Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
jej,veru,pozeram aj ja,ze sa to tu opat trosku rozbehlo..tak kocky,vitajte medzi nami snazilkami a zelam vam,aby ste si // nasli hned,ako na to hupsnete..nech sa nemusite dlho trapit ako my...a nech vsetko dopadne vyborne...aj tebe to zelam kikuska :-P @kikaneu a samozrejme vsetkym "starym" snazilkam...
@timeab na to ti radu nedám, to musí tak samo prísť....u mňa sa to v hlave preplo, ale asi aj tým, že ma pozvali na pohovor, dali mi to miesto a o týždeň som pozerala na pozitívny test, no bohužiaľ nevyšlo to tak ako malo.....takže si užívam to miesto, momentálne sa sústredim na prácu a nemyslím na to, ale my sa začneme znovu snažiť až koncom roka
@mata_ba Maťka 🙂 ďakujem, aj tebe to prajem, veď vieš 😉
Ahojte,tak sa pridám🙂mi sa snažíme asi 2 roky,neviem na 100% v čom bol problem,pretože som mala vlastne stále iba nepravidelnu ms,potom som 8 mesiacov brala antikoncepciu a vtedy to bolo v pohode,no potom mi našli pod pr.vaječníkom cystu a bolo,teraz som čerstvo po laparoskopii a mame sa ale o týžden začať snažiť🙂vraj je po laparke väčšia šanca,prefuknu ti vaječníky aj vyčistia čo treba....neviem tak bolo povedane,tak uvidime,teraz len čakam čo bude dalej a pijem alchemilku oddnes🙂ine vyšetrenia sme zatial neabsolvovali,že mame vyskušať po tej LSK...držím Vám všetkým palce: 😉
To nie v pravom slova zmysle,ono to je tak že môže aj nemusí ,niektora ma cystu a ked sa odstráni má to vyriešene ,a niektorym ked sa odstráni maju problemy aj tak- je to indiviualne ako mi povedala doktorka čo ma aj operovala ,niesom lekar neviem 🙂 ale ajtak v každom prípade je lepšie ju odstranit kôli čomukolvek,ked to tam raz nema byt tak to tam nema čo robit,🙂a ja uvidim ako budem z ms pokračovať🙂
@mattuliatko30 ajojkaj moja.stale po starom makame na tej obyvacke tak som uz hotova do roboty z roboty a makat doma ale ked chceme mat pekne 😉 a ty ako micik?
@inviav super micka som stastna s vami 😉 davaj si pozor teraz na seba 😉 a daj info ked pojdes dokine oki? 😉
caute kocky. je vidno ze je vikend, neni tu poriadne ani nohy 🙂 dam sem aspon svoj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lagunasa a budem dufat ze je to IP. ale bojim sa ze zajtra uz nestupnem ☹((
inac, baby, kto to ma blizko do HC tak sa stavte na kolacik. priatel priniesol zo svadby a ja nezjem celu krabicu 😀
@mistisa @mata_ba @kikaneu
tak veru takto som si to nepredstavovala ☹ ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/lagunasa zeby az toto bolo IP 😕 😅 😖 ale vobec sa mi to nepaci a mam silny pocit ze uz hore nepojdem a budem uz len takto dole cakat na vysadenie dufika a na ms .... 😔
@lagunasa ahoj.uprimne,neviem ci nebude lepsie byt pripravena na mrchu ☹ ale velmi ti drzim paste,aby si zajtra stupla.. ja taham nezvycajneho hada..vacsinou mi to jemne skackalo...mozno ta fytosoja daco spravila www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba no veru mas to take ukludnene.
no som pripravena asi na vsetko, ale musim povedat ze to ma jednu zmenu. doteraz som vzdy pred mrchou spinila. preto mi aj dr. dal ten duphaston. takze co ja mam informacie od dr. tak ms by nemala prist pocas jeho uzivania ( aj ked su vynimky ). takze ms asi skor nepride zajtra a okrem toho nespinim, co je asi pozitivny vysledok toho duphastonu. takze uvidime co zajtra.
Ahojte kocky, prve snazenie nevyslo prisla mrcha, dnes je posledny den kedy mam mrchu tak budeme cakat na plodne dni, rozmyslam ci si kupit tie ovu testy, alebo to nechat na nahodu 😒 dufam ze sa to vydari
@lagunasa ajoj micka. Veru radsej bud ako baby pisu.radsej bud pripravena na mrchu a potom ak to tak ma byt budes milucko prekvapena.mrzi ma to ze ta teplotka je taka. ☹ ale dufam ze sa to napravi ale radsej ti nadeje nedavam aby si nebola potom moc sklamana.silno na teba myslim a drzim palceky 😉
@mata_ba ajoj micik.nooo tebe sa veru zaujmavo taha grafik 😉 uvidime. Drzkam vam palceky babenky obidvom moc moc moc.dufajme ze u @lagunasa je to len maly odsok 😉 a ty si kolky den? 😉

@kikaneu 🙂 len ako prejst na to pozitívne myslenie? aj ked si poviem ze uz to nechám tak a nebudem na to mysliet stale myslim na to že obaja sme zdravi a predsa sa za 4 roky tie dve ciarky neobjavili :( nuz asi len cakat a cakat