icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sunshine5
18. sep 2012

@milacik3 hlavne posluchni jonasa 🙂)) nikdy nevies 🙂

adka11
18. sep 2012

Ahojte baby, tak som tu zase po dlhej dobe....Som typicka nedockava snazilka :( Zacali sme sa regulerne snazit as od tohto mesiaca, ale stale cakam na ten pocit, kedy babo mi da nejake znamenie a stale nic 😠 Poradte mi ako prekonavate tie pocity netrpezlivosti....A najhorsie je ked si citam fora z modreho konika, kde maminky snazilky pisu dlzku snazenia - ved to je ciste zufalstvo, ja neviem vydrzat jeden cyklus, ved sa zblaznim ked budem v tejto sekci esteo rok :(

depi
18. sep 2012

@adka11 uplne s tebou suhlasim 🙂 kazdy den je hrozne dlhy

sunshine5
18. sep 2012

@milacik3 @mata_ba @mattuliatko30 @lenn1101
Baby, nevedeli by ste mi hociktora poradit? O vsugeracii veci mi nemusite nic hovorit 🙂 ja viem, ze psychika je svina.
Ja si myslim, ze to nevyslo, podla mojej intuicie. )Takze si to naozaj nenamyslam. Praveze som v klude, len ma trapi toto.
Od ovu uz ubehli 4 dni a vcera som zacala pocitovat take jemne krce v jednom vajecniku, teda v jeho okoli. Tak som si vravela, moc sa sledujes, neries to, to si mozno nieco pojedla alebo pod. vyspis sa a bude lepsie. Dnes som sa zobudila a opat to zacalo. Len na tej jednej strane a potom to ako keby sa uz prenieslo na cele podbrusko, ale take pich pich (slaby krc) citim len na jednej strane. Fakt neviem o co ide. Lebo ovulacne bolesti som uz mala a tie mi po par hodinach ustupia a nikdy predtym sa mi nic nnestalo. Neviete poradit?

adka11
18. sep 2012

Az sa mi chce plakat ☹ To je cista tragedia, aj ked viem, ze vo svete sa deju omnoho horsie katastrofy, ale ked sme na nieco upnute, tak to chceme hned. A vobec sa neviem odreagovat. Depi vy sa ako dlho snazite?

sunshine5
18. sep 2012

@adka11 @depi VEEElmi dlheeee dni 🙂

depi
18. sep 2012

@sunshine5
@adka11 dnes som sa zasobila testami takze uvidime 🙂 ja nemam ani odvahu si ho uz urobit

sunshine5
18. sep 2012

@depi A kolko dni si po? 🙂 Ja si ich radsej ani nekupujem, aby ma nelakali 🙂

adka11
18. sep 2012

@sunshine5 Aspon keby som mala tu istotu, že raz to urcite bude, tak nemam problem cakat kolko len treba, ale ta neistotatoho, že možno sa to nebude dat nikdy je uplna tragedia. 🙄

sunshine5
18. sep 2012

@adka11 presne tak. Ale takto nam ten zivot tam hore pripravil... nic s tym nenarobime... len nadej a snazilkovanie 🙂

mata_ba
18. sep 2012

@sunshine5 to popichavanie ma vela bab..aj ja to mam kazdy cyklus..

adka11
18. sep 2012

@depi No to mi ani mehovor, ja radcej obchadzam lekarne na sto honov 😉 Lebo tak je to stale 50 na 50, ale ked ten test ukaze jednu palicu, tak nadej uplne skonci :(((

adka11
18. sep 2012

@sunshine5 Mas pravdu, ja viem, vsetko si uvedomujem, ale dneska mam nejaky depresivny den 😅 Ved mne staci iba ku stastiu mat zdrave deti 😲

sunshine5
18. sep 2012

@mata_ba Ty mi vies vzdy odpovedat 🙂 Staci sa teba opytat. Tak mne sa to objavilo prvykrat. Tak som nevedela. Dakujeeeeem 😎

depi
18. sep 2012

@sunshine5 mam sice pred ovulkou ale ppoznam par rad ktore mi posunula susedka 🙂 ze treba po skonceni mrchy zacat a kazdy druhy den a vyjde to 🙂 ale rozplace ma kazda blbost ale mozno si to zasa ken namyslam ...
@adka11 no to ti verim...stary moj mi hovori ze mi uz prepina 🙂

wanilla147
18. sep 2012

@adka11
@depi to mi o tom hovorte... 🙂 snazime sa od juna...ale konecne som tento cyklus citila uplne zretelne ovu...tak uz sa neviem zaciatku oktobra..ci pride alebo nepride mrcha....tak drzte palceky nech nepride.. :D

depi
18. sep 2012

@wanilla147 si pis ze drzim 🙂

adka11
18. sep 2012

@depi no uplne si ma nakopla, skonci mrcha mrchata a znasilnujem manzela kazdy druhy den, len u mna je to v tom zle, ze robim na zmeny a nie kazdu noc som doma ☹

wanilla147
18. sep 2012

@sunshine5 a co zmamenaju ti "tranzitní škodci" vies?

sunshine5
18. sep 2012

@wanilla147 vobec neviem, snazila som sa dopatrat, ale nic som nezistila. Takze som to aj prestala riesit. Ale to su asi nejake aspekty hviezdne alebo tak. A ked by som sa aj dopatrala asi by som tomu nerozumela, takze to si nevsimam 🙂

wanilla147
18. sep 2012

@sunshine5 kamoska si davala robit nieco podobne, ale s podrobnym vykladom jednemu astrologovi (stalo ju to cca 40e) a tam mala aj rizikovost tehotenstva, priebeh porodu, choroby dietata...a tak...a tiez pohlavie dietata...mozno je to nieco podobne... 😎

sunshine5
18. sep 2012

@wanilla147 Mozno 🙂 e to vo hviezdach. A jej to vyslo?

wanilla147
18. sep 2012

@sunshine5 vyslo 🙂

dany85
18. sep 2012

@milacik3 no asi 🙂 ja v tom niesom odborník, to som fakt len tak čo som čítala na nete skúsila...tú hodinu netreba presne ale okolo by to malo byť...

depi
18. sep 2012

@adka11 🙂 ved nemusite snazilkovat len v noci 🙂kompromis sa vzdy najde

dany85
18. sep 2012

@milacik3 s tou MS to tak viac kočkám vychádzalo čo ja viem a vraj by to malo byť OK lebo veľa žien ostalo tehu práve cez mrchu..

klaudia2425
18. sep 2012

ahojte, snazime sa o babatko a to cakanie da zabrat , stale len clovek nad tym premysla co ak . Mrcha bola 27.9 , plodne dni mi lekar predpokladal od 9 az do 15 snazili sme sa a teraz uz len cakat , ja by som si najradsej test spravila aj teraz 🙂 posledne 3 dni ma stale boli pravy vajecnik ale dnes rano to bolo dost intenzivne 😖

jalaura
18. sep 2012

Ahojte babenky. Tak pridavam sa aj ja do tejto dlllhej debaty...tiez sme zacali tento mesiac a teraz cakam ci mrcha pride alebo nie...a kazdy den je strasne dlhy...
No od predvcerom som zacala trosku spinit - 10-11 DPO tak len trpnem aby neprisla mrcha...drzte palceky...

jalaura
18. sep 2012

@klaudia2425 no tie dni mame podobne tak budem drzat palce...aj mna po ovulacii bolelo viac brucho aj vajecniky ale mozno je to iba fakt tym, ze velmi chceme....a sustredujeme sa na kazdy naznak tela....ale mozno ze to je fakt nejake znamenie!!! tak este par dni pockat a mozno sa budeme tesit spolu🙂

tanickaskorokubikova
18. sep 2012

@depi a nerobila si si este test? si vcera pisala ze ides do lekarne 🙂