icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
4. sep 2012

@depi aha...to vieeem...sak ja som tam vyrastala..😀

@kikaneu ajoj tak ako dnes? 😀 😀

depi
4. sep 2012

@franzziska pototm nas tam mozes dojst kuknut za nejakych par mesiacov hadam 🙂 aj s kocarom

christie12
4. sep 2012

@mata_ba hej chapem ta... heeeej tak to potom spolu ovulujeme 😀
tak drzim hnaat! 🙂

franzziska
4. sep 2012

@depi 😀 😀 😀 noo keby sa nam to podarilo hmm tak si to viem predstavit...sak sme skoro susedia 😀 😀

mata_ba
4. sep 2012

@christie12 no ked ja vlastne ani neviem,kedy ta ovulka bude 😀 uvidime...a dakujem,tiez ti drzim palce 🙂

mata_ba
4. sep 2012

@azzura ahoooj..ako sa mas??

azzura
4. sep 2012

@mata_ba ahojko............cakam.......uz mi v CAR porobili vysetrenia, podpisali sme ziadost a teraz 26.9. idem na SIS, aby mi vylucili myom, konecne niekto riesil že som mala v 30tke myom....vraj ak sa vratil, tak to može byt pricina neplodnosti...lebo ani v CAR nechapu ze sa mi nedari tak dlho, dufam že sa to nepotvrdi.

Ty ako??

depi
4. sep 2012

@franzziska kde to teraz byvas ??

mata_ba
4. sep 2012

@azzura juuuuj,tak silno drzim paste!ja predovulkovo http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..inak nic nove,..zacala som s mm chodit do fitka a snazim sa riesit aj ine veci ako len tehu..lebo mi uz sibe z toho...

depi
4. sep 2012

@ronika123456
@franzziska nakolko 🙂 som dostala od teba veronika alchemilkovy cajik tak mi je dnes paradne zle brucho mam jak balon takze asi dojde ta hnusoba o tyzden skor takze zasa nic

lagunasa
4. sep 2012

@kikaneu no je to v kely, veru. a uz sa mi dnes ozvalo aj malinke spinenie..... takze mrcha je na ceste....

azzura
4. sep 2012

@mata_ba dakujem, to este bude vsetko na dlhe lakte, ale uz sme tiez nejak polavili, nejak sme vsetko prestali riesit 🙂

mata_ba
4. sep 2012

@azzura kiez by si isli opat do CAR uz tehulka 🙂 viacerym sa tak zadarilo..drzim paste!

azzura
4. sep 2012

@mata_ba viem, to iste mi hovoril doki, že sa to casto stava....pary podpisu ziadost a uplne vsetko vypustia a ked im o par mesiacov volaju že je schválena, tak uz su tehule...ale mam silny pocit ze to nebude moj pripad

mata_ba
4. sep 2012

@azzura no..ved uvidis..v kazdom pripade by som ti to priala 🙂

azzura
4. sep 2012

@mata_ba dakujem, napodobne 😉

mimus265
4. sep 2012

Baby ktora mi vie poradit? meriam BT po menstruacii druhy den, vcera 36,6 dnes 36,5 viem ze bazalna teplota musi byt vyssia pocas plodnych dni, ale podla hmatu krcka maternice, 😖 vcera som este krcok maternice nahmatala a bol tvrdy, dnes uz nie, tak ak som to pochopila spravne v priebehu najblizsich dni nastanu plodne dni???

su_san
4. sep 2012

@azzura čau ženo, tak pomaly, ale isto už budem v druhej polke a možno že aj som, lebo ak sme o 2 týždne viac ako sme, tak som už začala 22tt...a ty a pochváľ...ako to ide s konzultačkami na IVF?či v akej fáze ste teraz??? ja som v práci ešte, ale už len kuštik 🙂

mistisa
4. sep 2012

@lagunasa ahojko.no a to co? To tak vobec nemalo byt ☹ aj.mrcha dosla? To je hrozne cosi toto 😠 tak nech je tu rychlo dalsi cyklus nech mozte snazilkovat.mne dnes sestricka povedala ze skusime nasadit antiku aspon na 3 mesiace ci mi nenapravi mrchanu.tak uvidime 😉

lagunasa
4. sep 2012

@mistisa mrcha este neprisla. zatial len spinim. v podbrusku ma uz druhy den popichava.
no uvidis ako s tou antikou. ja som ju brala 7 rokov.

franzziska
4. sep 2012

@depi no ja stale na tom istom sidlisku 😀

depi
4. sep 2012

sak ale ne na tekela ne?

depi
4. sep 2012

@franzziska sak ale ne na tekela ne?

ronika123456
4. sep 2012

@depi neboj moja to zvládneme 🙂) budem čajíkovať a seansovať a ono to príde 🙂
som rada že mám takú super susedku🙂pa 😎

ronika123456
4. sep 2012

@mata_ba Ďakujem

franzziska
4. sep 2012
lola7712
5. sep 2012

.....tak a este jeden deň...........ak zajtra nepríde mrska..............v piatok robim test,,,,, 😀

ivnik
5. sep 2012

@lola7712 super, budeme potom spolu kočíkovať 🙂

ondatra2
5. sep 2012

ahojte, tak ja dnes prvy den mrchy, znovu to nevyslo, skoda, dufala, som, ze by uz mohlo.

mistisa
5. sep 2012

@lagunasa no ved uvidis hm.a dnes teplotka ako? Ja som antiku v zivote nebrala myslis ze by mohla ten cyklus napravit? Ja uz neviem co si mam dat.ako vsetko sa na mrchu pripravi sliznica narastie krasne ale ma problem sa pustit nechapem. Dokina vzdy povie menzes pride vsetko je krasne nachystane a mrcha furt nikde ☹ hm.tak som rozmyslala ze u skusim. Hm😉