icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
1. okt 2012

@gelinka75 no ono nie že celkom nemám len neni taky jak tu baby pisu že ako vaječný bielok, skor taky vodový a niekedy ani ho nepostrehnem

gelinka75
1. okt 2012

@mirkamirkaa vodovy je tiez ok 😉

azzura
1. okt 2012
lenkadovolenka
1. okt 2012

@mirkamirkaa ďakujem 🙂

moonica
1. okt 2012

@sylvia2012 alexia je velmi pekne este som to ani nepocula 🙂 mii mate vela? Ja nepoznam u nas vacsinou co si pisala je Sofia a potom este velmi leti Lili a Lilien a vsetky odnoze. Miu zatial nepoznami ked podla mna zbytocne vymyslam babske meno, moj muz a vsetci jeho surodenci zasadne robia len samych chlapcov. Moj ma s ex pred tym jedneho syna a mojho muza surodenci dokopy este 4chalanov a dievcatko ziadne... ja som zade z dvoch sestier. Kiezby som to nejak prebila a bolo by konecne 6vnuca v rodine dievcatko :D

miska1988
1. okt 2012

Ahojte kočky som tu nova...a tiež sa začíname snažiť o mimi...teda ešte to nejak nerišime..ale už by som bola rada keby to vyšlo...bez nejakých vacsich problemov...lebo ako čitam tak vzdy to nejde na prvý šup...tak verim že všetky tu budeme tehontne raz dva, ked si budeme navzajom držat palce......🙂

sunshine5
1. okt 2012

@mirkamirkaa To je jasne, treba stale pokusat stastie a raz to vypali 🙂

christie12
1. okt 2012

Baby tak drzte palce, zaciname dnes dalsi cyklus, snad do tretice vsetko
naj.. 🙂

moonica
1. okt 2012

@christie12 ja som na tom rovnako... snad do tretice!! 🙂

christie12
1. okt 2012

@moonica drzim palce! prave som sa dozvedela ze kamoska uz je tehu
a to sme zacali v rovnaky mesiac... tak sa utesujem ze teraz to musi vyjst! 🙂

christie12
1. okt 2012

baby, mala by som sa tesit , aj sa tesim, ale zaroven sa citim hrozne,
je to normalne?? tak strasne by sme chceli babo, ze reagujeme obaja cudne..
drahy zostal po tej sprave smutny a podrazdeny.... ☹

t1na
1. okt 2012

Ahojte 🙂 pripajam sa k vam....manzel sa v stredu vrati z turecka a zaciname 🙂 velmi sa tesim ale trosku aj obavam ze ked to nevyjde hned tak aby sme neboli v depke...teda hlavne ja,ako poznam draheho on to bude brat uplne s nadhladom a nebude stresovat

klaudia2425
1. okt 2012

@sylvia2012 tak to je pekne moja , ved si stale napiseme 😉 tak nech mame zdravucke babatka a ked bude sa dat tak aj chlapceka 😉 😉

sylvia2012
1. okt 2012

VIDIS .. no ano ale mne je to osobne asi jedno hlavne nech je to zdravucke a nech nam neni zle lebo takto zatial ako to mam tak je super

moonica
1. okt 2012

@christie12 presne viem ako sa citis... a muzi... ti maju vsetci pocit,ze ked budu chciet tak sa to stane na prvy sup. Aj ten moj mi len povie neboj saaa hned to bude. Hmmm take lahkovazne akoby si nysleli,ze ked si zmyslia veci sa zariadia ako oni chcu... nechaj ho vyspat sa nato ak je podrazdeny.. mozno je ten z tej vacsiny co si myslia co som uz popisala a mozno je sklamany ci nahnevany ze to nedokazal alebo nieco podobne.. vies taka ta muzska pycha... + smutok.. len sa nesmiete hadat musite drzat spolu.

christie12
1. okt 2012

@moonica praveze sa nehadame, len som z neho citila hrozny smutok, alebo sklamanie..trochu ma to prekvapilo,pretoze velmi nedava najavo tento typ emocii.. ked som prisla domov tak ma vyobijimal a zahlasil ze my budeme mat stvorcata 😀 😀
aby to neznelo zle- my im to zo srdiecka prajeme, a tesime sa ,len vies ako to je..uz by sme aj my chceli 😉
aj si hovorim, ze sa musim od toho odosobnit, niekedy sa dari, niekedy je to silnejsie ako ja 😕

christie12
1. okt 2012

@moonica a ano, chlapi si asi vsetci myslia, ze omocia a je to! 😀 drzim palce nech sa vam to podari .. a uz si po ovulke,alebo este len bude?

moonica
1. okt 2012

@christie12 ovulka este len bude, dnes mam 3den MS, takze idem cakat. Kupila som si aj macu len ju este neberiem, potom som si kupila femibion 800 ten beriem a pijdem alchemilkovu caj dnes prvy den :D jabsom uplne sialena... 😀

christie12
1. okt 2012

@moonica moja my si mozme ruky podat 😀
mne zacala MS 24teho, dnes som 8DC, od 1DC som par dni (asi 6) slopala alchemiku a pila tu hnusnu nechutnu MACU (aj moj drahy, chudak 😀 - ale ako ochotne! ) , uz sa mi zacina plodna faza - podla hlienu usudzujem, takze najblizsie dni by som najradsej stravila v posteli 😀 😀 len ako to "robit" bez toho aby sme na to nemysleli 😢

moonica
1. okt 2012

@christie12 bez myslenia nato sa to podla mna ned:D a cyklus mavas aky dlhy? Macu som si ja kupila tabletky, takze sa nemusim trapit s chutou. a pomaha ta maca podla teba?

christie12
1. okt 2012

@moonica ja mam 28-29 dnovy.. dllllho som mala 28, teraz sa mi o jeden den predlzil.. presne viem, kedy ovulujem (bez testov, ci merania), pretoze ma to boli a zaroven by som ozaj len jednu vec robila 😀
neviem, pocula som , ze pomaha, vacsine zabrala druhy cyklus cize museli ju brat min. mesiac.. teraz som dva dni nemala a pocas ovu ani nebudem brat..papam aj kys.listovu a vit. E.. a to si uz pripadam ako nenormalna 😖

moonica
1. okt 2012

@lenn1101
@sunshine5 babulky a vy sa ako mate? sunny robila si si testik dalsi? mas silnejsiu? muzik uz vie? a lenn ty si sa uz objednala? Ako sa citite?🙂

moonica
1. okt 2012

@christie12 takze tento cyklus uz musi byt nakonci bez MS. aj moj aj tvoj 😀

christie12
1. okt 2012

@moonica tomu kur, ze bude!! 😅

lenn1101
1. okt 2012

@moonica ahoj mojka...tak ja v pohodke....v stredu idem k dokymu, aj keď uvažujem či neísť až neskôr.....aj tak mi asi nič nové nepovie 🙂 🙂 ty ako?

jalaura
2. okt 2012

@moonica prsne viem co si zazila - aj ja som mala priznaky a aj som citila ze nebudu dve ciarky a aj tak bolo - veelke sklamanie ale hlavu hore - ved su dalsie mesiace pred nami....mne povedala kamaratka (ktorej sa narodilo teraz babo) super vetu: aj ona skusala a podarilo sa ale na 4 krat a povedala ze proste ona to dietatko si same vybera keby chce prist....tak ver tomu ze chce byt proste julova a nie junova🙂...urcite sa to podari nabuduce len hlavu hore a pozitivne mysli..

t1na
2. okt 2012

dievcence ako dlho sa snazite o babo?podarilo sa niekomu na prvy sup?

moonica
2. okt 2012

@jalaura takze budu julove? dobre :D ta beriem za slovo a piseme si na konci mesiaca :D

jalaura
2. okt 2012

@moonica jasne ze budu julove - si predstav ake budu stastne ked budu moct oslavovat narodky v lete - a robit letne party - proste oni vedia kedy chcu prist k nam🙂

jalaura
2. okt 2012

@moonica ja idem zajtra k dr - som sa objednala preventivne nech kukne a povie ci je vsetko v poriadku a mozno s niecim pomoze a da rady - tak potom dam vediet🙂.
myslis ze ma neposle kade lahsie ze co tam robim a mam proste len skusat?