Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova Aj mne a uz tyzden !
@moonica Dobre, dobre urob a daj vedieť, keď tu niekto napíše že asi mešká tak ja mám pocit že som nedočkavejšia ako dotyčná 😀 keď to je také pekné, dúfam že už aj ja za chvíľu budem písať že mešká 😀
@moonica mňa ide poraziť, chodím doma naobliekaná jak snehuliak,jak v decembri 😀 a ty nevieš náhodou jak to je s tou bazálnou teplotou? jak to má byť? ja som si včera len tak z nudy merala a vyšla mi 37°C to čo znamená?
@sunshine5 a to si si pred koľkými dňami robila?
@tanickaskorokubikova asi cca 5dni 🙂) to bolo asi 8DPO 🙂) no proste som musela co ti poviem 🙂))
😉 @kikaneu tak uvidis ja uz som zvedava co to bude so mnou 😠
@klaudia2425 ráno testni a budeš vedieť 🙂
@sunshine5 No ja na tvojom mieste sa už testujem 🙂
@tanickaskorokubikova no bazalna neviem ake su hodnoty v ktorej casti cyklu, ale myslim, ze to moze byt individualne a treba merat kazdy den, tak neviem ci ti jedna teplota nieco povie , asi urcite nic :D Len viem, ze cez ovulku tma byt zvysena a pri MS keby bola tak by si mala byt tehu.
A aky den D je dnes ? 🙂
Ovulka 🙂
@tanickaskorokubikova som sa pomylila ze pred MS keby bola zvysena... nie pri 🙂
@tanickaskorokubikova TAk sup sup co tu este robiiiiis ? 😉 Ovulku si teraz zistila podla coho?
@moonica cyklus jak hodinky a doobeda trošku tlak v podbrušku toto ja viem na 100% 🙂
@tanickaskorokubikova tak to je super, naco nejaka bazalna teplota 😉 Aj ja skoro vzdy ovulku viem a vedela som aj teraz, takze sa nevie dockat ale mam zas ten isty pocit, ze nic ako vzdy .. Nevadi
@franzziska no ved kazdu chvilku je tu nova tehulka.len my dve furt zaostavame 😠 😠 😠
@sylvia2012 neboj vsetko bude okik. ja co som teda obbr optimista tak mi dosli sily.snazime sa totiz 5ty rok a stale nic a uz ma to fakt prestalo bavit. takze my teraz mame co sa tyka snazilkovania tichu domacnost a vobec sa o tom nebavime radsej. ale vnutri a v kutiku duse stale smutim a dufam ze sa zadari. uvidime.ale kazdopadne ty si davaj na seba pozorcek a aj na drobceka 🙂 😉 😉 😉 😉
@tanickaskorokubikova Ďakujeeem....aj tak budem spokojnejšia, ak si zajtra taktiež nájdem aspoň takého slabunkého ducha ako dnes 🙂
@moonica joj tak dufam ze ti to vyjde 😀 strasne drzim palce
@tanickaskorokubikova
@lenn1101 tanicka ale ja neviem ci si ho uz ozaj mam urobit takto skoro 😕
@moonica kolko dni so PO?

Baby aj vám je taka zima či to len mne :D už by mohli kúriť nie?