icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
3. sep 2012

@klaudia001 dlhé ich mám po MA ☹ , alchemilku pijem ale nemení sa cyklus ☹

svintekova
3. sep 2012

@milagrosss20 tento cyklus robím prvýkrát ovu testy. Ja som si myslela,že ovu bola na 23 DC a že som ju nezachytila na teste(robila som si večer okolo 18 hod. testy),ale dnes ráno som sa zobudila a mala som ukážkový ovu hlienik, tak som poobede skúsila ovu test a prekvapenie 😉

klaudia001
3. sep 2012

@svintekova sedacie kupele z rebríčka si skušala ?

lagunasa
3. sep 2012

@kikaneu veru, len dve moznosti. 50:50 .....
@mata_ba tak ste ma aj celkom ukludnili s tym hlienom. lebo minuly cyklus som ho veru mala viac .....

svintekova
3. sep 2012

@klaudia001 nie, ale u mna to nie ani také jednoduché to kúpit, kedže žijem v Dubline 😉

klaudia001
3. sep 2012

@svintekova a tam nepredavaju v lekárni takéto bylinné čaje ? a nechodíš na SK vobec , že by si si ho kupila ? je to totiž velmi dobré n amaternicu. vyskušaj ho 😉

lagunasa
3. sep 2012

@mata_ba
@kikaneu
tak ako som pred chvilou pisala ze ziaden hlien, tak teraz som sa vratila z wc a na toaletaku som si nasla ukazkovy egg. sice malo ale zato taky natahovaci! tak teraz som z toho jelen este vacsi!!!!!
a inac od poobedia ma tak divno popichava v podbrusku... taka pichava ale neznama bolest .....

janielka2
3. sep 2012

ahojte kocky, tiez som tu nova🙂 my sa snazime uz devät mesiacov a stale nic, clovek caka kazdy mesiac a vzdy ta mrska dorazi:(

mata_ba
3. sep 2012

@lagunasa to moze byt dobre znamenie..zajtra testni 🙂

lagunasa
3. sep 2012

@mata_ba rada by som ale ked padnem na 36.6 tak budem nad tym silno uvazovat ci sa to oplati.

kikaneu
3. sep 2012

@lagunasa veružo to vyzerá s tebou zaujímavo....som zvedavá na zajtrajšiu teplotu 😉

lagunasa
3. sep 2012

@kikaneu ver mi ze ja som na nu zvedavsia!!!! ale aj keby isla teplota hore tak neviem preco ale nemam pocit ze zajtra test nieco ukaze... nechcem posobit pesimisticky ale skor skepticky.

ondatra2
3. sep 2012

@kikaneu aj ja ta "z videnia" poznam.dakujem ti za povzbudenie. niekde som citala, ze si merias teplotu, to robis preventivne? aby si vedela kedy mas ovulku? Ja nemeriam, mavam mrchu inac pravidelne a podla hlienu viem aj keedy je ovulka. Toto keby som zacala robit, tak mam este vacsie nervy zo snazenia atak to beriem ako poslednu moznost, dufam, ze k nej nedojde. aj tebe vsetko dobre a vsetkym snazilkam skoru radost z uspechu.

ronika123456
3. sep 2012

@mata_ba Ďakujem ti za podporu 🙂 som strašne nedočkavá ...a ešte sa aj troška bojím že to bude dlho trvať☹

mata_ba
3. sep 2012

@ronika123456 neboj sa nic..stresuj az ked to nepojde..zatial musis byt plna optimizmu 😉

kikaneu
3. sep 2012

@lagunasa verím.....nejdem radiť, aby si nebola....aj tak to nepomôže....uvidíme ráno 😉

kikaneu
3. sep 2012

@ondatra2 meriam len tak, aby som vedela či sa cyklus znormalizoval a aj aby som vedela, kedy bola ovulka, lebo hlien nejak chýba, tak sa mi ťažko orientuje......ja budem merať len kým sa znovu nezačneme snažiť, potom prestanem....už ma nebude trápiť, že či už bola ovu alebo nie (Teraz si do ovulky musí manžel dávať pozor, potom má voľno od sústredenia 😅 ) tak aj preto meriam 🙂 aby sme vedeli 🙂 ak máš cyklus v pohode, tak zbytočne budeš merať, ja som na začiatku len bola zvedavá, tak som si povedala, že pol roka zmeriam a kašlem to....a presne v poslednom meranom sa vtedy podarilo.....ďakujem, aj tebe to prajem, a hlavne nech vám anjelik čo najskôr pošle zdravé bábo do bruška 😉

lagunasa
3. sep 2012

@kikaneu presne. teraz by sme sa len hrali na mudre. snazim sa odreagovat tak pozeram Monk-a z hardisku

depi
3. sep 2012

@ronika123456 suseda budeme bojovat spolu neboj sa nic 🙂

ronika123456
3. sep 2012

@depi to si píš 🙂 že budeme potom vybojujeme nové ihrisko 🙂

depi
3. sep 2012

jj hlavne slsne pieskovisko ...a krajsi vchod 🙂 a tak hadam nam to vyjde vsetko ako doteraz naraz jak s tou svadbou

ronika123456
3. sep 2012

@mata_ba hm budem myslieť pozitívne 🙂

drobcek11
3. sep 2012

tak zienky vravim si ze tento cyklus nebudem sledovat ovu a ze bude hadam lepsie mozno sa zadari a ono ja to prezivam este horsie ako ked som presne na den vedela kedy bola ☹ dne som 15 dc uz ma bolia aj prsia vcera ma pichalo v podbrusku tak neviem hadam uz bola ovu len ja mam este horsie pocity ako ked som presne vedela kedy bola, a neuverite aku radu som dostala 😀 ze vraj sa mame opit a ist na vec, vraj overene niekolkymi parmi ale mne sa to zda cudne aj ked sa tak zamyslim vela parov otehotnieva prave v takom stave 😀 ale moj drahy ked si vypije tak len spi na nic ine sa nezmoze 🙂 on by mozno aj chcel ale dakto iny je vtedy asi lenivy 😀 joooj uz sa snazime pol roka a stale nic som z toho na nervy

franzziska
4. sep 2012

@ronika123456
@depi
o ktorom ihrisku hovorite?🙂

christie12
4. sep 2012

@mata_ba to ma mrzi ☹.. uvidis, ze teraz Vam to vyjde a budete
coskoro kocikovat, citim to v kostiach 😀
kedy mas plodne dni? alebo ste po snazeni?

mata_ba
4. sep 2012

@christie12 dakujem 🙂 ale ja uz slovu coskoro neverim a vlastne si uz ani nehovorim,ze "teraz" to vyjde,,,pocitam s mrchou a hotovo..potom to menej boli....a ovulku by som mala mat zrhuba do konca tyzdna....uvidime...

azzura
4. sep 2012

@su_san ahoj moja, uz sa ti to krati, resp. pribudaju tyzdne 😉.

depi
4. sep 2012

@franzziska moja o tom nasom na Tekela co je medzi 12-poschodakmi...zatial tam je jedna preliezka, dve lavicky a jeden kolotoc 🙂 potom chceme mesto otravovat nech nam to tam troska skulturnia

kikaneu
4. sep 2012

@lagunasa ahoj, no a je to v keli 😒 .....tak čo už, nabudúce je ďalšia šanca......nech ťa aspoň mrcha netrápi silno a dlho....drž sa