icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
9. dec 2011

@nativanativa ako ja. pesne 😀 😀 😀 😀

nativanativa
9. dec 2011

@momamo taak to je jasne , kazda sme ina , len si robim trochen statistiku , ci bolia aj bradavky , lebo v mudrych knihach o tom pisu ...

nikinka1111
9. dec 2011

@eri28 ja som od mája do septembra cielene schudla 8 kg, tak nechcem zas pribrať 20 😀 😀 😀

momamo
9. dec 2011

@nikinka1111 vidis tooo tak to sa aj ja odvazim aby som vedela kolko🙂Uz len ptuj ptuj aby sme mali vsetko v poriadku a deticky pekne rastli a boli zdrave...🙂)

nikinka1111
9. dec 2011

@nativanativa bradavky ma nejak extra nebolia. len prsia sú väčšie a pevnejšie 😀 😀 😀 . prvé pozitívum tehu

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo presne tak, nech je všetko v poriadku a všetky máme krásne a zdravé bábatká

yvi83
9. dec 2011

@momamo Gratulujem k tehu 🙂 🙂 🙂

delideli
9. dec 2011

@nativanativa :po mojej negativnej skusenosti,ta nabadat do testovania nebudem,pockaj az budes na to pripravena..(ale aj tak sa mi to u teba zda slubne 🙂, takze velmi drzim palce 🙂)

yvi83
9. dec 2011

Chem sa opytat...doktor odporucil snazit sa prave dnes, v pondelok som bola na folikulometrii, pre istotu sme sa snazili aj vcera, dnes je manzel v praci, ale ze ak chcem tak vie odbehnut, teplotu som mala rano este nizku 😒 ...ma radsej dobehnut alebo staci az zajtra???

vardzikova
9. dec 2011

@momamo nove? tak hlienik mi už zmizol a teraz mam stale pocit že pride mrcha 😠 😠 😠 😠 tak uvidim keby náááhodou neprišla čož neverím tak sa v nedeľu testnem 😝

vardzikova
9. dec 2011

@nikinka1111 chytala som ho plnými dúškami 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@momamo mrcha ee 😀 ale čoskoro pride citim to 😠 😠 svinska mrcha

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 preco............. daj miminu papat, 😉

vardzikova
9. dec 2011

@momamo moja no a povedala si to už vašim alebo ešte nie?

eri28
9. dec 2011

@vardzikova musime sa s nou skamaratit, aby nechodila tak casto 😉

nikinka1111
9. dec 2011

@eri28 ja mám strašný strach že strašne veľa priberem a zo mňa to potom ťažko zlieza. ak nepriberem viac ako 12 kg, budem šťastná a spokojná. ale hladovať kvôli tomu nebudem. to zas mojej fazuľke neurobím 🙂

purina12345
9. dec 2011

@delideli ahoj moja, je mi veľmi ľúto že bol nega ale to vieš že pokiaľ neni mrcha neni nič stratené a graf je stále krásny, tak ja pokračujem v držaní palcov

@momamo prosím ťa ty si chodila na folikometriu a snažili ste sa len keď povedal doktor alebo pekne pravidelne aj pred tým?

vardzikova
9. dec 2011

@eri28 pre mna by nemusela prisť už vôbec aspon 9 mesiacov 😀 😀

zelovocka
9. dec 2011

@eri28 no máš to spletité, tak držím palce, nech sa ti to upraví a môžete ísť na IVF, či najskôr IUI? 🙂 tvoj drahý je Holanďan? čo tam robíte, ak to nie je tajné? holandčina mi pripadá hrozne ťažký jazyk 😅
ďakujem za pozdrav, odovzdám Krásavici na Dunaji 😀

carie32
9. dec 2011

@yvi83 veď keď môže tak nech dobehne, a zajtra to ešte poistíte 😉

eri28
9. dec 2011

@zelovocka ja momentalne upratujem v hoteli izby, a moj tu nerobi, podnika teraz v taliansku z autami...,
polovicka je afrika man, cokina....

eri28
9. dec 2011

@vardzikova to je kazdej vianocny sen, ja uz snivam,,,,,,

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 no ved preto ved nezijeme v afrike, 😀 😀 😀 😀

eri28
9. dec 2011

@vardzikova mna zobudi mrcha ako kazdy mesiac a z romanu, je tragedia, neskor zase komedia a roman, dokolecka dokola....

eri28
9. dec 2011

@vardzikova taky zivot, ale raz to skonci a mrche kupim dovolenku, najlepsie lyzovacku a alpach 9 mesiacov, cize aj z umelym snehom 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@eri28 ale aspon maš veselo 😀 😀 😀 😀 určite sa nenudiš

eri28
9. dec 2011

baby jaka romantika, stromcek svieti ma aso 30 cm od zeme, viac mu nedavam, pesnicky pomale, a cakam na chlapa, hi hi a kolac 2 mm no zabite 😀 😀 😀 😀

eri28
9. dec 2011

@vardzikova ja neeeeeeeeeeeeeee, vychutnavam chorobu a o druhej klusem k dokimu 😀 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@eri28 takže maroduješ? a čo ti je? 😲 😀 zapaľ kosti lenivosti?

nikinka1111
9. dec 2011

@momamo bola si si už kúpiť kys.listovú?