icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
8. dec 2011

@kikaneu nijééééééééé, nemôže byť červená 😒 😒

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita vďaka za podporu 🙂 uvidíme zajtra 🙂

lucecita
8. dec 2011

@kikaneu držím pästičky, aby nebola...ráno daj vedieť 😉

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita tak ja sa tu dostanem až poobede, skôr určite nie, v práci sa mi nedá a ďakujem 🙂

momamo
8. dec 2011

@vardzikova ahoj uz som ich sem aj dala su tam dva, jeden rano a adruhy ked som prisla za prace ... kukni 🙂)) uz som to povedala aj mojmu chlapovi, plakal ako male dieta,,bozkaval mi brusko a stale mi vravi maminka🙂))

eri28
8. dec 2011

@momamo jezis no to ti len gratulijem a ticho zavidim, 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
8. dec 2011

baby ja som nastvana z tej antikoncepcie, strasne ma bolia prsia a mam zilky uz aj na tvorcoch, naliate no proste hormony 😠 😠 😠 ☹

eri28
8. dec 2011

dobru zajta idem do prace a boli ma hrdlo a hlas mam akoby som spievala celu noc v bare 😉

lucecita
8. dec 2011

@momamo jeminkooooo, jaká pekná rekacia...aj ja tíško závidím, ale v dobrom 😉 užívajte si jeden druhého, o chvíľku tu bude ten tretí 😉 😉 😉

momamo
8. dec 2011

@lucecita kocky dakujem ste zlate..🙂)) dakujeme,,ano ano v auguste 3-ja😀

l_e_n_o_c_k_a
8. dec 2011

zajtra smer Martin Helios, ideme na spermogram, drzte palce 😒

fifitko25
8. dec 2011

@momamo je to krásne, ako sa budúci otecko tešil ;) ako dlho ste sa snažili? Mala si aj nejakú stimulaciu, alebo ti jednoducho zariadila príroda sama?

zelovocka
8. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a držííímééééé 🙂 daj potom vedieť, ako ste dopadli 😉

spula22
8. dec 2011

@momamo krasne ciarocky 🙂 🙂 🙂

nativanativa
9. dec 2011

@lucecita nic si z toho nerob , ja sa v tej mojej susulke tiez nevyznam ..... 😀 😀 😀

delideli
9. dec 2011

dobre ranko baby. tak som nakoniec nevydrzala a tesla som sa (v noci sa mi o tom 2x snivalo 🙂,bohuzial narozdiel od mojho sna bol test v skutocnosti negat.,take cervena bude zajtra,najneskor v nedelu :( no nic, tak snad nabuduce..aspon sa nebudem dnes v praci nervacit ako vcera..
dnes este graf pekny,zajtra cakam,ze pojde teplota dolu : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@kikaneu : drzim palce 🙂

simonkazga
9. dec 2011

@delideli to mi je ľúto. Ale asi sa k tebe pripojím aj ja. Dnes som išla o stupeň dole. http://www.fertilityfriend.com/home/3986b3 tým pádom ani nemá zmysel robiť test. Asi len pekne počkám, kým sa mrcha dostaví a budem srdcervúco plakať :(
ale potom sa vrátime na bojisko a budeme bojovať do posledného vojaka :D
... keď sme už pri tom, keďže ti este nemešká, stále je šanca, že si v tom

eri28
9. dec 2011

@momamo myslim, ze tam nieco bude v tom brusku 😉

eri28
9. dec 2011

dobre ranko
@minerwa vitaj od niekal si mi povedoma, kde som ta citala 😕

eri28
9. dec 2011

@momamo ako dlho ste sa snazili..... 😉

eri28
9. dec 2011

@momamo pri tomto aj mnesa tlacili slzy do oci 😅

eri28
9. dec 2011

baby ja som nastvana som chora, tak som sa tesila konecne do roboty, bola som tri dni v skole, ale teraz musim k dokimu, na jazyku mam mimi vriedok a boli, aj krk aj priedusky, tu je zima ako v rusku.....

momamo
9. dec 2011

@fifitko25 ahoj ano bolo to krasne ked som mu to oznamila.... snazili sme sa pol roka ale tento posledny cyklus som bola u doktora a ten mi spravne odsledoval ovulku tak sme sa snazili a vidis ..🙂) nebrala som ziadne lieky ani nic ..

momamo
9. dec 2011

@eri28 ahoj ja si nemyslim ale viem toooo len rano ked vstanem sa strasne pripomina, ze je😀 bleee tak mi byva zle ...

momamo
9. dec 2011

@eri28 pol roka🙂

momamo
9. dec 2011

Kocky myslite ze je to normal ked mamatest 10 mi vcera ukazala krasne ciarky, ktore som uz sem vcera aj dala a rano som si robila woman secret, tycinkovy a pruzkovy a ten tycinkovy (taky ako mam test) mi ukazal ducha a ten druhy (plastovy bielo ruzovy) mi ukazal krasnu ciarku🙂))

fifitko25
9. dec 2011

MOMAMO: tiež sa snažíme už skoro rok a stále nič, riešim to už s doktorom, ktorý mi tiež pozerá ovulku, ale ja som ešte dostala aj stimuláciu (clostyl, duphaston, pregnyl...), lebo so mala malé folikulky ☹ po poslednej stimulácií mi narástli až dva, tak tiež čakám, že by to už konečne mohlo výjsť 😉

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo ahoj, ja som mala len tie plastové bielo ružové, a vždy mi krásne vyšiel. nemám d§veru k tým malinkým prúžkovým 🙂 🙂 🙂 . strašne veľmi sa s tebou teším a ešte raz gratulujem

nikinka1111
9. dec 2011

môj graf, teplota zas rovnaká, tak dúfam že je všetko ok http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd

momamo
9. dec 2011

@nikinka1111 ten plastovy vysiel pekne bol dost vyditelny nie uplne ako kontrolny ale stale tam bol🙂))))) najblizsie uz len v nedelu testnem a ozaj na buduci stvrtok idem k doktorovi🙂) sa velmi tesim ty si asi na kolky DPO bola u doktora??? Bolo uz nieco vidiet.??