icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
2. sep 2012

@mata_ba nooo, tak to máte o to lepšie 🙂

mistisa
2. sep 2012

@mata_ba unaveno micik unaveno.mam toho uz dost.vcera sme malovali na bielo tak konecne je nieco vidiet. Boli sme podlahu pozerat jasne ze nemaju tu co sme di vybrali.tak sme ju objednali lebo sa nam lubi k tej stene 😉 tak dva tyzdne budeme cakat 😠 zajtra asi namalujeme na fialovo a zlozime v utorok nabytok 😉 a na podlahu pockame.a co sa tyka snazilkovania uuuplne som to vypustila.vobec na to nemyslim ani nemam kedy 😉 a to je asi dobre.mrcha zas neprisla tak pojdem na vyvolavacku asi 😉 tak tak 😉 a ani nic ine nove 😉

mata_ba
2. sep 2012

@kikaneu to ano 🙂 idem papat..

@mistisa to je dobre..a urcite to budete mat krasne 🙂

kikaneu
2. sep 2012

@mata_ba dobrú chuť 😉

mata_ba
2. sep 2012

@kikaneu dakujem 🙂 uz napapana.. 🙂

inviav
2. sep 2012

@silva317 Ahoj, to ma mrzi...a tak si dufala...drzim palceky..nech sa to teda tento mesiac podari...inak co si sa pytala, ci je lepsie mat dieta v zime alebo v lete...tak mojej maminy som sa to prednedavnom pytala, lebo mala aj tak aj tak a povedala ze lepsie v zime...podla nej...a mimochodom dakujem...este uvidim, ci bude vsetko v poriadku 😉

inviav
2. sep 2012

@mistisa dam si..neboj sa 🙂 rozmyslala som, ze by som tam behla tak v polovici septembra az..nech nejdem velmi skoro

lagunasa
2. sep 2012

@kikaneu @mistisa dakujem baby. pripravena som na hocico ale myslim si ze duphaston tu ms asi bude drzat kym ho neprestanem brat..... tak neviem... uvidim zajtra.

lagunasa
2. sep 2012

@mata_ba veru aspon nieco. dufam ze aj tu LF mi to predlzi.

silva317
2. sep 2012

@inviav Jej, zmenila si si fotku 🙂 Ja nemam cas hodit sem foto, a len sem tam u skocim, precitam co nove mate, nieco napisem a letim dalej nieco robit.
Ja si tiez myslim, ze v zime je lepsie, ale to uz akosi nestiham 😅 Ja sama som decembrova. Tak dumem, ze si asi dame teraz v oktobri a novembri pauzu, aby to nebol jul-august. Podla mna je september asi najlepsi, nie je tak teplo, ani tak zima. Ale chodit s mega bruskom v lete musi byt uffffff.

franzziska
2. sep 2012

@mistisa a zas moje spravy necitas 😀 😀

mata_ba
2. sep 2012

@lagunasa ja som si na lf kupila vitamin B6 (pyridoxin)..zacnem brat az po ovulke..som zvedava ci sa predlzi..

mistisa
2. sep 2012

@franzziska ja asi nikoho len co mi ukaze to precitam ale vobec netusim co sa tu deje.chodim len cez mobil na compe som nebola ani nepamatam.len kuknem ci niekto konkretne mne pise a ked ano odpisem a zas som tu neni q potom zas kuknem.a tak.mame tu brutal bordel musime to co najskor urobit.v robote tahame nadcasy robim tak ze pridem domov o pol siestej a do 21:00 robime doma.uz som kaput.a co si mi pisala moja? 😉

lagunasa
2. sep 2012

@mata_ba tak potom daj vediet či pomohlo. já sa nechcem nejak do vitaminov skupiny B pustat, vraj sa z toho pribera. no já uvidim ako pomoze dufik. ale dnes som si ten krcok už nevedela nahmatat. ale tak minule som ho nahmatala len náhodou a teraz som ho hladala cielene a v inej polohe. tak to moze byt aj moja neskusenost. proste uvidim co zajtra.

svintekova
2. sep 2012

Ahojte baby, ja dnes 38DC (pre nové snažilky u mna normálne po MA vo februáry). V piatok 36 dc a 12DPO som si robila tehu test a negatívny- a v tomto prípade som aj rada, lebo večer som dostala teplotu a zápal hrdla a v sobotu sa teplota vyšplhala na 40. Takže frčím na Penicilíne a dnes sa cítim lepšie-bez teploty a s miernou bolestou hrdla.

svintekova
2. sep 2012

@mimus265 ahoj, ja na tvojom mieste by som to nechala na život 😉 , ked sa nebude darit tak pol roka by som začala rozmýšlat nad ovu testami

lagunasa
2. sep 2012

@svintekova ja ja som bola minuly cyklus tusim na 9dpo uplne rovnako na tom ....

mimus265
2. sep 2012

@svintekova asi to aj tak spravim mozno si budem merat tu bazalnu teplotu, uvidim, kazdopadne aby to bolo cim skor 🙂

svintekova
2. sep 2012

@mimus265 držím palce 😉

inviav
3. sep 2012

@silva317 to mas pravdu..tiez by som asi nechcela mat babo v tych najvacsich horucavach...uvidime, ked mi to vsetko dobre dopadne, tak by mi to malo vyjst na zaciatok maja a to nastastie nebyva este tak velmi teplo...dufam teda, ze sa vam zadari uz teraz v septembri a nebudes musiet cakat az do decembra....lebo to cakanie je ozaj takze 😒

lagunasa
3. sep 2012

@kikaneu @mistisa @mata_ba @mattuliatko30 tak já len tak informativne www.fertilityfriend.com/home/lagunasa hned sa na to lepšie pozera. dufam ze zajtra nepadnem zase dole.

mata_ba
3. sep 2012

@lagunasa ahoj,pekne si vyskocila...len tak dalej 🙂

moni1007
3. sep 2012

@mata_ba ahojte kocky. ako sa mate? ja celkom fajn. moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 je mozne, aby som mala stale rovnaku teplotu? mozem byt napriek tomu tehu? nemala by teplota aspon trosku skakat? 😒

franzziska
3. sep 2012

caute baby jak to je? ked sa v urcite dni snazis a potom na ktory den si mas odskusat test aby bol uz viditelny??

mata_ba
3. sep 2012

@moni1007 ahoj...keby si merala teplomerom,kde su dve desatinne ciarky,tak by si jemne skackala,ale nie je to pravidlo 🙂 a navyse tam dva dni nemas merania,tak tam mozno trosku skocilo..ale vobec sa nestrachuj,vela bab ma take hadiky..a aj ja teraz 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba u mna je to az divne,lebo vacsinou som to mala vselijake...asi to bude fytosojou 😉 ale ty kludne tehu byt mozes 😉 ved vlastne,aj ja som sa potom uz drzala jednej linie...

@franzziska ahojky...po ovulke niektorym ukaze uz na 7 DPO,inym na 14 DPO...je to individualne..ale do 10. dna byva uhniezdenie..takze,skusit mozes ten 9-10 DPO..aj ked mozno nic neukaze..ale na 12 DPO uz je vela pozit.testov 🙂

franzziska
3. sep 2012

@mata_ba aha takze 10 dni mam sledovat to spinenie vsak?

moni1007
3. sep 2012

@mata_ba ahoj. dakujem za odpoved. ved aj ja mavam hadikov, ale nie takto dlho 😝 zdalo sa mi to divne, ale tiez ma napadlo, ze kedy mal teplomer dve desatinne cisla, tak by teploty urcite neboli rovnake 🙂 ty mas tiez pekne vyrovnane teplotky, snad je to dobre znamenie 😉

mata_ba
3. sep 2012

@franzziska no spinit ani nemusis..ale mozes...

mata_ba
3. sep 2012

@moni1007 ci dobre alebo zle neviem..proste pred ovulkou ma to netrapi,chcem len,aby bola skor ako na 18 DC 🙂 a ked sa mi potvrdi ovulka,uz merat nebudem 🙂 je to len zbytocne tryznenie nervov 😀

franzziska
3. sep 2012

@mata_ba no ja viem ...a tie prinzkay s ovu....ale orientovat sa podla ovu...hmmm vies ze mne to takto neukazuje jak ostatnym 😒