icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sylvia2012
30. sep 2012

@klaudia2425 ja so to tiez urobila aby som mala pamiatku kedy ides k doktorkovi?

klaudia2425
30. sep 2012

@sylvia2012 taka pamiatka potesi ,,, zajtra mu idem volat, najradsej by som sla tak ze uz nieco na ultrazvuku uvidime

sunshine5
30. sep 2012

@klaudia2425 zelas si chlapceka? 🙂

klaudia2425
30. sep 2012

@sunshine5 strasne malickeho Alexa 😉 ale hlavne je ze nech je to zdrave ja sa potesim aj dievcatku

moonica
30. sep 2012

@sunshine5 rozmyslam ci tu bazalku merat alebo tie ovu testy... alebo kaslat nato a len si uzivat milovanie... neviem 😒 takze muzicek sipi 🙂

sunshine5
30. sep 2012

@moonica pozri, ak vies kedy mas ovu, bud ze mas volesti alebo vytok, tak kasli na to vsetko. Bazalku si nemeraj, to je stresujuce podla mna... A ked tak tak by som tie ovu testy. Ale kazdopadne aj pred ovu aj po ovu musis a potom to vyjde. Ja som si to tak odstopovala podla posledneho kratu.

moonica
30. sep 2012

Len akurat podla mna ovu budem mat vikend nie buduci ale dalsi a akurat tam idem na fir.akciu. takze jedina moja sanca bude ze v sobotu rano budem moct a v nedelu potom poobede / vecer ked sa vratim... joj takto akurqat to vychadza.. budem mat 15-16ty DC. Tak budem pred od nejakeho 13DC, az po 18DC. Ale zas sa hovori, ze nie kazdy den. Omg ja ozaj neviem.m. a ked budem kazdy druhy a akurat zle to vyjde co potom . Slak ma z toho uz trafi 😀 😢

lenn1101
30. sep 2012

@sunshine5 aj Ty budeš mať tmavé čiaročky....čím viac mešká, tým sú tmavšie 😉 😉

lenn1101
30. sep 2012

@moonica tiež si myslím, že to meranie teploty je zbytočná záťaž pre psychiku ..... ja som to neskúšala ani raz, ani ovu testy a......aj keby sa dlhšie nedarilo, určite by som to nepraktizovala....femibion a alchemilka pomôžu 😉 😉
Naše babky, prababky ani len netušili čo je meranie teploty, ovu testy...a mali koopec detí....Moja babka mala 12 😉 😉

moonica
30. sep 2012

@lenn1101
@sunshine5 tak kaslem nato a necham to na prirodzenu cestu 🙂 ze 12detiiiiii? Waw

mirkamirkaa
30. sep 2012

dievčatá ešte mam taku otazku,viem kedy mam ovu lebo ma to boli ,ale tohto mesiaca som nemala ten hlien -výtok, aky ma byt ten taky hustý ako bielok, ale viem,že som ho mala po vysadení HAK, kt. som vysadila v januari, mala som pravidelne MS aj s tym hlienom a potom som od 18 juna nemala MS az kym som nesla v auguste na vyvolávačku od vtedy som mala MS viem kedy bola ovu ale nebol ten hlien može to ovplyvnit to, že nebudem moct otehu???????čo si myslite

lenkadovolenka
30. sep 2012

Ahojte. Tak sa pridávam aj ja. Začali sme sa snažiť akurát dnes 😉

sylvia2012
1. okt 2012

@klaudia2425 tak akurat teraz som odpadla tak sila je ze sme uplne naraz ale aj mena sa nam pacia rovnake mne s paci Alejandro lebo som zila cca 13 rokov v ESP ale to mi nepreslo tak ked chlapec jedno znacne Alex .. tak to je sila a dievcatko mam len tri mena a to s toho nieco vymyslim le chcem inicial AA

mirkamirkaa
1. okt 2012

@lenkadovolenka ahoj a vitaj 😉

mattuliatko30
1. okt 2012

@azzura ahoj moja..si tu?...ako sa máš?..čo nové?..ja takto kukni http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ide ma poraziť..neviem či bola ovu ,,,alebo len ešte bude...a dnes ma pichá v podbrušku..a aj v hliene som mala ružovo-červený výtok...ale krčok neni mäkký na mrchu.práveže je tvrdý..veď som len 17dc 😠 😠 čo povieš??
@mistisa

moonica
1. okt 2012

@mattuliatko30 ak sa mozem pripojit , nebola ovu vcera?

moonica
1. okt 2012

@sylvia2012 a ake mena pre dievcatko mas vybrate? Inac ja som krstnym na M aj moj muz a aj dietatko by som chcela.. dievcatko asi Mia potom a pri chlapcekovi je to tazsie lebo ja uz rooky hovorim,ze ked budem mat chlapceka bude Samko.

mattuliatko30
1. okt 2012

@moonica včera?..ja neviem moja...aj som si myslela..že skôr v sobotu...ale tak bolesti som mala ten 12dc http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže neviem čo sa zase deje...ja mávam krátke cykly...tak 21-23 dňové..ale dnes som len 17dc.... 😠 na ovu dosť neskoro...kedže som mávala tak na 9-11dc ovu...pri takých krátkych cykloch...a zase na mrchu skoro...neviem..uvidím..či mrcha príde...do večera..ale to by ma fakt nahnevalo už... ☹ ☹ ☹

azzura
1. okt 2012

@mattuliatko30 ahojko, jasne že som tu ....................ja som mala vcera ovu, ja si uz nemeriam, ale mala som strasne bolesti cca 30 min.

mas zaujimavý graf....ono pred ovu teplota poklesne a po ovu rapidne narastie. Tak bud v sobotu bola ovu alebo dnes, uvidis zajtrajsiu teplotu. Pocuj tebe ten cyklus dobre balamuti hlavu 😠

mattuliatko30
1. okt 2012

@azzura teda...tak a dúfam,že ste sa riadne posnažili s mm 🙂 moja a myslíš,že je to skôr na ovu , či na mrchu u mňa?..prečo som potom tak klesla... ☹

sylvia2012
1. okt 2012

@moonica Mia je moje krsnatko tu u nas je mia kazda druha aj sofia aj natali je ich uz strasne moc ja som chcela Chiaru ale to je draheho krsnatko tak my zostali len diecense tiez Alexia. Anett, a jedno je bez A ale tiez za mi paci Ella viac nie .. nechcem dlhe mena

sunshine5
1. okt 2012

@mirkamirkaa Ahoj Mirka, co sa tyka hlieniku by som ti vedela len povedat to, ze ja som napriklad nikdy nemala dostatok (podla mojho nazoru) a ked som si to aj sledovala, tak nikdy som nevystihla taky ten vodnaty hlienik, ktory je lahko priechodny pre spermosky. Takze ja si myslim, ze treba sa len snazilkovat v okolo ovu a ked vies, kedy ju mas, je to super. Ja mavam tiez bolesti v den ovu.. a tak vzdy sme sa snazili predtym a aj po nej.

gelinka75
1. okt 2012

@mirkamirkaa ahoj, hlien si mohla mat aj tak, lebo niekedy je len na krcku a nevyteka von, ked ovu bola tak isto tam bol aj nejaky hlien 😉

azzura
1. okt 2012

@mattuliatko30 tažko povedat, uvidis zajtra co porobi teplota, ale na mrchu to je ste skoro....ja by som typovala skor ovu

mattuliatko30
1. okt 2012

@azzura juj moja...tak sa za mňa pomodli..nech to neni mrcha...a nech natiahnem cyklus aj na tých 28 to by bolo super....a čo inak porábaš?..si v práci?...prečo nemáš fotečku???mala si peknučkú..hm?

azzura
1. okt 2012

@mattuliatko30 neboj, nesmie byt mrcha.....citis sa tak???? Hej v praci, a tvarim sa ze pracujem.... v sobotu som robila výživu z jablcok a vcera sme si dali velky ohruh na cajkli....au rita 😀 😀 a vecer kopec zehlenia 😀 .
Dnes mi volal bracho že maluje dom a detom meni nabytok starsej kupia novy, jej nabytok dostane Emuska prvacka a jej detsky ci nechceme.....ja že hej, bola by to pekna detska izba, žial ja nerada zariadujem dopredu....tak že nam to odložia 😀

mattuliatko30
1. okt 2012

@azzura no práveže ráno ma dosť pichalo v podbrušku...preto som šla aj na wc..a ten ružový výtok..ale už ok..už ma aj bruško prestalo bolieť...tak uvidím..ale mrcha sa môže rozbehnúť...uvidím
aj ja sa tvárim ,že pracujem..ale mám tu toho dosť..tak robím aj robotku

azzura
1. okt 2012

@mattuliatko30 vsak aj ja obcas daco spravim 😅 😅 pssst, aby sefka nepocula. No som zvedava co zajtra, potom hned napis 🙂

mattuliatko30
1. okt 2012

@azzura no jasne.možno napíšem aj večer..ak ms príde 😠 dúfam,že nie....by som sa potešila..taký dlhý cyklus...to by bolo super..od ovu ešte 12dní...juuj..by som mala vianoce 😀

mirkamirkaa
1. okt 2012

@sunshine5 dakujem, hej my sa snažíme celý mesiac aj ked neni ovu, vieš čo ked náhodou.......