Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby vy mate ale statstie, ze na prvy krat a do konca obe. takze gratulujem vam. mna by to uz tiez potesilo.
@franzziska
@ondatra2
@penelope111 ...dakujeme.........veľmi sa z toho tešim 🙂))..........dnes mám taký krásny deň 🙂)) ešte aj slniečko mi svieti 🙂)
@anuska3107 ....držim paluchy nech sa podarííííí...................budem na vás silno myslieť 🙂))
@lola7712 dakujem moja...nech ste zdravucky a nech ti to rychlo ubehne...nec h je male na svete a dava ti radost do zivota :D
@lola7712 Gratulujem s celeho srdca krasna sprava ze hned na prvy sup.... davaj si na seba pozor a krasny dnik
@franzziska @moni1007 @mata_ba @mattuliatko30 @lagunasa @zuzanka9999 @red_kika
zdravím aj vás kočky krásne,ako sa vám darí??? odkedy som nastúpila späť do práce, tak nestíham nič, unavená chodím,som rada, že nohy vyložím a počítač už málokedy zapínam, lebo celý deň ho mám v práci tak akurát dosť 😠
čakajúcim a snažiacim sa držím palčeky, nech sa zadarí a red_kike nech je malinké ok a všetko prebieha ukážkovo 🙂
@fifitko25 ja som dnes bola na poradňu ráno už o 6hod 😖 , ale aspoň to mám za sebou a vyzeráme ok,veď si možno čítala...zajtra alebo v sobotu chceme ísť pozrieť nejaké vecičky...tak dnes pi veľa vody a oddychuj,u nás je horúco a má byť až cez 30 stupňov zase...a ja už chcem také 20-ky, to teplo mi neni po vôli 😎
@su_san ano,ano..a dnes este aj so sefom v kancli...a teplotovo takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
baby inac skusalis te tu metodu dr jonasa? ja som to akurat citala o tom. ako dost zaujmave to je
baby ak sa vam ta stranka da zobrazit, tak si to skuste vypocitat
http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php
co poviete na to????
@anuska3107 tu stranku poznam,ale drzat sa toho neda...to,co robi jonas je platene,takze by to len takto nedavali 🙂 dokonca su stranky,ktore sice hovoria,ze to robi jonas,ale nerobi...a co sa tyka tych vypoctov,niekomu to vyslo,niekomu nie..poznam aj babu,co sa podla toho riadi tristvrte roka a nic....ale poznam aj babu,ktora ma babo vdaka jeho vypoctom..
@mata_ba ja som mu akurat napisala, kolko to asi stoji nevies? neskusala si to? som citala aj tu, ze niektorym babam to pomohlo.mne ten vypocet vychadza nejak pred MS... ale ja uz som zufala, ja radsej vsetko vyskusam a stale nieco studujem a prd z toho
@anuska3107 mne napisala jedna kocka do IP toto "jonasova metoda dr. Jonasa 035/ 6595127 alebo info@centrumjonas.com , mi sme tam aj volali aj pisali aby sme sa uistili ze to je on !" ...zaplatili za to 15€,ale neviem,ci aj teraz tolko stoji..skus 🙂
@mata_ba takze si skusala jeho metodu tiez???? aky mas na to nazor? presne na ten mail som pisala len cenu mi nenapisal.
@anuska3107 nie,neskusala..to mi len odporucila jedna kocka..a neviem..vravim,niekomu to vyslo hned,niekomu ani po tristvrte roku..tazko povedat...
@lola7712 to teda ano...to stastie je obrovske, len skoda, ze sa s nim nemozem podelit zo svojimi blizkymi...a mozno im to poviem uz ked to lekar potrdi...lebo neviem ci to vydrzim....no ty nemozes byt najstastnejsi clovek na svete, lebo tym som ja 😀 😀 😀
ja sa mam tiez vynikajuco....ten pocit prajem kazdej snazilke...mne nebyva vobec zle...len som strasne unavena, tak chodim spavat pomaly uz pred 20:00 a sem tam ma pichne v podbruku
@su_san ahoj moja, som rada, ze sa vam dai a ze je vsetko v poriadku. ako vam dopadla svadbicka? vyzerala si uzasne 😉 zabavili ste sa? dala by som si taky svadobny kolacik 😀 😀 no ja cakam na vysledok snazilkovania, dnes som 11 DPO, v pondelok ma prist mrcha http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

@lola7712 gratulujem 😉