icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

klaudia2425
18. sep 2012

@jalaura kiezby to tak bolo 😒 ale este si musime pockat to je na tym to najhorsie 🙂 verim ze to fakt bolo znamenie pretoze mna dneska strasne bolel lavy vajecnik ani poriadne narovnat som sa nemohla ale po 5 minutach to preslo 😎

sunshine5
18. sep 2012

@jalaura @klaudia2425 aj ja som asi 4DPO a pobolieva ma jeden vajecnik uz dva dni po cely den.. Ale ja sa velmi netesim a nemyslim ze to moze byt "ono". Mne to pride strasne skoro po ovu.

klaudia2425
18. sep 2012

@sunshine5 ale mozno, ze to tak je uz len pockat ,mna praveze boli len rano a vecer cez den az tak nie skoro vobec

wanilla147
18. sep 2012

@jalaura ale spinenie môze byt aj cca 6-ty den po oplodneni, ked sa zahniezduje vajicko..nie?? ja som teraz taka zcitana..z kazdeho roska troska...a mozno sa mi to pletie.. kazdopadne drzim palceky, nech to vyjde..

jalaura
18. sep 2012

@wanilla147 no to ano len sa bojim ze to prejde do riadneho krvacania. Aj ja som to citala ale co som sa docitala tak to vacsinou bolo 1-2 dni no mne to trva uz 3 a stale viac...☹... Ty nic take nepozorujes? Ono to cakanie je asi fakt najhorsie...

jalaura
18. sep 2012

@sunshine5 @klaudia2425 hlavne treba mysliet pozitivne!! Tak myslim na vas a drzim palceky

mata_ba
18. sep 2012

@sunshine5 tak ked viem,odpoviem 🙂 tiez som sa vela pytala...a stale sa pytam... 🙂 a nemas za co

wanilla147
18. sep 2012

@jalaura hmm..predchadzajuca mrcha prisla bez spinenia, bez bolesti..ale cyklus pred-pred tym som mala spinenie...teraz neviem, som po ovu..tak cakam...

klaudia2425
18. sep 2012

@jalaura dakujeme a ja drzim palceky tebe 😉

depi
18. sep 2012

@tanickaskorokubikova robila a negativny

mirkamirkaa
18. sep 2012

ahojte ked som nachladnuta a boli ma hrdlo tak mozme snažilkovat alebo je to zbytočné?poradte ma to nejaky vplyv na uhniezdenie plodu alebo nieco take?

depi
18. sep 2012

@mirkamirkaa ja by som to riskla aj tak .... 🙂

mirkamirkaa
18. sep 2012

@depi aj ja si tak myslim diky, inak co tu nove? ty ako?

lenn1101
18. sep 2012

@sunshine5 jááj moja...dnes nestíham veľmi čítať, čo ste s babenkami preberali.....som len na skok 😉 ale čo som stihla.....aj ja cítím sem-tam to pichnutie v podbrušku....dnes asi 2x..... Je to tak posledné 3-4 dni ....tak nevem čo to 🙂 🙂

moonica
18. sep 2012

Ahojte baby, mohla by som sa k Vam pridat aj ja? Tak ja s mojim muzickom sa uz nejaky pol rok milujeme bez ochrany, ale este nebol ten spravny cas, tak cez ovulku sme si dali pozor. Teraz sme s tym prestali, prvy mesiac nic a teraz druhy cakam co bude 🙂 30.9 by som mala dostat mrchu a uz sa neviem dockat, kiezby neprisla... Myslim,ze ovulaciu sme pekne vystihli「 l, len teraz tyzden po nej ma tak picha vo vajecniku, to som neviem ci niekedy vobec zazila.. Takbsom smutna,ze som asi nachladla a nebude z toho nic.... :(

depi
18. sep 2012

@mirkamirkaa ale sak tak pomalicky...az tak nestresjem len chcem uz aby vsetko klaplo...riesim este par veci nez sa nam zadari...troska financie upratat..vo stvrtok sa chystam na preventivku k novemu lekarovi takze ho zasypem otazkami 🙂 a idem to risknut aj ja

depi
18. sep 2012

@moonica no ale prvy priznak mas za sebou 🙂 pichanie ..cakaj na dalsi a potom testuj a vitaj 🙂

sunshine5
18. sep 2012

@moonica presne to iste citim aj ja 🙂 vo vajecniku uz dva dni a stvrtok idem ku gyndosovi, tak uvidim co mi povie 🙂
A vitam ta medzi nami, bude nam veselsie 🙂

sunshine5
18. sep 2012

@depi to som nevedela, ze to je prvy priznak?! To som ani nikde necitala... Si mi dala brouka do hlavy 🙂

moonica
18. sep 2012

Babky pichanie vo vajecniku je akoze priznak? Tak ja som maniak a za posledne mesiace som precitala cokolvek od ovu testov, cajikoch, a proste hocicoho ale toto som neprecitala. No na druhej strane, mala som tesne po ovu velmi vela stresov v praci a trapila sa,ale ozaj,ze som dva dni poriadne ani nejedla, tak uz len kvoli tomu si myslim,ze by sa nic neujalo.
A este babky neviem ako mam nejakej napisat ten zavinac a tak, tak musim takto 🙂
A musime to vsetky zvladnut lebo na Vianoce chcem piect kolaciky s malym v brusku!! 🙂) ciiii? 🙂

depi
18. sep 2012

@sunshine5 no vlastne jeden z priznakov...ked tu pocitas par diskusii najdes aj temu s priznakmi

depi
18. sep 2012

@moonica ked vidis ze ti niekto odpovedal pod jeho spravou je taka vec,, odpovedz" na to klikni a uz pisem odpoved priamo tomu komu chces....no to si pekne napisala s tymi vianocami 🙂 kraaaasne...no vela bab tu pise o tom ze na zaciatku ich pichalo a bolelo podbrusko

moonica
18. sep 2012

@depi dakujem 🙂 ja som si to vobec nevsimla 🙂 Babulky akbto teraz nevyjde, tak si zacnem robit ovu testy, ale bazalnu teplotu... Neviem, mna by to asi viac deprimovalo...

sunshine5
18. sep 2012

@depi a na tehu test bude este asi zbytocne skoro sak?

depi
18. sep 2012

@moonica ja by som sa na ovu testy a meranie vykaslala..zbytocne si zatazis tym hlavicku a budes nervacit...necaj to zatial tak ...pekne sa lubte a je 🙂

depi
18. sep 2012

@sunshine5 no neviem skus..ja som sa dnes nar. zasobila..dnesny negtivny ale nezufam o par dni to skusim zas 🙂
je to moj konicek testovat 🙂

sunshine5
18. sep 2012

@depi a ked mas taku zalubu v tom, ktoru znacku by si mi odporucila? Mozno sa dostanem zajtra do dm, tak by som mozno vyskusala. Aj ked nechcela by som byt smutna ale asi by som to uz nevydrzala 🙂)
Kedy najskor po ovu by sa dalo skusit? Viem ze vsade pisu ked zacne meskat mrcha alebo najskor 10dni po ovu. Ty kedy najskor testujes? 🙂

depi
18. sep 2012

niektore baby pisali ze aj 6-7 dni po oplodneni....ja som pouzivala gs mamatest a teraz som si kupila v lekarni dr.max test za 2eura a v baleni su dva....je tak isto citlivy ako ten gs mamatest co tu vsetky vychvaluju 🙂 uz to tu mam pocitane krizom krazom takze asi ak zhruba....ja testujem kedy si zmyslim lebo nepockam lebo by som aj tak nevydrzala ...ja viem hlupost 🙂 ale co uz so mnou...ked mam podozrenie otestujem sa a hotovo

franzziska
18. sep 2012

@depi mas zalubu v testovani ako ja 😀 😀 😀 😀

depi
18. sep 2012

@franzziska na sak co budeme ne ? 🙂