Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba hej ved chystam sa na ultrazvuk teda pojdem konecne ak mi sestricka dvihne telefon uz konecne na tento 3. cyklus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba hm no vies...je to sila 😀 😀 ted sa smejem ale sere ma to...3krat som nesla a ultra len zato ze jej sa necche dvihnut telefon..po 3 dnoch ma omrzi vyzvanat
@franzziska jaaaaj....a mas to daleko?keby si sa sla osobne objednat?
@lenn1101 dakujem..podobne
@franzziska ale @mata_ba ma pravdu, ved to mas na skok, chod sa osobne objednat ked ta truba opat nebude brat telefon
@franzziska nie, podla v jeho ambulancii je on hlava ale ona krk....ciže ako ona povie tak bude a ked ju obidem tak si to aj potom odserkam, ale ja som si uz zvykla. Iba raz bola so mnou mama a nechapala aka je ku mne hnusna, aj to že som dosla prva a dnu ako posledna, musela som mamu krotit 😀
@azzura juj....ako ništa....?meriaš , či ani nie?...ja už len zo zvyku 🙂 aby som vedela kedy príde mrcha.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale naťahujem čo sa dá...zajtra budem mať cyklus 25 taký som nemala ani nepamätám...tak sa z toho vytešujem..ako malá 😀
@franzziska ja? ved potom ked by som jej volala a zapocula by moje meno, tak by mi nim tresla a uz by som sa k dokimu nedostala
@mattuliatko30 žeby konečne tvoj cyklus dostal rozum 😀 😀 😀 . Ja nerobim uz par mesiacov nic, nemeriam, netestujem, aj tak je to zbytocne u mna.....ja teraz len cakam a cakam a cakam 😀
@azzura no dúfam a verím..že nabehnem znovu na 28dňové cykly..ako som vždy mávala...uvidím..či to nebude len jedinečný mesiac 😀
@azzura ale sak predsa ma snad tolko taktu ze by nepovedal kto sa stazuje 😨 😨
@franzziska ja odbronik?no neviem 😀 moze to byt ovu..inak by plodny hlien byt nemal..a brusko ta vtedy nebolieva?
@azzura už druhý mesiac neberiem..už som jednu mrchu mala...a tá prišla na 21dc...takže teraz je druhá bez liekov..a už budem zajtra 25 takže lieky to už niesú...asi sa mi telo spamätáva...a možno až viacerými mrchami sa upraví...nie?

@lenn1101 my sme teraz skusili obden...mna sem-tam..tak mrchovsky..dufam,ze nedojde este skor ako minule ☹ a moja,ak mozem doporucit...nevsimaj si sama seba...potom su len plane nadeje...sustred sa na nieco ine...