Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@klaudia2425 aj ja som bola...ale včera 🙂 🙂 🙂 a v pohodke 😉
Ahojte baby vidim zestale viac a viac sa nam to tu rozrasta. My tento mesiac si musime dat pauzu, lebo mangel je na ATB a lekar rezolutne zavrhol snazilkovanie ☹ Tak som teraz trocha v depresiach, ale ako nahradu za to ideme robit kuchynu 🙂
no ja tym ze to viem uz cez tyzden mam to aj spracovane ale mam haluze stale lebo nic mi nieje neni mi zle jem tak ako vzdy nemam nejake specialne chute... troska mam napuchnute bradavky ale normalne neviem ci je to normalne ze mi je tak krasne
Dobre ranko. Ako sa mame babule?
@sunshine5 dobre ranko mne je fajn len sa prehovaram ze si musim ist urobit jest ale som leniva a ty ako sisa vyhajala a co muzik uz vie ze cakare
Bre ranko 🙂
@moonica aj tebeee 🙂
@lenn1101 aj mne je fajne moja, prsia ma nebolia a ani brusko len sem tam ma pichne 😉
Ahojte čo nového? Ako sa máte tehulky? Ja mam ms dostat na buduci týžden v nedelu no len dufam, že nepríde 🙂
@moonica už som si stiahla konečne to ovu wiev, ja som sa totiž nemohla pripojiť na wifi niečo som ponastavovala a už to ide 😀
Ahojte, mozem sa pridat do klubu? Ja mam sice za sebou uz jedno mimomaternicove, podstupila som jedno vysetrenie, kde mi zistili hrozne veci, tak teraz robime detoxikaciu, ide aj priatel a potom sup, ide sa nato. Lebo ako mi bolo povedane na vysetreni, keby som o to dieta neprisla, prichystala by som mu mizerny start do zivota, min. atopicky ekzem, oslabenu imunitu. Mne zistili strasne zaparazitovany organizmus, samy zapal, stafylokokov a tak, a ze by som to preniesla na to babo. Tak som teda tuzbu a emocie , dala bokom, zapojila rozum a najskor sa dame my dvaja dokopy a potom sa znava budeme pokusat! Vy ste o niecom takom neuvazovali pred tym ako ste sa nato dali?
@mirkamirkaa ja som si dokonca aj zaplatila teraz plnu verziu... 🙂 ani neviem naco ale je tam plno dobrych veci 🙂 a drzim palce aby MS neprisla🙂
@moonica dakujem
@lentuska to ti zistili pri preventivke alebo pri tom mimomaternicovom tehu ???????
@moonica
No ja nemyslim teraz gynekologa. Ten mi nerobil prvykrat ziadne vysetrenia, skratka povedal,ze sa mame snazit, ze na vianoce to isto vyjde, aj vyslo, ale dopadlo to cele tak jak dopadlo. A potom mi kamoska odporucila vyskusat tuto doktorku, ze pre nic-zanic som to mimomaternicove nemala. A veru mi povedala dost uzitocnych veci a aj zistila veci, kt. ti gynekolog take vysetrenia ani neurobi. Napriklad segrenka mava stale problemy s mikozami, zapale mechura, vejecnikov a isla tiez ku nej a zistila jej ,ze ma chlamidie!!!!!!!!!!!!!! Teraz berie tiez taku kuru na odstranenie problemu....
@mirkamirkaa
Nie, bola som u inej doktorky , pravdu povediac isla som tam s inym problemom, mavala som opakovany zapal mechura, alergiu asi na vsetko. Urobila mi vysetrenie a zistila vsetky veci a povedala mi aj to, ze keby sa mi to babo narodilo, tak by bolo take ako som pisala hore. Dneska robim detoxikaciu a zaciname budovat imunitu...ak by si chcela ist ku nej na vysetrenie, to nie je problem, lebo ona chodi po celom SR , staci jej zavolat a ked bude niekde v meste, najblizsie kde byvas, dohodnete si stretko. To vysetrenie stoji iba 15€. Je to formou biorezonancie, neviem ,ci ti to nieco hovori....je neskodne a to vysetrenie je komplet cely organizmus a trva asi 30min. Ak chces , dam ti na nu kontakt a skus si tam cinknut ,co ti povie...teraz viem,ze ma akusi prednasku v BA ohladom cinskej mediciny a akupunktury ci co....lebo mala prist ku nam bud. vikend, ale sme to museli prelozit
@lentuska ja nemam velmi problemy len sem tam vytok ,ale cislo mi možeš dat ved do buducnosti keby som potrebovala dakujem
@klaudia2425 ja este nemam taky tmavy pasik ale uz sa nanho tesim 🙂 ktory den si po vynechani ms?
Ale je to super, tesiiim s tebou 🙂))
@klaudia2425 krasne 🙂 ty mas vzdy najtmavsi pasik aky som tu videla 🙂
@moonica ahoj Mon, u svagrinej bolo fajne, chutilo mi. A ja sa citim uplne bezne, len moj mozog stale spracuvava tuto novu info, ale inac keby neviem ze mrcha nedosla, tak si ani nic nevsimne zatial. Snad to tak aj ostane. Teda ziadne priznaky, ani prsia ani nic ine.
No super, ja by som tiez zacala papat femibion a asi by som skusila ovulacne testy, aby som ich vyskusala. A viem, ze cakas na ovu.. Ale si predstav ze par dni mas mrchu a potom uz cochvilka budes cas najvacsieho snazilkovania a urcite to vyjde. Musis sa pridat k nam a potom si my vsetky vytvorime osobitnu skupinu 🙂
A co sa tyka manzela, este nevie ale siiiiipi uz nieco. Vie, ze mi meskaju a mne nezvyknu. Povedal mi dnes rano, ze kolko usetrim na tamponoch a vlozkach za ten rok 🙂)) a sem tam ma take narazky, ze sak ty si uz tehotna, nenamahaj sa 🙂 takze uvidime ako naozaj zareaguje ked mu to potvrdim 🙂
@sunshine5 mala som dostat minuly pondelok a dneska je nedela, tak zajtra bude tyzden 🙂
@moonica jeeej to ma tesi , asi mam silny hormon 😀 😀 😀
@klaudia2425 ja so to tiez urobila aby som mala pamiatku kedy ides k doktorkovi
@sylvia2012 taka pamiatka potesi ,,, zajtra mu idem volat, najradsej by som sla tak ze uz nieco na ultrazvuku uvidime
@klaudia2425 no sak to je super ze mas silny hormon 🙂)) tak ja sa tedim na moj silny hormon 🙂))
@sunshine5 aj ty ho budes mat silny , to silnie ako sa patri 😉 😉 snad z neho bude silny chlapec 😀 😀

@lenn1101 ahooj sme boli na jarmoku v starej lubovni a ty sa mi ako mas ?