icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

timeab
31. aug 2012

@kikaneu 🙂 len ako prejst na to pozitívne myslenie? aj ked si poviem ze uz to nechám tak a nebudem na to mysliet stale myslim na to že obaja sme zdravi a predsa sa za 4 roky tie dve ciarky neobjavili :( nuz asi len cakat a cakat

luszia
31. aug 2012

@domi1988 Ahoj, na 16DC som mala pychnutý pregnyl a testovala som na 34DC 🙂

mata_ba
31. aug 2012

jej,veru,pozeram aj ja,ze sa to tu opat trosku rozbehlo..tak kocky,vitajte medzi nami snazilkami a zelam vam,aby ste si // nasli hned,ako na to hupsnete..nech sa nemusite dlho trapit ako my...a nech vsetko dopadne vyborne...aj tebe to zelam kikuska :-P @kikaneu a samozrejme vsetkym "starym" snazilkam...

sylvia2012
31. aug 2012

ahojte ako sa mate dnes a jasne poziiitiivum robi zazraky

depi
31. aug 2012

tak dnes by to slo 🙂

kikaneu
31. aug 2012

@timeab na to ti radu nedám, to musí tak samo prísť....u mňa sa to v hlave preplo, ale asi aj tým, že ma pozvali na pohovor, dali mi to miesto a o týždeň som pozerala na pozitívny test, no bohužiaľ nevyšlo to tak ako malo.....takže si užívam to miesto, momentálne sa sústredim na prácu a nemyslím na to, ale my sa začneme znovu snažiť až koncom roka
@mata_ba Maťka 🙂 ďakujem, aj tebe to prajem, veď vieš 😉

mata_ba
31. aug 2012

@kikaneu viem,viem 🙂

lubenka96
31. aug 2012

Ahojte,tak sa pridám🙂mi sa snažíme asi 2 roky,neviem na 100% v čom bol problem,pretože som mala vlastne stále iba nepravidelnu ms,potom som 8 mesiacov brala antikoncepciu a vtedy to bolo v pohode,no potom mi našli pod pr.vaječníkom cystu a bolo,teraz som čerstvo po laparoskopii a mame sa ale o týžden začať snažiť🙂vraj je po laparke väčšia šanca,prefuknu ti vaječníky aj vyčistia čo treba....neviem tak bolo povedane,tak uvidime,teraz len čakam čo bude dalej a pijem alchemilku oddnes🙂ine vyšetrenia sme zatial neabsolvovali,že mame vyskušať po tej LSK...držím Vám všetkým palce: 😉

franzziska
31. aug 2012

@lubenka96 a neprav. ms byva z cysty??

lubenka96
31. aug 2012

To nie v pravom slova zmysle,ono to je tak že môže aj nemusí ,niektora ma cystu a ked sa odstráni má to vyriešene ,a niektorym ked sa odstráni maju problemy aj tak- je to indiviualne ako mi povedala doktorka čo ma aj operovala ,niesom lekar neviem 🙂 ale ajtak v každom prípade je lepšie ju odstranit kôli čomukolvek,ked to tam raz nema byt tak to tam nema čo robit,🙂a ja uvidim ako budem z ms pokračovať🙂

inviav
1. sep 2012

Ahojte baby, prajem krasny dnicek...sice pocasie nam nepraje, ale ideme na svadbu, tak sa tam hadam poriadne zabavime
@mistisa tak mozno aj ja som nova tehulka, ak sa mozem pochvalit...tak dnes rano som si urobila test a nasla som // 😉

depi
1. sep 2012

@inviav tak to ti vsetky tisko zavidime ale hlavne gratulujem 🙂

franzziska
1. sep 2012

zelam vm krasny vikend 😉 😉 😉

mistisa
1. sep 2012

@inviav jeeeej miciiiiik gratulujeeeeeeem. 😉 drzim palceky aby vseeetko bolo dobre 😉 a poriadno sa zabavte a uzite si vikendik 😉

inviav
1. sep 2012

@depi @mistisa dakujem Vam..som neverila vlasntym ociam...hned som zobudila manzela a on na to, ze ved to je jasne, on to vedel, ze sa to podari hned 😉

mattuliatko30
1. sep 2012

@mistisa ahoj micka..ako sa máš a ako sa ti darí:?..niečo nové?... 🙂

silva317
1. sep 2012

@inviav Ahoj, gratulujem a ticho zavidim 🙂 zo srdca ti to prajem. Dnes hlasim 3 DC. Takze zase novy mesiac pred nami, ale teraz to uz pojde jedna za druhou 😀 😀 😀

silva317
1. sep 2012

Btw, co si myslite, kedy je mat lepsie narodene dieta - v zime alebo v lete?

mistisa
1. sep 2012

@mattuliatko30 ajojkaj moja.stale po starom makame na tej obyvacke tak som uz hotova do roboty z roboty a makat doma ale ked chceme mat pekne 😉 a ty ako micik?
@inviav super micka som stastna s vami 😉 davaj si pozor teraz na seba 😉 a daj info ked pojdes dokine oki? 😉

lagunasa
1. sep 2012

caute kocky. je vidno ze je vikend, neni tu poriadne ani nohy 🙂 dam sem aspon svoj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lagunasa a budem dufat ze je to IP. ale bojim sa ze zajtra uz nestupnem ☹((
inac, baby, kto to ma blizko do HC tak sa stavte na kolacik. priatel priniesol zo svadby a ja nezjem celu krabicu 😀

lagunasa
2. sep 2012

@mistisa @mata_ba @kikaneu
tak veru takto som si to nepredstavovala ☹ ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/lagunasa zeby az toto bolo IP 😕 😅 😖 ale vobec sa mi to nepaci a mam silny pocit ze uz hore nepojdem a budem uz len takto dole cakat na vysadenie dufika a na ms .... 😔

mata_ba
2. sep 2012

@lagunasa ahoj.uprimne,neviem ci nebude lepsie byt pripravena na mrchu ☹ ale velmi ti drzim paste,aby si zajtra stupla.. ja taham nezvycajneho hada..vacsinou mi to jemne skackalo...mozno ta fytosoja daco spravila www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

lagunasa
2. sep 2012

@mata_ba no veru mas to take ukludnene.
no som pripravena asi na vsetko, ale musim povedat ze to ma jednu zmenu. doteraz som vzdy pred mrchou spinila. preto mi aj dr. dal ten duphaston. takze co ja mam informacie od dr. tak ms by nemala prist pocas jeho uzivania ( aj ked su vynimky ). takze ms asi skor nepride zajtra a okrem toho nespinim, co je asi pozitivny vysledok toho duphastonu. takze uvidime co zajtra.

mimus265
2. sep 2012

Ahojte kocky, prve snazenie nevyslo prisla mrcha, dnes je posledny den kedy mam mrchu tak budeme cakat na plodne dni, rozmyslam ci si kupit tie ovu testy, alebo to nechat na nahodu 😒 dufam ze sa to vydari

kikaneu
2. sep 2012

@lagunasa hm, moja, nevyzerá to už tak pekne, ale človek nikdy nevie.....hoci, treba rátať aj s červenou možnosťou, lepšie ako byť potom sklamaná....no nie? 😉 držím prsty
@mata_ba ahoj Maťka 🙂 ja som cez víkend nemerala, takže zajtra začínam už seriózne 🙂 pekne sa ti ťahá grafík 😉

mata_ba
2. sep 2012

@kikaneu ajoj.ani mne sa nechcelo,ale dala som.. 🙂 no od zajtra meriam uz okolo 5..posilku sme dohodli uz na 6 rano..uff..ale nevadi..tesim sa...

mistisa
2. sep 2012

@lagunasa ajoj micka. Veru radsej bud ako baby pisu.radsej bud pripravena na mrchu a potom ak to tak ma byt budes milucko prekvapena.mrzi ma to ze ta teplotka je taka. ☹ ale dufam ze sa to napravi ale radsej ti nadeje nedavam aby si nebola potom moc sklamana.silno na teba myslim a drzim palceky 😉
@mata_ba ajoj micik.nooo tebe sa veru zaujmavo taha grafik 😉 uvidime. Drzkam vam palceky babenky obidvom moc moc moc.dufajme ze u @lagunasa je to len maly odsok 😉 a ty si kolky den? 😉

kikaneu
2. sep 2012

@mata_ba fúha, skoro .....ale to zvládneš, len si telo musí zvyknúť.....ja som tak vstávala minulú zimu 5:10, ble.....zlatých 5:45 🙂 tak vstávame teraz a mne by stačilo ešte o pol hodiny neskôr 🙂

mata_ba
2. sep 2012

@mistisa ajoooj.ako sa mas?no taha..az nezvycajne...ale to je fuk 🙂 snazim sa kaslat na to..
@lagunasa aspon daco sa zlepsilo 🙂

mata_ba
2. sep 2012

@kikaneu ale tak vstavat tak budeme len 3 dni v tyzdni 🙂 takze pohodka..