Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby prosím vás môže mi byť zle s vitamínov femibion 800? V pondelok som ich nasadila a od utorka ma bolí žalúdok, podbruško a nieje mi dobre v utorok bola pravdepodobne aj ovu. Ďakujem 🙂
@mattuliatko30 buduci tyzden idem na foliky, tak uvidime a pokecame asi o tej liecbe, neviem no..ci zacat s nou...
@sylvia2012 zlataaa 🙂 tuz len cakam kym teraz mrcha pride, tesim sa na ovulku a buduci mesiac duufam,ze sa k vam vsetkympridam ved tento mesiac Vas je kolko ;) 4-5? 🙂
Babky tak som orave dostala MS, presnu ako hodinky na den. Takze zacinam brat alchemilku, idem si kupit femibion...
Len ma mrzi,ze podla mna prave pocas najpl.dni budem 2 dni prec od muza a dalsi mesiac bude v haji... :(
@moonica @sylvia2012 ahojte babule, ano urobila som si ranny testik a opat vysli dve ciarky, druha slabsia ale troska silnejsia nez vcera a pritom to bol 25tkovy test. No kazdopadne neverim tomu a neviem ako to mam povedat muzovi 🙂)) resp.este by som pockala na silnejsiu druhu ciarku. A potom to vysolim.
@sunshine5 moja..veď máš krásne čiarky..ja by som už nevydržala 🙂 hoď foto aj tohto testíku....please 😉 😉 😉
Babulkybabkdebste vsetky? Ci ste sa uz presunuli do inych tem? :( lenn nikde.... :(
@lenn1101 no ja uz moje viac davat nebudem uz som 9 dni po meskani ms tak som jasna ale este raz gratulujemmmmmmmmm 🙂
@sunshine5 gratuluuuuujem ja so to vedelaaaa hi hi hi co manzelik povedal velmi sa tesim a moc moc gratulujem 🙂

@sunshine5 budes tu so mnou aj ked uz nebudes patrit k snazilkam? 🙂 Teda podla mna uz nepatris 😉 co si kupila svagrinej? ;)