Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
No pekne kočky, všetky sa tu testujete :D ja mam test doma už asi tri mesiace a povedala som si že si ho urobím až keď budem na 99% presvedčená že som...to neustále testovanie by ma stresovalo a stres je to najhoršie ak chcete bábätko, nie?
@depi
@tanickaskorokubikova
ani mna nie, skor len take sklamanie..ale stres nie..to mna skor stresuje tato stranka 😀 😀 su tu same tehulky a spokojne maminy..a ked viem ze nemam vsetko v poriadku, tak to neni prijemne....
@lenn1101 @franzziska @depi @tanickaskorokubikova
No sak som si povedala, ze dnes este vydrzim a nespravim si testik, aj ked na mna poskuluje zo suflika, ale nespravim si ho. Zajtra idem ku gyndošovi, takze si usetrim jeden testik na neskor 🙂
A ja som toho nazoru, ze tiez nechcem testovat kazdu chvilku, lebo to sklamanie potom u mna pretrva cely den a az na druhy den som opat v pohode. Aj ked neviem, ci toto cakanie ma nestresuje viac 😀
Baby tak ja tu vypisujem ako to stresuje furt si robit test. Pred chvilou som sa zobudila, dnes mam konecne den volna a rozmyslam v posteli co idem robit. Tak hadajte? Vstala som a rovno isla cikat na testik, jasne ze nic neukazal... Lebo mrchu mam dostat az 28-30.9.
No a ako by to nestacilo okolo 5 rano som bola hore a nemohla som zaspat, rozmyslala som nad babom a vsetkym okolo toho. A ked som konecne zaspala tak sa mi snivalo,ze som isla do nemocnice s podozrenim na tehu, brali mi krv a namiesto toho,ze som twhotna, mi povedali,ze mam rakovinu krcka maternice a hrubeho creva. Mne uz asi ozaj sibe....... 😠
ahoojte, dneska rano opat pichanie v pravom vajecniku to je ako ranny ritual 😉 a menstruaciu by som mala dostat v nedelu ale ja uz nevydrzim cakat 😖
@depi ahooj 🙂 ako sa vola ten test v lekarni dr. max co si pisala ze stoji 2 eura ? celkom dobra cena a mozme testovat o 106 😀
@depi si predstav, že ja som bola pri novej lekárke gyn. na vyšetrení lebo som nemala 3 mes. MS ona mi dala žiadankku pre moju staru gyn, aby mi vidala kartu, no ona mi ju nechce dat co teraz?
@lenn1101 inac ja som rozmyslala ci ma to ozaj pichal vajecnik.. Lebo aj brusko mam nafuknute a boleli ma kusok creva, tak som zacala uvazovat ci dobre rozoznavam tu bolest 😀 Co ak to len boleli creva, niekedy je to podobna bolest ako ked mas menstruaciu dostat... No a mna to pichalo vcera a 2 dni dozadu.. Vzdy len vecer ked uz som bola z prace doma a lezala pred TV...
@sunshine5 a k doktorovi ideš len tak na preventívnu či máš už podozrenie že by si mohla byť?
🙂
@tanickaskorokubikova Nie, nahodne idem na preventivku po roku. Zatial nemam podozrenie, lebo okrem pichania (a aj to mi uz skoncilo) nemam ziadne ine priznaky.
Ahojte dievcata 🙂
S tym testovanim uplne suhlasim, je to zbytocne stresovanie, co snazilkam neprospieva, ja mam tiez nutkanie si spravit test, ale ms este nemeska, tak pockam do 25.9.
Vsetkym vam drzim palce/aj sebe/ nech sa cim skor podari🙂
@depi ahoj ja ja som si si kupila minuly mesiac ten v max lekarni v Kauflande ten test as ta koncka mi dokonaca povedala ze to vyraba gs mamatest ale balia to do ich lacnejsich obalov ze je zbytocne kupovat drahsie .. zlata kocka tam robi 😉
@mirkamirkaa lekar musi poslat tvoju kartu alebo odpis s nej postou je to nutne ale musis mu odovzdat ziadanku od tvojho noveho lekara je to standartne riesenie zmeny lekara
Babule a ma níiektora osobne skusenosti s tym MAX testom? ci je naozaj dobry🙂
@mirkamirkaa no musi ti ju dat ..mas pravo na vyber lekara. treba jej troska pohrozit 🙂
@klaudia2425 to si vypytam ako cih test dr.max lekarne to je ich vyrobok nemam pri sebe teraz krabicku ale tusim specialny nazov nema skus vygooglit
@willy_wonka teraz vyzsie to tu pisala jedna kocka ze to je ten isty test ako ten najlepsi gs mamatest len je zabaleny do lacnej krabicky dr.max
@mistisa mojka konecne sa nam zadarilooo. Tesim sa, no mam aj strach aby sa nezopakoval februar MA. A ty moha ako ? Uz sem moc nechodim, tak nemam prehlad.

Pre mna je to take sklamanie a skor to deprimuje nie? Tolko negat.,ze ani neverim,ze raz uvidim //