 2012

@kikaneu @mattuliatko30 ahojte babulky..nuz..asi z tej nadeje nic nebude ☹ www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mattuliatko30
21. aug 2012

@mata_ba moja prečo?ved ideš hore?to je hlavne..len byť v kľude a zajtra testíkuj,uvidiš.

mata_ba
21. aug 2012

@mattuliatko30 ved a to nevadi ak by to stupalo pomaly?nemuselo to ist na rovnaku uroven?

kikaneu
21. aug 2012

@mata_ba hej moja, kľud.....nádej je vždy kým nepríde mrcha a vyvíja sa to sľubne, tak nevešaj hlavu 😉 ja tak: http://www.fertilityfriend.com/home/kikaneu

mata_ba
21. aug 2012

@kikaneu ajoj.nejak zacali mrle zrat 😅 a ty pojdes zajtra hore 😉 dnes si merala skor ci neskor?

kikaneu
21. aug 2012

@mata_ba o hodinu skôr....len ešte vydrž, podľa mňa je na test skoro

mata_ba
21. aug 2012

@kikaneu no tak by si mala teplotu o kustik vyssiu..viem,ze je skoro..no ak naozaj islo o uhniezdenie,mozno by uz duch bol..ale to sa vsetko este uvidi..nechcem kricat hop..

kikaneu
21. aug 2012

@mata_ba tak, tak...dobre robíš....len pekne vyčkaj 😉 ešte aspoň 2 dni 😉

mata_ba
21. aug 2012

@kikaneu len ci vydrzim 😀

mistisa
21. aug 2012

@petrusska no nejak som vas zanedbavala ale budem sa snazit to napravit 🙂 ucila som sa anglicky ale uz mi to povypadavalo vsetko ☹ skoda.a to kam? kde pracujes? no viesco ako okrem toho ze mam fyzicky narocnu tu pracutak uz aj psychycky ☹ je to tam otras ☹ pokial nevymenim pracu urcite sa tehulkou nikdy nestanem ☹ a ty sa mi mas ako micka moja? 🙂

kikaneu
21. aug 2012

@mata_ba skús to 😉