Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
chcem sa opýtať snažime sa este len mesiac, beriem len kys.listovu cca 1,5 mesiaca,mam pit aj alchemilkovy caj? mam dlhsí cyklus 31 dnový ci je to normálny cyklus? neviem
@dominika1516 no chudacik havko..keby ten vedel 😀 ja som v podstate tiez nezamestnana...len som teraz na absolventskej praxi 🙂 co si robila v kacelarii?
baby mam po mrche asi dva dni..myslite ze ak by sme skusili ze sa moze zadarit???
@mirkamirkaa ja som na tom tak isto moja...mesiac kyselinu a teraz pijem alchemilku....je tu toho vela co baby radia ale myslim ze tieto dve veci stacia netreba to zasa prehanat... 🙂 tak vitaj teda a dokonca aj ten cyklus mam asi dlhsi jak ty co neni dobre ale hadam ta alchemilka to upravi
ahojte🙂, ak môžem pripojím sa aj ja k Vám. Mne sa síce podarilo otehotnieť hneď na prvý krát, no bohužilaľ v 6tt bolo po všetkom. Už je to mesiac....doktor tvrdil, že môžem skúšať hneď, tak som aj spravila a ....čakala (resp. nečakla) mrchu. No dnes prišla tak zas a znova ten istý kolotoč (ak to tak môžem nazvať). Držím Vám palce!!!
@depi ja verim tomu, že to bude s nami vsetkymi dobre že vsetky budeme tehu 😉
Ahojte babiky.. tak ja som sa vratila k snazilkam.. bohuzialmali sme missed.. a nas anjelik nam odisiel v 9tt ☹ ... mali sme velmi smutne obdobie..ale teraz ideme dalej. a v piatok ideme do Martina.,, do Caru.. s lekarom sme sa dohodli ze skusime este raz Pregnil... tak snad sa nam znovu zadari a.. dotiahneme to uz do uspesneho konca..
ahoooj baby poradte mi straaasne ma boli hlava od rana proste migrena a neviete mi poradit ake lieky mozem brat?
ahojte zienky tak ako nejake dobre spravy? ja som dnes 24 dc a mam dusika na teste pozitivny ovu test ale zatial si nerobim nadeje zopakujem test neskor nakolko duchom ja uz neverim ale prvy krat som si tento cyklus nesledovala ovu ani neviem na kolky dc bola takze akurat ma uz asi dva tyzdne bolia straaasne prsia a napina ma obcas ale nepridavam tomu vyznam zatial, jedna kolegyna v praci mi povedala ze som akosi pribrala 😀 kiez by sa nam zadarilo skusim testnut na konci tyzdna a dam vam vediet 🙂
@susanerose dakujem myslela som si ze len to no radsej sa opytam .. 3 dni vkuse mi treska v hlave ale tak ze mi je z toho az zle a o spanku v noci sa neda hovorit bo ked spim 2hodky tak to vela :-\ .. ale dakujem za radu vyakusam ho ja som aj pred tehu mala take migreny ale zdopovala som sa bud novalginom alebo ibalginom a bolo dobre no teraz je prvorade mrnatko tak nemozem 🙂
@inviav tak robila som dochadzku zamestnancov ich vykonnostne ohodnotenia a tak naokolo toho vsetko ako dokonala robota robil tam aj priatel ale za posledny polrok prisla firma o zakazky a z 360ludi tam ostalo okolo 100 a prepustili aj mna lebo sme boli tri na jednje pozicii a ja som bola jedina ktora je vraj mlada a skor si najde pracu a priatel tam makal 6 rokov a vyhodili ho lebo si nenechal skakat po hlave aj ked vykony mal najvyssie z firmy proste hlupy sef a vyhodil ho teraz na konci augusta a ten sef odchadza teraz koncom septembra cize to bolo cisto osobne ale personalny priatelovi povedal ze teraz ked odide tak by mali pris novr zakazky tak ze ho zoberie spat tak cakam a tesim sa ale hlada si robotu aj inde samozrejme blizko mna 😉 .. potom ak vsetko pojde dobre tak by sme chceli bytik sami lebo so svokrou to neni moc dobre byvat aj ked neni nejak spatna ale aj tak 2 gazdinky v jednom byte to nemoze fungovat 😀
no a kolky DC mas? Ja vacsinou take bolesti pocitujem pred ovu. A podla poslednych info, co si pamatam, by si mala byt aj ty pred ovu. Tak asi to bude bliziaca sa ovu a asi uz rastie vajicko a ked ta bude najviac boliet, tak ti prasklo a sup sup sup 🙂)
Ja som teda tiez pred ovu, cakam ju v sobotu, ale tak som si povedala, ze nikdy nevies a vcera sme sli na to 🙂 s tou myslienkou, ze co ak ti bojovnici vydrzia aj do soboty 🙂)
PRE VSETKY SNAZILKY 😎
Pre motvicaciu vam vsetkym posielam videjko... pre mna je velmi motivacne a vzdy sa pri nom tak prijemne uvolnim a nadchnem, ze ako skvelo to ta priroda zariadila... a aky maly zazrak moze z toho vyrast.
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-fe... Kuknite 🙂))
@mata_ba
Ahoj Matka, no rada by som si to pozrela, ale ukazuje mi to datumi len januar, februar a 25.jul a to asi nebude tie aktualne datumy, co si mi chcela ukazat... ci sa mylim? Ale musim tu stranku prestudovat 🙂))
Uz som nasla aj august so septembrom... som si to vobec nevsimla... 🙂
No ale to vyzera celkom pozitivneeee 🙂)))

@wanilla147 mne celkom chuti a aj voni, takze s tym problem nemam... 🙂
ale vacsinou vselijake bylinne mi ani moc nechutia... 🙂 iba ked musim, tak sa prekonam... 🙂