icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
18. sep 2012

Pre mna je to take sklamanie a skor to deprimuje nie? Tolko negat.,ze ani neverim,ze raz uvidim //

tanickaskorokubikova
18. sep 2012

@depi nevadí, nabudúce už bude určite pozitívny 🙂

tanickaskorokubikova
18. sep 2012

No pekne kočky, všetky sa tu testujete :D ja mam test doma už asi tri mesiace a povedala som si že si ho urobím až keď budem na 99% presvedčená že som...to neustále testovanie by ma stresovalo a stres je to najhoršie ak chcete bábätko, nie?

depi
19. sep 2012

@tanickaskorokubikova mna to nestresuje 🙂

franzziska
19. sep 2012

@depi
@tanickaskorokubikova
ani mna nie, skor len take sklamanie..ale stres nie..to mna skor stresuje tato stranka 😀 😀 su tu same tehulky a spokojne maminy..a ked viem ze nemam vsetko v poriadku, tak to neni prijemne....

lenn1101
19. sep 2012

@moonica Tak vitaj medzi nami 🙂 Aj sa cítim to pichanie...raz na jednej strane, inokedy na druhej...tak nevem....mrchu by som mala dostať 27meho....Ešte týždeň čakania.... 😒 😒

lenn1101
19. sep 2012

@sunshine5 Neviem, či na testík nie je ešte skoro....Ja som tiež pár mesiacov testovala takmer každý deň....A ducha mi ukázalo deň pred MS.....Testíky už mám nakúpené ....už len sa dočkať budúcej stredy 😉 😉

sunshine5
19. sep 2012

@lenn1101 @franzziska @depi @tanickaskorokubikova
No sak som si povedala, ze dnes este vydrzim a nespravim si testik, aj ked na mna poskuluje zo suflika, ale nespravim si ho. Zajtra idem ku gyndošovi, takze si usetrim jeden testik na neskor 🙂
A ja som toho nazoru, ze tiez nechcem testovat kazdu chvilku, lebo to sklamanie potom u mna pretrva cely den a az na druhy den som opat v pohode. Aj ked neviem, ci toto cakanie ma nestresuje viac 😀

moonica
19. sep 2012

Baby tak ja tu vypisujem ako to stresuje furt si robit test. Pred chvilou som sa zobudila, dnes mam konecne den volna a rozmyslam v posteli co idem robit. Tak hadajte? Vstala som a rovno isla cikat na testik, jasne ze nic neukazal... Lebo mrchu mam dostat az 28-30.9.
No a ako by to nestacilo okolo 5 rano som bola hore a nemohla som zaspat, rozmyslala som nad babom a vsetkym okolo toho. A ked som konecne zaspala tak sa mi snivalo,ze som isla do nemocnice s podozrenim na tehu, brali mi krv a namiesto toho,ze som twhotna, mi povedali,ze mam rakovinu krcka maternice a hrubeho creva. Mne uz asi ozaj sibe....... 😠

klaudia2425
19. sep 2012

ahoojte, dneska rano opat pichanie v pravom vajecniku to je ako ranny ritual 😉 a menstruaciu by som mala dostat v nedelu ale ja uz nevydrzim cakat 😖

klaudia2425
19. sep 2012

@depi ahooj 🙂 ako sa vola ten test v lekarni dr. max co si pisala ze stoji 2 eura ? celkom dobra cena a mozme testovat o 106 😀

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi si predstav, že ja som bola pri novej lekárke gyn. na vyšetrení lebo som nemala 3 mes. MS ona mi dala žiadankku pre moju staru gyn, aby mi vidala kartu, no ona mi ju nechce dat co teraz?

moonica
19. sep 2012

@lenn1101 inac ja som rozmyslala ci ma to ozaj pichal vajecnik.. Lebo aj brusko mam nafuknute a boleli ma kusok creva, tak som zacala uvazovat ci dobre rozoznavam tu bolest 😀 Co ak to len boleli creva, niekedy je to podobna bolest ako ked mas menstruaciu dostat... No a mna to pichalo vcera a 2 dni dozadu.. Vzdy len vecer ked uz som bola z prace doma a lezala pred TV...

lenn1101
19. sep 2012

@moonica Nie, nie...to bude určite vaječník 😉 ....Ja to pichnutie, niekedy bolesť v podbrušku pociťujem už takmer 4 dni... Musíš veriť, že to je to..... 🙂 🙂 Aj keď v mojom prípade, je asi zbytočné dúfať, keďže sme ovu prešvihli 😒

tanickaskorokubikova
19. sep 2012

@franzziska ved práve, to sklamanie je najhoršie 🙂

tanickaskorokubikova
19. sep 2012

@sunshine5 a k doktorovi ideš len tak na preventívnu či máš už podozrenie že by si mohla byť?
🙂

sunshine5
19. sep 2012

@tanickaskorokubikova Nie, nahodne idem na preventivku po roku. Zatial nemam podozrenie, lebo okrem pichania (a aj to mi uz skoncilo) nemam ziadne ine priznaky.

willy_wonka
19. sep 2012

Ahojte dievcata 🙂

S tym testovanim uplne suhlasim, je to zbytocne stresovanie, co snazilkam neprospieva, ja mam tiez nutkanie si spravit test, ale ms este nemeska, tak pockam do 25.9.

Vsetkym vam drzim palce/aj sebe/ nech sa cim skor podari🙂

sylvia2012
19. sep 2012

@depi ahoj ja ja som si si kupila minuly mesiac ten v max lekarni v Kauflande ten test as ta koncka mi dokonaca povedala ze to vyraba gs mamatest ale balia to do ich lacnejsich obalov ze je zbytocne kupovat drahsie .. zlata kocka tam robi 😉

sylvia2012
19. sep 2012

@mirkamirkaa lekar musi poslat tvoju kartu alebo odpis s nej postou je to nutne ale musis mu odovzdat ziadanku od tvojho noveho lekara je to standartne riesenie zmeny lekara

willy_wonka
19. sep 2012

Babule a ma níiektora osobne skusenosti s tym MAX testom? ci je naozaj dobry🙂

willy_wonka
19. sep 2012

resp. spolahlivy🙂

tanickaskorokubikova
19. sep 2012

@sunshine5 Možno ta príjemne prekvapí 🙂 budem držať úpalve

depi
19. sep 2012

@mirkamirkaa no musi ti ju dat ..mas pravo na vyber lekara. treba jej troska pohrozit 🙂

depi
19. sep 2012

@klaudia2425 to si vypytam ako cih test dr.max lekarne to je ich vyrobok nemam pri sebe teraz krabicku ale tusim specialny nazov nema skus vygooglit

depi
19. sep 2012

@sylvia2012 no na paradu ale ak si ho nevypytas predaju ti vzdy drahsi 🙂

depi
19. sep 2012

@willy_wonka teraz vyzsie to tu pisala jedna kocka ze to je ten isty test ako ten najlepsi gs mamatest len je zabaleny do lacnej krabicky dr.max

svintekova
19. sep 2012

@azzura
@fifitko25
@e.l.i
@kikaneu baby moje, chcem sa s vami podelit o svoju radost. Vcera som si spravila test a je POZITYVNY 🙂

sylvia2012
19. sep 2012

@svintekova gratulujeeeeeeeeeem

svintekova
19. sep 2012

@mistisa mojka konecne sa nam zadarilooo. Tesim sa, no mam aj strach aby sa nezopakoval februar MA. A ty moha ako ? Uz sem moc nechodim, tak nemam prehlad.