Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ale už vidim ako ti povie že testy su nespolahlive a že bla bla bla 😀 😀 zober aj graf
@azzura no ten temám bohvieaký.....ale môžem...aj ten predtýmto....či z toho čosi vyčíta..ale asi tým sa on zaoberať moc nebude 😒
@zelovocka no robim testy.. 14DC mega pizitivny aj na obed aj poobede..14 aj 15dc sme strikovali a dnes som 16 DC ako ty tusim 😀
@mattuliatko30 tak ja uz nevim, ale som zvedava co ti povie
@christie12 odpadnem! my sme tiež 14, 15DC "štrikovali", tak sme narovnako 😀 len ja som mala ovu 15DC - podľa teploty.
@azzura aaale ty si na tom v pohode... taký triezvy typ, pragmatický 😉 😀 fakt asi najhoršie je, keď ti akože "nič nie je", ale pritom sa furt nedarí... ja mám takú kamošku. obaja super zdraví jak repa, ale už sa snažia 6 rokov, 3 potraty po IVF, teraz naposledy po KET, ale hlavne že sú "zdraví" 😒 to už aká môže byť psychika tej ženy?
@zelovocka haha, sila! no aj u mna lebo ovula prebehne cca 12 hodin po pozitivnom teste 😀 takze asi 15 DC 😀 a aky mas cyklu?
@azzura viem moja, veď na teba som myslela, že to je najväčšia záťaž na psychiku. ☹ ale ani opakované MA napríklad nie je med lízať ☹ to musí byť taký hrozný šok, že hrozne moc sa tešíš, že si tehu, a potom o 8, 10tt zrazu MA? ☹ 😢 ťažko povedať, čo je horšie... proste sa treba obrniť.
@christie12 no tak budeme spolu čakať 😉 dĺžka môjho cyklu závisí od termínu ovu, ten mávam tak rôzne nepravidelne - najskôr 14DC, najneskôr 21DC + cca 13DPO luteálka. ty mávaš pravidelný cyklus?
@zelovocka tak som zas rada, že som nezazila potraty.....ale po tych rokoch si clovek vselico uvedomi a pozera sa na veci inak. Snazim sa byt v pohode, lebo co ine ostava....aspon si možem uzivat veci ktore by neboli kebyže som tehu 😀 😀 a uz sa tesim na lyzovacku, lebo min rok sme neboli, lebo co ak ...... 😖
@azzura micka..už nič nenavymýšľam... 🙂 zajtra odmerám...zapíšem..a pôjdem ku dr. tak už teraz mi to je jedno...hlavne, zajtra budem čakať, čo naordinuje..akú diagnózu...
@tanickaskorokubikova Ahoj sledovala som a drzala palceky aby ti to vyslo...nevadi - ja som mala presne to iste co ty☹...takze dalsi mesiac pred nami🙂... drzim palceky !!!
@mattuliatko30 držim palčeky
@zelovocka ja mam cyklus jak hodinky (klop klop) ... 28dni.. moja dufam ze tento mesiac sa budeme obe vytesovat 🙂
@christie12 bodaj by si mala pravdu 🙂 ešte si počkáme... ale aspoň cyklus máš hodinkový 😉
@jalaura jeeej ďakujem 🙂 no mala som predstavu že to bude hneď na prvý šup 🙂 ale asi to nieje také jednoduché, nevadí manželík strašne zlatý velmi ma podporuje a stále ubezpečuje že sa ani nenazdám a budeme mať pllllno detí 🙂🙂
@azzura ďakujem....ja dnes žiadna zmena... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e aj keď meriam tento cyklus o hodku skôr...myslíš,že by to nejako ovplyvňovalo teplotu?
@mattuliatko30 cakam na novinky od dokiho, co uzasne povie na tvoj cyklus
@azzura ach jo....viem si to živo prestaviť..prvá otázka..tak čo ako?..prečo ste neprišli keď ste dobrali lieky? 😀 takže najskôr sa vyhovorím..a potom spustím 😀
@mattuliatko30 vsak povedz ze si verila že to uz bude ok ked vysadis lieky
@azzura veď jasne..akosi sa vyhovorím...to som aj chcela povedať 😀 tak sná´d to bude dobré
@mattuliatko30 neboj, hlavne mysli na to ze ty si pacient a on doktor ktory ma pomoct 😀
@azzura jasne..veď za opýtanie nič nedá...a keď sa nedám odbyť, tak asi bude musieť poradiť..nato tam je..nie?...dúfam,že tam nebude veľa žien...nechce sa mi tam moc čakať
@mattuliatko30 drzim palce, kedy ides

@azzura no asi zoberiem 😀 😀 😀