Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova predstav si, ze netestujem... ja som fakt presvedcena, ze by to bolo zbytocne minutie testiku a takto som aspon dlhsie v takom prijemnom napati... nechcem byt dnes smutna.
Dobré ránko....ach moja, to ma mrzí...aj keď stále je ešte šanca.. Ja som pri prvom tehu testovala týždeň pred mrchou a test mi ukázal slabunkého ducha deň pred MS...takže stále verím a zo ♥♥♥ Ti to prajem 😉
Aj dnes pozitívny test 🙂
@klaudia2425 to ti verim ze sa nechces sklamat ale zas potesenie tiez potesi🙂...no kazdopadne ty vies co najlepsie treba robit. Dufam ze to aspon tebe vyjde. budem trpezlivo cakat aby som sa s tebou mohla potom tesiiit🙂)
@jalaura jeeej dakujem moja si zlata 😉 brusko ma boli ale nic och uz nech pride alebo nech radsej nechodi 🙂
@lenn1101 gratulujeeeeeem
babenky...som tu dosť dlho...ale stále neviem čo je to DPO, DC....vysvetlí mi niekto? 😀 😀 😀 😀
@sylvia2012 Ďakujeeem 🙂
@moonica a Mon, mozno fakt je este len skoro... nie nadarmo vravia, ze najlepsie je sa testovat blizunko prichodiacej mrchy alebo az ked meska... Nechcem ti samozrejme davat zbytocnu nadej, ale ja by som si to tak sama pre seba povedala 🙂 a ked by nahodou to nevyslo, tak budeme dve 🙂 Vo dvojici sa to lahsie tiahne 🙂 😎 a myslim, ze dalsie babule sa k nam pridaju 🙂 Nikdy nebudeme same.
@lenn1101 gratulujem,,no vidis ty uz to mas za sebou 😉
@klaudia2425 ešte nie .... až keď mi to doky potvrdí a bude všetko ok .....v kútiku duše je tam stále strach 😒
@lenn1101 to ti verim ale zatial sa nad tym nezamyslaj 🙂 a bolesti bruska mas alebo vobec nic ?
@klaudia2425 Snažím sa.. teraz sa ešte vytešujem 🙂 ani si to nechcem pripustiť 😉 Mávam bolesti sem-tam...pár sekúnd/minút a o pár hodín znova ....
@moonica @lenn1101 Babyyyyy, uz sa netestujte, lebo tomu podlahnem aj ja 😀 😀 😀 Moja mrcha sa zatial neohlasuje bolestami v krizoch a predpokladam, ze od 26(zajtra) do 29 by mala dojst.
Hlavne, ze zaciatok chripky uz prepukol plnym nosom :(
Ja by som to chcela tak, ze vsetky by sme museli naraz otehotniet!!!! Nebolo by to perfis 🙂)))
@lenn1101 mne uz menstruacia mala prist vcera ale stale nic no brusko ma sem tam boli :( tak sa vytesuj a bude dobre uvidis
@klaudia2425 a si si nerobila test??? to ti už určite ukáže..... ja som nevydržala čakať do MS 🙂

@kikaneu zajtra rano 😅 😅