icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

madzik
25. okt 2011

Ahojte🙂 mozem sa spytat,ked mam vysoko polozeny krcok tvrdy a uzvrety mozem byt tehotna alebo sa chysta na mna mrcha? 🙄

nativanativa
25. okt 2011

@madzik fuuuha , tak to veru neviem , ja som sa tejto metody nikdy nedrzala 😒 😒

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 ok , dobruuuuuuu 😎

monika2712
25. okt 2011

@madzik vysoko a tvrdy su skor tehu priznaky.. ale nespoliehala by som na to na 100 percent.

madzik
25. okt 2011

@nativanativa pa..skoda ze nikto nevie :(

madzik
25. okt 2011

@monika2712 no uzivam duphaston...nemoze to byt aj z toho? inak mam nesmierne krce v podbrusku ale krcok mam hore a tvrdy...a pocas mrchy by mal byt dole a otvoreny nie?

monika2712
25. okt 2011

@madzik neviem presne aky je pocas mrchy, ale pocas tehu to je tak ako poises.. a neviem co sposobuje duphaston takze netusim.. skor sa treba riadit priznakmi a hlavne vyckat do meskania menzesu.

madzik
25. okt 2011

@monika2712 no mnie uz meskaju den ale nemam si kde kupit test lebo som z zahranici v praci na takej samotke 😒 ale v piatok pridem domov tak sa testnem ak nepride..DAJ BOZE ABY NEDOSLA.. a uvidime inak ma vecer palieva zaha..to som este nemala 😀 aty uz cakas babenko?

nativanativa
25. okt 2011

@madzik nech boze da, nech boze da 😉

madzik
25. okt 2011

@nativanativa vsak nech da🙂

madzik
25. okt 2011

Bodaj by nam vsetkym dal🙂)

spula22
25. okt 2011

@purina12345 ahoj...ja ako som vysadila antikoncepciu od februra, tak som mala tak cca kazde 1,5-2 mesiace.6.oktobra som bola u dr a ten mi daval vyvolavacku...mala som teraz od 16 mrchu 5 dni... s muzikom pravidelne snazilkujeme,tak dufam,ze s toho aj nieco bude🙂 .drzim palceky,aby na tych 9 mesiacov mala "mrcha " pauzu 🙂. skusim aj ja tie kvapky kupit 🙂 suna predpius,ci sa daju aj volne kupit? dakujem krasne za radu 🙂

spula22
25. okt 2011

@anlady dakujem uz som dnes kupila,aj testovala,ale este bola ciarocka len tay duch 🙂

spula22
25. okt 2011

@meyby dakujem krasne za rady 🙂 ja tiez len kyselinu listovu, ktora ma este aj pridavok zeleza Superzelezo, tak dufam,ze to pomoze 🙂. lebo mi dr povedal,ze ak budem mat este aj buduci cyklus takto nafigu,nasadi mi Duphaston...uvidime. a este ak sa mozem opytat tie bolesti to su take podobne ako pred menstruaciou? lebo ak ano,tak prave dnes a vcera som mala presne take bolesti,ako keby mala prist,ale skoncila mi pred cca 12 dnami 🙂. dakujem a prajem, nech sa zadari 🙂

meyby
26. okt 2011

@spula22 ano nieco podobne ako pred menstruaciou , a na 12 den - moze ist o moznu ovulaciu...verim ze to tak bolo 🙂 ja mam asi tak 2 dni take tlaky, pichanie...a zacnu ma boliet prsia...a viem, ze ovulacia je tu 🙂 a zvyknem to mat cca okolo 12-15 DC....treba sa trochu odsledovat a spoznat svoje telo... 😉

mima1983
26. okt 2011

@jorgie dufam ze budu, zajtra si spravim clear blue digi, to bude 32DC

mima1983
26. okt 2011

@purina12345 dakujem krasne za cestné druhé miesto 😀 ale vobec mi to este nedochadza a aj sa trošku bojim tomu verit 🙂

spula22
26. okt 2011

@meyby dakujem 🙂 dufam,zže to tak aj bolo.s manzelikom sme sa posnazilkovali 🙂. len doteraz som to podla ziadnych bolesti nezistila...ziadne som nemala .budem sa viac sledovat 🙂 pekny den

barushkaaam
26. okt 2011

tak baby ja som sice 31DC, ale mrcha stale nedosla a test negativny. Tak cakam kedy dojde a zaciname dalsi cyklus 🙂
@mima1983 potom hod fotecku, ako ciarocka zosilnela 😉

custy
26. okt 2011

@barushkaaam ja som na tom navlas rovnako s tebou 🙂

barushkaaam
26. okt 2011

@custy tak ja uz len cakam kedy pridem mrcha a zacinam pit cajik. Uz si ani nemyslim, ze som tehu, ale to nevadi, podari sa inokedy 🙂

custy
26. okt 2011

@barushkaaam hmm veď aj ja som skeptická, ale predsa len trolililinku dúfam 😔

barushkaaam
26. okt 2011

@custy tak skus este test zopakovat, tak za dva tri dni a uvidis.... 😉 a ked nie, tak sanca je zase v dalsom cykle 🙂

purina12345
26. okt 2011

@spula22 dajú sa iba kúpiť na internete,ja som ich kúpila tu: http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp potom ti napíšem o dávkovaní a ako sa užívajú, dnes som veeeeľmi unavená

purina12345
26. okt 2011

@mima1983 už sa teším na zajtra 🙂

nativanativa
26. okt 2011

@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac mna normalne asi porazi ,pozri , ja asi nebudem ovulovat 😠 😠

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa moja ty ako to mas teraz s tou svojou ovulkou? vsak ti doki povedal, ze mas super velke vajicka, a ze mate cez weekend snazilkovat, ci? 🙂

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam no budeme miesat urcite , len ci sa nieco ujme 😝

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa ale ujma moja, musiiiii !!!!! ja budem silno silno drzat prsty 😉 ja ti tie 2 // straaasne prajem 😉

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam jaj boze , vsetko sa mi sere , nic sa mi nedari , este aj v robote sa to sere ....