Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska pototm nas tam mozes dojst kuknut za nejakych par mesiacov hadam 🙂 aj s kocarom
@mata_ba hej chapem ta... heeeej tak to potom spolu ovulujeme 😀
tak drzim hnaat! 🙂
@depi 😀 😀 😀 noo keby sa nam to podarilo hmm tak si to viem predstavit...sak sme skoro susedia 😀 😀
@christie12 no ked ja vlastne ani neviem,kedy ta ovulka bude 😀 uvidime...a dakujem,tiez ti drzim palce 🙂
@mata_ba ahojko............cakam.......uz mi v CAR porobili vysetrenia, podpisali sme ziadost a teraz 26.9. idem na SIS, aby mi vylucili myom, konecne niekto riesil že som mala v 30tke myom....vraj ak sa vratil, tak to može byt pricina neplodnosti...lebo ani v CAR nechapu ze sa mi nedari tak dlho, dufam že sa to nepotvrdi.
Ty ako??
@azzura juuuuj,tak silno drzim paste!ja predovulkovo http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..inak nic nove,..zacala som s mm chodit do fitka a snazim sa riesit aj ine veci ako len tehu..lebo mi uz sibe z toho...
@ronika123456
@franzziska nakolko 🙂 som dostala od teba veronika alchemilkovy cajik tak mi je dnes paradne zle brucho mam jak balon takze asi dojde ta hnusoba o tyzden skor takze zasa nic
Baby ktora mi vie poradit? meriam BT po menstruacii druhy den, vcera 36,6 dnes 36,5 viem ze bazalna teplota musi byt vyssia pocas plodnych dni, ale podla hmatu krcka maternice, 😖 vcera som este krcok maternice nahmatala a bol tvrdy, dnes uz nie, tak ak som to pochopila spravne v priebehu najblizsich dni nastanu plodne dni???
@depi neboj moja to zvládneme 🙂) budem čajíkovať a seansovať a ono to príde 🙂
som rada že mám takú super susedku🙂pa 😎
.....tak a este jeden deň...........ak zajtra nepríde mrska..............v piatok robim test,,,,, 😀
ahojte, tak ja dnes prvy den mrchy, znovu to nevyslo, skoda, dufala, som, ze by uz mohlo.
@lagunasa no ved uvidis hm.a dnes teplotka ako? Ja som antiku v zivote nebrala myslis ze by mohla ten cyklus napravit? Ja uz neviem co si mam dat.ako vsetko sa na mrchu pripravi sliznica narastie krasne ale ma problem sa pustit nechapem. Dokina vzdy povie menzes pride vsetko je krasne nachystane a mrcha furt nikde ☹ hm.tak som rozmyslala ze u skusim. Hm😉

@depi aha...to vieeem...sak ja som tam vyrastala..😀
@kikaneu ajoj tak ako dnes? 😀 😀