Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sylvia2012 Tak to si ma celkom potesila s tym krckom 🙂
@klaudia2425 nevravím, že je zlý 🙂 počula som aj o calibrum...no zatiaľ s ním nemám skúsenosť 🙂 a so srdiečkom u bábätka je to individuálne....u niekoho je už v 5 týždni...u iných maminiek neskôr 😉
@lenn1101 tak to vraj je len o znacke vravel v lekarni 😉 ako ti je ?
@klaudia2425 už lepšie...bolesti troška poľavili... 😉 no v behaní na wc asi dosiahnem svetový rekord 😀 😀 😀 😀
@azzura juj moja...dúfam,že vám to na vianoce vyjde...musíííí....budem ti silno držať palčeky...
ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e sa mi posunula ovu...už aj minulý bol 25dňový a teraz bude asi tiež..podľa teplôt..síce neviem či ovu bola..ale tak teploty mám takéto
@su_san krásne fotečky......je to super vidieť. ...ako vyzerá ešte v brušinku.. 🙂
@moonica držím moc palčeky...nech sú tam dve..alebo min.pekný dúšik 😉
@mattuliatko30 ty si zlata,dakujem pekne ale mam citak,ze bude len jedna.. Zase raz.
@bubo80 no ak máš pravidelné cykly..tak ti už mešká..tak a 15 teho mohol byť zrovna plodný deň 🙂 tak skús kúpiť testík..videť to tam už asi budeš 😉 😉
@moonica ale neboj sa....musíš veriť...BT nemeriaš???
@mattuliatko30 dakujem, vsak uvidime co tento rok este na mna zostane, ci nist alebo dake prekvapko. Vidis, mozno ten cyklus haproval lebos si sa moc sustredila na babo, psychika je silna carodejka...viem o tom svoje
@azzura ja viem..ale tak stále tajne dúfam 😉 ale tak už som sa s tým skôr zmierila...a pijem aj alchemilku...takže možno aj tá čosi dopomohla..uvidím...presne min.rok mi to takto začalo..a asi teraz aj skončí 😀
neboj moja..na každú raz príde čas...a možno pre teba chystá ježiško prekvapko..v podobe //.
@sunshine5 držím palčeky....ráno budeš múdrejšia..
@mattuliatko30 dakujem, si zlata. Uz aj ja som zacala pit alchemilku, tiez mi pomahala na cyklus. Neboj, raz aj ty budes mat 3, ved si este mlada 😉
@lenn1101 tak ja uz na wc tak nechodim, uz mi je dobre,,len nechcem zarieknut 😉
@azzura no mladá ako mladá...len keby mm chcel ☹
baby a odkedy sa zacina prejavovat tehotensky hlien?
@chica_chica mne zacal vcera a menstruacia mala byt v pondelok 🙂
@klaudia2425
@lenn1101 Baby a citite sa tehotne? okrem teda toho cikania casteho? take ine prejavy?

a sa vas chcem opytat podla testu som 2-3 tyzdni to znamena ze podla menstruacie som v 4 tyzdni a 3 dni ? 😉 😉 to vsade pisu ze na konci 4 tyzdna uz bucha srdiecko tak ja neviem 😉 😉 😉