Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@inviav aj ja sa citim dobre zatial sem tam mam zavrat ale to je take sekundove takze pohoda ale unava tiez je obrovska vstanem o siedmej a uz o desiatej som unavena zas ale sem tam dostanem mrchovske bolesti tak do polminuty zmiznu ale aj tak to boli dost no vraj to je v pohode takze pockam ako dopadnes ci bude vidiet a potom uvidim a dakujem 😉 .. noo tak najkrajsi dozivotny darcek dostane
@dominika1516 no vidis take priznaky mavam dost casto 😀 😝 vidim potom tehu priznaky vsade..uz 3 dni som furt unavena...zavrat a citlive bradavky a pritom nic 😅 😀 😀
@lenn1101 bodaj by si mala pravdu a pridu len tie najpozitivnejsie spravy...
@mata_ba
Ja uz zacinam pomalicky zatial zmierlivo pocitovat bolesti v podbrusku, tak sa teda tesim, ze opat prichadza dalsia sanca.
Na ranajky mam pripraveny alchymilkovy caj, kyselina listova sa na mna uz usmieva a grepovy dzus na mna caka v obchode este len 🙂)
Super pocit sa s niekym takto podelit o pocity 🙂
@ronika123456 je za jasnacka 🙂 len mne zacina prepinat z toho co neni dobre...ja by som chcela stihnut to majove ak nie tak vypnem a neham to na nahodu ....ked tak radsej nech je to septembrove 🙂
@franzziska no ved to aj ja som mala a tie mesiace co sme sa pilne snazili tak som tiez mala vsetky priznaky a pritom mrcha dorazila vzdy nacas a ked sme sa prestali snazit a vzdali sme to docasne tak sa zadarilo takze psychika fakt robi vela ..
@dominika1516 no tie bolesti obcas pocitujem aj ja...ale nic si z toho nerobim...lebo uz vela bab mi pisalo, ze je to normalne...ale postupom casu sa zmiernuju a uz byvaju menej casto ako v obdobi, ked som mala dostat mrchu...dnes som si naplanovala vela roboty...tak idem zamestnat myslel a nech je uz cim skor piatok 🙂 drz sa...a dufam, ze ti je fajn dneska, tak ako mne 🙂
Ja čakam ovu 14teho 🙂 🙂 🙂 Som myslela, že už si mala, lebo si včera písala o bolesti v podbrušku 😉 Tak prvá by mala mať info mata_ba 😉 Mrcha by mala doraziť 27meho (nech ju to ani nenapadne 😀) Držím pršteky 😉
@franzziska ja budem stastna za kazdy 🙂 len sa by som rada v lete uz kocikovala po sidlisku
🙂 a ne sa doma parila s bruskom
@franzziska veru tak 🙂 est ena tekela zabojujeme o ihrisko a o lavicky dole nech mame kde kvakat
Ahojte snažilky, možem sa k Vám pridať???Snažíme sa o bábo skoro 3 mesiace, no zatial bezúspešne, viem, že je to ešte krátka doba, ale stále na to myslím, že prečo sa nám nedarí. Keďže už mám po 30tke, tak už mám aj trochu strach Aj som si povedala, že sem už nebudem chodiť, že potrebujem vypnúť, ale stále vás tu čítam a zase som myšlienkami, tak ako na začiatku. Už mám objednaný alchemilkový čajík-sypaný, femigard a papám kyselinu listovú. Ovu by som mala mat 22-23.9, tak si dám aj džúsik a aj ľanové semienka a od sestry mám ovu testíky. Tak už nech všetky chodíme s krásnymi bruškami 😉 😉 😉
@sunshine5 ahoj ahoj vitaj a krasny dnik a jasne hlava robi vela keby si videla co mne beha po rozume odpadnes .. ja som uplne podla mna uz zle stale to mam akosi pred ocami ze uz by to malo mohlo vyjst ale ved drzime si palce navzajom a dame to ja veriiiim
@inviav noo dnes mi je super ako sem tam mam zavrat ale beriem to lebo tiez makam a sem tam sa pohnem prudsie a vtedy je hlava jak na kolotoci 😉 .. ale inak super a aj ja sa s tebou tesim na piatok daj poton vseeetko vediet ja budem netrpezlivo cakat 🙂 .. idem sa napapat bo uz skvrka v bruchu jak keby som tyzden nejedla a uz aj na mojho psika pozeram ako na jedlo :-P
@dominika1516 mozno by som tie zavrate aj ja mala...ale ja pracujem v kancelarii, tak sa prudko nehybem 🙂 tak dobru chut...sice asi uz mas aj po nej...ja idem na to taraz...nastastie nemame psa, tak mi nema co pripominat jedlo 😀
@inviav noo tak to mas dobre ja som nezamestnana monentale vyhodili ma z prace tiez som makala v kancelarii no bohuzial len rok a 4mesiace ☹:-\ ... noo uz som dopapala francuzske zemiacky mnam a psik spi vedla v izbe asi citil ze mam chute nanho hehe :-P
@sylvia2012
vitám a dakujem 🙂))
A kludne napis nieco, co ti beha po rozume. Vies, ja si potom sama hovorim, ze co vsetko riesim v hlave a ze som asi pipi a ze to snad iba mna moze napadnut, takze verim, ze by som ani neodpadla z toho co ti bezi po rozume 🙂))
A cim je blizsie ovulka, tym viac veci citam zas a znova a vsetko skusam. Proste niekedy je ten internet vlastne uplne na prd 😎 , ale esteze sa tu mame navzajom 🙂
ahojte all, pridavam sa do skupiny...
@jesika26 my sme na tom podobne...snazime sa uz od maja...a stale nic..tento mesiac uz papam aj femibion 800 tak snad to zvysi sance..a este stale sa "cistim" chlorellou, nasadim aj cajik z alchemilky...tak si drzme palceky 🙂
@mata_ba @lenn1101 @sylvia2012 @wanilla147
Babule a ako casto sa ma pit ten alchymilkovy caj pred ovu?
@sunshine5 citala som tu na fore, ze alch.sa ma pit od menstruacie do ovu a potom prestat, bo môze poskodit plod.. ze zvysuje prekrvenie maternice a pomaha cyklu..mne smrdi, tak pijem max 0,5l denne.. 🙂

@depi čo na to drahí? 🙂 určite je za.... musí sa nám to podariť 🙂zajtra začnem čajovať 🙂