Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa v podmienkach je anglina ale môžem sa opýtať či to je nevyhnutné 🙂 zatiaľ nemám info, že by si niekoho vybrali ale neviem sľúbiť v dnešnej dobe to je s prácou ťažké :/
tak toto je práca - psychická, administratíva / asistentka riaditeľky. Je to mladý kolektív čisto žien ale pozor 😀
ja sa mám ako...no asi takto 🙂 ... dnes som bola u lekára a potvrdil tehu a už mám aj 1. obrázok je to 8.tt aj so srdiečkom 😵
tak teraz očakávam čoskoro ďalšiu do klubu 😉 Som živý príklad zázraku, tehu bez mrchy od 02/ 2012 a je to američan/ američanka 😀
tak a mám to potvrdené 8.tt a zatiaľ je všetko ako má byť aj srdiečko bije 😵 úprimne a z celého srdiečka vám posielam šťastné tehu bacilky a prajem veľa šťastíčka, aby ste ma všetky nasledovali a to čo najskôr! 😵 😵 😵 😉
@petrusska jeeej gratulujem...taka dobra sprava...ako dlho ste sa snazili?
@silva317 ja mavam presne 28, iba posledne mesiace mi troska zmatkovala...ale tak skusim...uz len musime nejako vydrzat to cakanie 😒 ona je chudatko taka vyplasena z toho, lebo je mladucka....ale tak byvaju aj mladsie maminy...ved dietatko je pozehnanie...tak preco sa toho bat....co by ostatne za to dali 😎
@petrusska no viem si predstavit...tesim sa s tebou...dufam, ze aj ja si za dva tyzdne najdem na testiku // 😉 u nas v rodine nebyva s pocatim problem, tak dufam, ze my tiez nebudeme mat, lebo sme sa rozhodli snazilkovat od tohto mesiaca...ako tu citam ake mavaju baby s tym problemy...tak mi je z toho vselijako 😢
@silva317 pre mna asi az take dlhe nebude, lebo sme 1.9. pozvani na svadbu, tak teraz myslim na nu, co si obliect a co vsetko pripravit...a potom sa budem zaoberat babom...ci sa podarilo a ci nie...no keby ano, tak skacem 2m do vysky 🙂 s mazelom sme sa dohodli, ze by sme to oznamili rodine a okoliu az po 12tt no mam velky strach, ze to asi nevydrzim 😉 my sme este ani nikomu nepovedali, ze uz babo chceme
@mata_ba nevadíííí.....uvidíš..ja dnes 1DC....na 21DC...porazí ma..čo už 😠
@inviav jaj, aj ja chcem ist na svadbu, od nasej sme nikomu neboli na svadbe. U nas tiez maloktovie, ze chceme babo, no sem-tam utrusim koment na tuto temu a na tehotne len tak zazeram, ze mi idu oci vyocit 😀 😀 Ale ked budem tehu, tak to musia vediet aj skor, lebo mam dost blbu robotu, niekedy fyzicky a niekedy aj na psychiku 😀
Baby, poculi ste o tom, ze ak si da chlap kavu cca 2 hodiny pred sexom, tak spermie budu o cosi rychlejsie?? 😲
@silva317 v nasom okoli sa to tiez len tak hemzi detickami a aj tehulkami...no ja som vzdy chcela tak v okoli 25-ky a tu budem mat uz v oktobri...tak sme sa dali na to.... 🙂
ja som hak nikdy nebrala...tak neviem ako to s tym vysadenim a naslednym otehotnenim chodi
inak to s tou kavou som este nepocula...ale tak vsetko je mozne 😉
@mattuliatko30 hm.sa zase poponahlala,co?ach jaj..
@petrusska uuuuzasneee..gratulujem a nech mate bezproblemove tehu 😉
@hanya1 ahojky..zajtra testuješ teda???..držím palčeky..a ako dnes teplotka....nebola som tu..dnes
@mata_ba no prišla mrcha jedna..hnusná..zase skoro...ja už to kašlem....nech si chodí ako chce...už to nejdem riešiť liekmi ☹ som zvedavá ako budeš zajtra moja....ráno idem na 6tu do práce..tak kuknem..čo napíšeš
@mattuliatko30 tak ti ukazem grafik predsa http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da/ posunula sa mi ovulka z 13 na 14DC ale inak sa drzim uvidime zajtra ty co si o tom myslis?
@hanya1 no posunúť ti to mohlo..ja by som to tak asi tipovala....takže zajtra už testni..som zvedavá...a dúfam,že budú // 😉
jasne...budúúúú....veď máš krásny grafík.ani znak poklesu...takže super....a cítiš sa na mrchu..či nie?..máš nejaké tehu príznaky?
@mistisa ahoj micka..dnes som tu až teraz...boli sme sa kúpať..bolo super...a dnes aj mrchaňa prišla..na 21DC...ach jo..tie moje cykly..čo už..kašlem na ne..nech si chodí ako chce..už ma to nebaví..

Ahojte...no dlhsie som nic nepisala, ale sem tam nakuknem ci tu nie je nejaka nova tehulka. My sme sa zacali tiez uz oficialne snazilkovat tento mesiac. 🙂 Zatial iba free style bez merania teploty a celkoveho pozorovania sa. Uvidime co to prinesie. Zatial 17DC, myslite ze je idealne ked si tehu test urobim 29DC? A este jedna novinka...moja svagrinka je v 4tt sice tu nie je registrovana, ale tesim sa aj za nu. Poziadala ma, aby som to este nikomu nehovorila...ale snad vam mozem...no niekomu som to uz len musela...ved som zena, tak to poznate. 😉 😉 😉