icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
13. sep 2012

@lenn1101 my sme teraz skusili obden...mna sem-tam..tak mrchovsky..dufam,ze nedojde este skor ako minule ☹ a moja,ak mozem doporucit...nevsimaj si sama seba...potom su len plane nadeje...sustred sa na nieco ine...

mata_ba
13. sep 2012

@franzziska tak skus zase,ci sa daco nezlepsilo...

franzziska
13. sep 2012

@mata_ba hej ved chystam sa na ultrazvuk teda pojdem konecne ak mi sestricka dvihne telefon uz konecne na tento 3. cyklus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenn1101
13. sep 2012

@mata_ba ja viem moja....ale keď je to taká hnusná bolesť, že sa to nedá nejak "prehliadnuť "😒 Kedy by Ti mala doraziť mrcha? (verím, že nedojde) 😉

mata_ba
13. sep 2012

@franzziska jaaaaaj,no pekneee...asi ho nepocuje 😀

mata_ba
13. sep 2012

@lenn1101 medzi stredou a sobotou buduci tyzden

franzziska
13. sep 2012

@mata_ba hm no vies...je to sila 😀 😀 ted sa smejem ale sere ma to...3krat som nesla a ultra len zato ze jej sa necche dvihnut telefon..po 3 dnoch ma omrzi vyzvanat

mata_ba
13. sep 2012

@franzziska a nemozes tam jednoducho len prist???

franzziska
13. sep 2012

@mata_ba ale na hento sa objednava

lenn1101
13. sep 2012

@mata_ba Budem na teba silno myslieť 😉

mata_ba
13. sep 2012

@franzziska jaaaaj....a mas to daleko?keby si sa sla osobne objednat?

@lenn1101 dakujem..podobne

azzura
13. sep 2012

@franzziska ale @mata_ba ma pravdu, ved to mas na skok, chod sa osobne objednat ked ta truba opat nebude brat telefon

franzziska
13. sep 2012

@mata_ba mati ale ty si odbornik 😉 😀 myslis ze mozem mat ovu ked mam bezfarebny vytok a bolia ma bradavky?

@azzura ja viem..ale oni nemaju taku prac. dobu jak ja...

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura ahoj moja..ako sa ti darí?..čo máš nové?

azzura
13. sep 2012

@franzziska tak jej musis vyzvanan, nesmies sa vzdat 😀 😀 😀

azzura
13. sep 2012

@mattuliatko30 ahoj moja, stale rovnako, ciže ništa 😀 😀

franzziska
13. sep 2012

@azzura a skusila si nieco nadhodit doktorovi ze co to ma v ambulancii?

azzura
13. sep 2012

@franzziska nie, podla v jeho ambulancii je on hlava ale ona krk....ciže ako ona povie tak bude a ked ju obidem tak si to aj potom odserkam, ale ja som si uz zvykla. Iba raz bola so mnou mama a nechapala aka je ku mne hnusna, aj to že som dosla prva a dnu ako posledna, musela som mamu krotit 😀

franzziska
13. sep 2012

@azzura takze si mu nepovedala ze jak sa chova ku pacientkam?

azzura
13. sep 2012

@franzziska nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😎

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura juj....ako ništa....?meriaš , či ani nie?...ja už len zo zvyku 🙂 aby som vedela kedy príde mrcha.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale naťahujem čo sa dá...zajtra budem mať cyklus 25 taký som nemala ani nepamätám...tak sa z toho vytešujem..ako malá 😀

franzziska
13. sep 2012

@azzura prave ty si mohla 😀 😀

azzura
13. sep 2012

@franzziska ja? ved potom ked by som jej volala a zapocula by moje meno, tak by mi nim tresla a uz by som sa k dokimu nedostala

azzura
13. sep 2012

@mattuliatko30 žeby konečne tvoj cyklus dostal rozum 😀 😀 😀 . Ja nerobim uz par mesiacov nic, nemeriam, netestujem, aj tak je to zbytocne u mna.....ja teraz len cakam a cakam a cakam 😀

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura no dúfam a verím..že nabehnem znovu na 28dňové cykly..ako som vždy mávala...uvidím..či to nebude len jedinečný mesiac 😀

franzziska
13. sep 2012

@azzura ale sak predsa ma snad tolko taktu ze by nepovedal kto sa stazuje 😨 😨

mata_ba
13. sep 2012

@franzziska ja odbronik?no neviem 😀 moze to byt ovu..inak by plodny hlien byt nemal..a brusko ta vtedy nebolieva?

azzura
13. sep 2012

@mattuliatko30 ako dlho uz neberies tabletky, ci to este nie je ich ucinok

azzura
13. sep 2012

@franzziska haha ten nas doki je truba v urcitych veciach

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura už druhý mesiac neberiem..už som jednu mrchu mala...a tá prišla na 21dc...takže teraz je druhá bez liekov..a už budem zajtra 25 takže lieky to už niesú...asi sa mi telo spamätáva...a možno až viacerými mrchami sa upraví...nie?