Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby, tak som tu zase po dlhej dobe....Som typicka nedockava snazilka :( Zacali sme sa regulerne snazit as od tohto mesiaca, ale stale cakam na ten pocit, kedy babo mi da nejake znamenie a stale nic 😠 Poradte mi ako prekonavate tie pocity netrpezlivosti....A najhorsie je ked si citam fora z modreho konika, kde maminky snazilky pisu dlzku snazenia - ved to je ciste zufalstvo, ja neviem vydrzat jeden cyklus, ved sa zblaznim ked budem v tejto sekci esteo rok :(
@milacik3 @mata_ba @mattuliatko30 @lenn1101
Baby, nevedeli by ste mi hociktora poradit? O vsugeracii veci mi nemusite nic hovorit 🙂 ja viem, ze psychika je svina.
Ja si myslim, ze to nevyslo, podla mojej intuicie. )Takze si to naozaj nenamyslam. Praveze som v klude, len ma trapi toto.
Od ovu uz ubehli 4 dni a vcera som zacala pocitovat take jemne krce v jednom vajecniku, teda v jeho okoli. Tak som si vravela, moc sa sledujes, neries to, to si mozno nieco pojedla alebo pod. vyspis sa a bude lepsie. Dnes som sa zobudila a opat to zacalo. Len na tej jednej strane a potom to ako keby sa uz prenieslo na cele podbrusko, ale take pich pich (slaby krc) citim len na jednej strane. Fakt neviem o co ide. Lebo ovulacne bolesti som uz mala a tie mi po par hodinach ustupia a nikdy predtym sa mi nic nnestalo. Neviete poradit?
Az sa mi chce plakat ☹ To je cista tragedia, aj ked viem, ze vo svete sa deju omnoho horsie katastrofy, ale ked sme na nieco upnute, tak to chceme hned. A vobec sa neviem odreagovat. Depi vy sa ako dlho snazite?
@wanilla147 vobec neviem, snazila som sa dopatrat, ale nic som nezistila. Takze som to aj prestala riesit. Ale to su asi nejake aspekty hviezdne alebo tak. A ked by som sa aj dopatrala asi by som tomu nerozumela, takze to si nevsimam 🙂
@sunshine5 kamoska si davala robit nieco podobne, ale s podrobnym vykladom jednemu astrologovi (stalo ju to cca 40e) a tam mala aj rizikovost tehotenstva, priebeh porodu, choroby dietata...a tak...a tiez pohlavie dietata...mozno je to nieco podobne... 😎
ahojte, snazime sa o babatko a to cakanie da zabrat , stale len clovek nad tym premysla co ak . Mrcha bola 27.9 , plodne dni mi lekar predpokladal od 9 az do 15 snazili sme sa a teraz uz len cakat , ja by som si najradsej test spravila aj teraz 🙂 posledne 3 dni ma stale boli pravy vajecnik ale dnes rano to bolo dost intenzivne 😖
Ahojte babenky. Tak pridavam sa aj ja do tejto dlllhej debaty...tiez sme zacali tento mesiac a teraz cakam ci mrcha pride alebo nie...a kazdy den je strasne dlhy...
No od predvcerom som zacala trosku spinit - 10-11 DPO tak len trpnem aby neprisla mrcha...drzte palceky...
@klaudia2425 no tie dni mame podobne tak budem drzat palce...aj mna po ovulacii bolelo viac brucho aj vajecniky ale mozno je to iba fakt tym, ze velmi chceme....a sustredujeme sa na kazdy naznak tela....ale mozno ze to je fakt nejake znamenie!!! tak este par dni pockat a mozno sa budeme tesit spolu🙂
@depi a nerobila si si este test? si vcera pisala ze ides do lekarne 🙂

@milacik3 hlavne posluchni jonasa 🙂)) nikdy nevies 🙂