icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo na to aby bol taký tmaví ako kontrolny je ešte čas. do nedele bude ovela silnejší 🙂 ja som bola u dokiho 30DC cca 17DPO a dlho hladal gestačný vak ale nakoniec našiel 🙂

momamo
9. dec 2011

@nikinka1111 Nho ja som dnes 30DC tak ked pojdem ten stvrtok tak to budem 36 DC a cca 21DPO,,tak to by uz mohol nieco vidiet...🙂) tak uz mas malinku fazulku v domceku, stale ta miestami pobolieva brusko???

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo ešte stále 🙂 hlási sa aby sme naň nezabudli 🙂 .partner sa veľmi tešil že? 🙂

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo ja pôjdem ešte pred vianocami na kontrolu, tak hádam už aj ja budem niečo vidieť 🙂

momamo
9. dec 2011

@nikinka1111 aj mna ,,hlavne rano ked vstanem z postele a potom vecer....🙂)) fazulka mala..A ako tesil sa ako male dieta tak pekne uprimne plakal🙂)) ale tie jeho hlasky rano, davaj si pozor cestou do prace, nieze niekde spadnes, mam ta ist odviest a podobne ...🙂) smejem sa na nom ale uplne spokojna a kludna budem po tom buducom stvrtku ked si budem ista ze je vsetko v poriadku a fazulka je tam🙂)) nikinka mi sme si spravili tie najkrajsie Vianoce🙂

lucecita
9. dec 2011

Bré ránko, tak ja podávam hlásenie z práce...teplota mi stúpla, výtok ostal rovnako krémový http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 spánok bol celkom v poho, ale musela som ísť z veľkej postele spinkať do obyvačky na gauč, pretože ma to príšerne lákalo dať sa na bruško a v obyvke je úzky gauč, tak som sa nemohla ani pohnúť 😀 😀 😀 😀 a asi mám preležaniny na pravej strane, lebo tá dostala dnes v noci zabrať 😅
@delideli škoda že nič neukázalo...skús zajtra alebo nedeľu...ja som tušila že nevydržíš a testneš 😉
@vardzikova ahoj mojka, na teplotku sa ťa ani pýtať nemusím, však? 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@momamo jooj mojka tak sa tešite teraz 🙂 maminka sa musi šetriť hlavne, papať veeľa zeleninky aby bola zdravučka 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@lucecita moooja 🙂 ty si ale riadna srandistka 😀 😀 😀 takže si išla do robotky? ale dnes prajcuj len tak mierne aby si sa veľmi nenamahala 😎 , teplotka? noooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 čo ti budem hovoriť, inak môj hlien už zmizol tak 😖

chorucka
9. dec 2011

Ahojte baby mam otazocku vcera rano som si robila ovu test a boli 2// krasnucke a dnes rano uz iba 1/ Neviem ci som zle testla ci co to ma znamenat

vardzikova
9. dec 2011

@momamo jou jou jou parada 🙂 😀 😀 😀 😀

carie32
9. dec 2011

@simonkazga moja ale veď to len tak trošku kleslo, to sa môže ešte zmeniť! nevešaj hlavu! po víkende budeme múdrejšie 😉
@delideli tak to ma mrzí že test bol neg. ale stále máš teplotku takú vysokú, myslíš že už nie je ani malinká šanca? kedy máš dostať mrchu?

lucecita
9. dec 2011

@vardzikova jasné, dovku mám eném ené, na sviatky a Pčka som si včera vyčerpala 7, tak sa mám po prdelke a do konca roka musím sedieť v práci 😀 😀 😀 ale ja to tu dneska nejak zvládnem, nebudem sa naťahovať a budem pekne za PC sedkať a objednávať tovar 😀 😀 😀 ani nič nehovor na teplotku, mne je už aj blbé o tom ti písať, ale verím tomu, že raz ma prekvapíš a zmeriaš si ju 😀 😀 😀

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo žeby tehu vírus zafungoval 😀 😀 😀 😀

carie32
9. dec 2011

@nativanativa a to nie je dobre? veď sa pekne drží.. 🙂

momamo
9. dec 2011

@vardzikova tak tak vela zeleninky a ovocia...a ty ako mojka ..??? co nove..??

momamo
9. dec 2011

@nikinka1111 ozaj vidis tooooo zafungoval ...🙂) pome nakazit ostatna kocky ...😀

lucecita
9. dec 2011

@nativanativa jako pekne, sprav si testík, až vieme 🙂 🙂 🙂

lucecita
9. dec 2011

@momamo @nikinka1111 aj ja chcem tú nákazu 😀 😀 😀 😀

momamo
9. dec 2011

@lucecita ptuj ptuj uz si nakazena 😉 😵 😀

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo no tak poď nakazíme aj ostatné baby :
@lucecita
@carie32
@nativanativa
@vardzikova
@chorucka
@delideli
tak chytajte tehu vírusíky. na koho som zabudla, hláste sa 🙂 😀 😀

momamo
9. dec 2011
purina12345
9. dec 2011
purina12345
9. dec 2011

@nativanativa vyzerá to moc dobre, držím palce 😵 tak nech už je tá nedeľa doparoma

carie32
9. dec 2011

@nikinka1111
@momamo
jéééj kočky vy ste zlaté 🙂 ! v tomto prípade neexistuje aby sa tento cyklus nezadarilo 😉

nikinka1111
9. dec 2011

@purina12345 prepáč, teba som nevidela. hambím sa. posielam dvojnásobnú dávku 🙂

nativanativa
9. dec 2011

@purina12345 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😝 😝 😝 😝 😝

purina12345
9. dec 2011

@nikinka1111 😀 ja som to vedela že sa to vypatilo aby si na mňa zabudla
ja bežím na ko pa zatim 🙂

vardzikova
9. dec 2011

@lucecita jooj moja tak ja mam ešte 2 P k dobru a 7 dni dovolenky, no čo ti poviem , a tu teplotku? jasne raz ju pomeriam uvidiš ani tomu sama neuveriš kedy to bude 😀 😀 😀

momamo
9. dec 2011

@vardzikova a ty ako mojka kedy ides testovat..??? Mrcha stale nedorazila...??