Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@silva317 no tak to je rozumne...ved v 27-cke by sa ti uz aj tak nenarodilo...a ja som ti povedala to iste, tak sme sa dali na to 🙂 snazim sa stale mysliet pozitivne...mala som aj ja podobnu pracu ako pises ty, ale teraz je to o uplne inom a taka kludna ako som teraz som hadam este ani nebola 🙂 a ty co take robis, ked je to aj fyzicky aj psychicky narocne?
@mattuliatko30 @kikaneu baby ahojte.je to v kybli 😢 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba ahoj......hm, moja, nesmúť.....síce to už teraz nevyzerá až tak dobre.....ale mrcha ešte nedošla.....hlavu hore, podarí sa nabudúce 😉
ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/kikaneu
@mata_ba ahojky...prečo myslíš???síce si sa nevyšvihla hore..tak ale si stále nad čiarou..a teraz si možno udržíš tie teplotky..takže nezúfaj...a isto skús testnúť.....hm???
@kikaneu ked ja som tak zacal dufat 😢 neznasam taketo stavy ☹ a uz ma sem-tam mrchovsky zaboli brucho...ach jaj..a moja,neviem,ci ten testik nebudes robit ty... 😉
@mattuliatko30 ajoj..uz ma mrchovsky zacina pobolievat..je to pase ☹ uz nestupnem urcite...
@mata_ba ale to ze boli mrchovsky nic neznamena nie?ved to patri medzi priznaky toho ze sa ti moze roztahovat maternica ci???aj mna boli takto a uz tyzden a stale nic uz aj prsia ma bolia a aj hnackujem a to viem ze mam mat mmsku a nic...takze ju tiez ocakavam...Mati nesmut skus prestat sa takto sledovat a uvidis...vraj je to velmi na psycho...hmm,,,,ci?
@milagrosss20 bolesti nemusia znamenat..ale teplota ide dole,takze tak...a na mna to dnes vsetko dolieha..dnes su to tri mesiace,co som potratila..a tento cyklus som bola v nadeji,ze to vyjde...a zrejme nie ☹ chyba mi moje babatko v brusku 😢
@mata_ba ale mati bude uvidis len musis verit..hoc neviem co je hore dole alebo neviem proste ale musis verit...fakt sa nespoliehaj na tie teploty a neviem co...si zober ze davno pradavno nikto nevedel o niecom takom ze teplota,ovulacia,krcok maternici nic proste sexovali a nepozorovali sa,,,a nasa chyba je asi ta ze sa velmi pozorujeme a velmi chceme to male a to ze chcem je vzdy v hlave a to je zle...ja ked som bola vcera na kontrole na endokri tak ona mi povedala ze treba to nechat tak lebo som mlada a urcite budem mat male a nemysliet na to..a nespoliahat sa na tehotenske testy lebo tie nie su 100% ...takze tak neako mati...a nezabudni ze vsetko co sa udeje ma svoj dovod...co ak to dieta by bolo neako velmi chore hmm??tak radsej si panbozko ho vzal skor aby si sa nemusela trapit a to dalsie bude jeho anjelicek ...uvidis 🙂
@milagrosss20 vies,ja toto vsetko beiem..lenze kto to nezazil-nepochopi,nech sa akokolvek snazi...a daj z hlavy prec nieco,po com tuzis najviac na svete?to sa proste neda...aj ked prestanem s teplotou a so vsetkym,z hlavy sa to pec neda dat..zial...
@mata_ba ano ja som nezazila nieco take a ani nechcem to zazit lebo ja tiez neviem ako by som nieco taketo prezivala a viem ze zle pretoze ja som velmi citliva osoba...no o snazenie sa viem co to je pretoze mi sa tiez sznazime a nic sa nedari...je to 4 mesiac co ocakavam mmsku...a robimm preto vsetko aby som otehotnela no proste ni osm a neviem preco..beriem aj lieky na to aby sa nam podarilo...a nic...a viem ze z hlavy sa to neda dat prec preto ja tiez stale na oto myslim...ked mi skonci mmska tak vzdy si hovorim ano podarilo sa to uz teraz muselo a ked pride?to sklamanie a pytanie sa preco?preco ja niesom tehu a ostatne su,??ked vidim zeny s tymi bruskami zavidim im a niekey mi je do placu ze ja nic a ony maju...a ze niektore len razsa o to pokusia a uz su hned v tom a ja nie.. vela otazok na ktore ja nedostanem odpoved...proste priroda...
@milagrosss20 4 mesiace su malo este...my sme sa snazili 7,kym to vyslo..a aj tak nic z toho...v kazdom pripade ti velmi drzim palce a verim,ze vy si nebudete musiet zazit nic zle...
@mata_ba ano je to kratko ale mne to pripada ako 4 roky...no a uz predtym sme spavali spolu a bz ochrany a nic...a to som tiez verila ze sa posmykne alebo neviem co a nic...no uvidime ze co a kedy....fakt...a dakujem velmi pekne ja ti tiez dzim palce...ale pokial nemas mmsku tak si tehu na to pamataj...keedy mas mat?
@milagrosss20 v sobotu az pondelok..no mrchovsky ma pobolieva uz dnes..takze asi pride aj skor...
@mata_ba moja, mrzí ma to, lebo to fakt u teba vyzeralo veeeľmi dobre.....no, ale nikdy nehovor nikdy.....uvidíme zajtra....a daj pokoj, ja dúfam, že nie, už som si kúpila vložky, tak nech ma neštve tá červená 😠 😀 zajtra ešte meriam a potom už nie, takže nebudem vedieť, kedy mrcha príde....trochu ma to štve, ale tak čo už.....
Matka nezufaj musis verit ja som čakala 15 rokov a terz mam 17 mesačnu dcerku neboj hlavu hora
@hanya1 nooo ani mne cely den nesiel cosi....inak petruska je tehotna vies o tom?ona mala nieaky problem s tymto?
@hanya1 no ci aj 😖 ona mala problem otehotniet alebo asa jej to hned podarilo,,,,takto som to mala na mysli.
@milagrosss20 jaj tak to neviem ale ja to nejak tragicky neberiem to je len druhy mesiac a prvy co sme stihli plodne dni a mrcha este neprisla takze nic neni stratene 😉
@hanya1 a ty si v ocakavani??ja som tiez bola pokial nebol test negativny ☹ a kedy to mas mat?
@milagrosss20 no tak ja cakam mrchu zajtra tak uvidime davam jej par dni a potom urobim test znova 😉
@hanya1 takze si si urobila uz test????ja som si robila 3 dni pred a negativny potom som si urobila ze o 3 dni po meskani a nic a nedalo mi to a potom som si urobila na 6 den a nic...no a dnes uz cakam kedymi pride lebo ma boli brucho ...drzim palce aby si bola v tom :D a uz mas dietatko?

@mattuliatko30 priznaky este mam ale uz mi to trocha ustupilo nie su take silne ako predtym ale su . a co sa tyka toho druheho tak na mrchu sa necitim 😉